91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 6

• 71 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • столицата
Аз пък точно това харесвам на училището-че всеки може да е какъвто си иска и това, че слушаш рок напр., а не чалга или рап не те прави загубеняк или че не пушиш. Всеки бива възприеман и уважаван такъв, какъвто е и никой не е насилван да е такъв, какъвто не иска само, за да не бъде отцепен от класа/компанията.

# 136
И аз си мисля,че не му е лесно на Мимето.
 Между другото, учениците от 91НЕГ са доста изобретателни и как да кажа, духовити. Явно си имат и те начин да противодействат на наложения от управата тон. Има и странични начини за изказване на мнение.Лошото е, че едва ли някой ще ги чуе.
И да ви уверя,че на раздаването на дипломите преди 2 месеца нямаше чалга.
Който може, ще ме разбере. Успех на децата.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 12:51 от ROKI_MAKI

# 137
  • столицата
В 11 клас имат 7 часа НЕ и 8ч.АЕ/РЕ.

# 138
  • София
В 11 клас имат 7 часа НЕ и 8ч.АЕ/РЕ.

Хаха, това ми напомня за випуска на голямата ми девойка, завършиха по немски с учебници на ниво С1, а по английски - С2. Laughing

# 139
  • София
Не мисля, че има каквото и да е значение бившата класна и това дали се е застъпила за класа си или не. Нима ВГ се е застъпила? .

Ами децата твърдят, че именно тя е помолила и ходатайствала класът да се запази и да не се разбива по другите паралелки.
Впечатление прави, че единствено класът на Делийска е разпределен, и то не поравно, във всички 5 останали класа.

Наясно съм, че нови деца в класа носят позитиви, но това по-трудно се разбира от тийнейджър, който не е с приятелите си в един клас и е част от малцинство във вече сформиран колектив.

# 140
Миналата година класът на О.Д. се запази изцяло. Тя не се е застъпвала за нищо и никого, категорично. По същия начин, децата говореха, за Старирадева ходатайствала да се запази А клас, но ги разбиха, въпреки че в ЛК тогава влезнаха сравнително малко деца.
По-скоро мисля, че Русалка е права, стечение на обстоятелства е. Новодошлите в класа на сина много бързо се приобщиха, не се притеснявайте. Освен това сформираните в 8 клас колективи, търпят големи промени впоследствие. Всичко ще бъде наред.

# 141
  • София
Хора, ако АР и ОД са си тръгнали заради пенсия и/или страхове от короната, то силно се съмнявам, че в  случая с ВГ става дума за доброволно тръгване. Най-накрая може би някой родител/група родители със съответните връзки се е преборил/са се преборили за махането й.. И ако е така, как си представяте, че учител в тази позиция ще ходатайства за каквото и да е..Те действащите преподаватели не могат да се наложат, какво остава за ВГ. Иначе сред децата все се разнасят слухове разни, в повечето случаи излизат неверни.

# 142
Разпределили са ги както е най-удобно за правещият класовете и програмата.  Изобщо не.мисля, че някой се застъпва за определени класове.
Децата във всички класове са достатъчно възпитани и толерантни и няма да има аутсайдери.  Проявява се уважение и разбиране към всички.
Ще.се впишат прекрасно всички.

# 143
Доколкото разбрах класен на 9б клас е г-н Бечев.
А Янек Димитров явно е от новите попълнения (преподавател по биология).

Яни , не Янек !

# 144
  • във фурната
Здравейте, знаете ли дали на финала има изпит по Английски език за ниво,респ.сертификат? Ще се наложи да се откажем от школата по АЕ заради уроци по ПП ,та изобщо не знам кога ще го доучва този АЕ .

# 145
  • На планетата Земя
Няма сертификат за английския език.

# 146
  • София
Здравейте, знаете ли дали на финала има изпит по Английски език за ниво,респ.сертификат? Ще се наложи да се откажем от школата по АЕ заради уроци по ПП ,та изобщо не знам кога ще го доучва този АЕ .
Не, разбира се, къде другаде има...  Децат си се явяват сами навън на СРЕ, IELTS, TOEFL.

# 147
Някой има ли информация за Янек Димитров - 9д

Яни Димитров  ще бъде за първа година в НЕГ, бивш нейн възпитаник, завършил е дентална медицина и ще преподава биологията на немски.

# 148
  • София
Да, този млад господин е възпитаник на НЕГ и е назначен вероятно на мястото на заминалия си Хер Хепфер. Милето, познах значи в предположението си, че именно такъв човек ще се окаже  класен на някой от деветите класове лайстунг. Wink Предсказауеми са малко или много в НЕГ. На мен лично ми изглежда страхотна перспективата млад човек, знаещ немски, със стабилни знания по предмета биология, да преподава в НЕГ.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 15:52 от пенсионирана русалка

# 149
  • На планетата Земя
Русалке, жестоко, мнооого добре! Ако е готин, ако научи децата на хубави неща ..... какво по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт