91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 6

• 72 353
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • столицата
Не зная дали вече има школа по РЕ изобщо, но и в тази странна година...
Вероятно успехът е резултат от личен интерес и подготовка у тези деца.
Макар и моето да не е по олимпиадите, аз искрено се радвам на подобни постижения. И тъй като на сайта на училището едва ли ще изнесат тази информация, реших да я споделя тук.

# 601
  • София
За момента всичко по РЕ е в минало време. Дистанционно обучение реално няма, има някакъв вариант за самообучение, госпожа Стоева е прекрасен човек, вероятно и преподавател не случил с последната година - тук отново си се вижда управленското безхаберие на НЕГ - все е имало начин да съдействат на госпожата и часовете да се случват ...

# 602
За радост или в случая за жалост времената бързо се менят и ако учителят не е в час, тежко на учениците.
 Опитността е хубаво нещо, но ако е съчетана с архаични методи на обучение е обречена на провал. Светът върви напред, няма начин да не се ползват технологиите, та дори и обучението да не е дистанционно. Отмина времето на контролните, написани на ръка с красив учителски почерк и преснимани 30 години подред.

# 603
  • София, Лагера
МММного ме впечатлихте с руския език! Аз съм срашен фен!  Големият синковец, който понастоящем е в НЕГ не се интересува, но малкия (4 кл) определено проявява интерес.  И дребуса в момента учи немски, но това не е неговото амплоа. Виждам, че както баткото влияе на малкия, така и обратното. И лека-полека и големият ми младеж започва да проявява интерес към руския, та отсега започвам да го ръчкам Simple Smile Дано прихване! Ако не друго, поне заради худ. литература! (малко офф беше това, друго си е да четеш Илф и Петров в оригинал)
Сори за офф-а! Hug

# 604
  • Sofia
Здравейте,
Оказва се, че детето има някои пропуски в граматиката от 8 клас и ме помоли да потърся частен учител по НЕ. Някой може ли да препоръча подходящ учител, който евентуално да има представа каква граматика би трябвало да е усвоена в 8 клас и да попълнят пропуските? Може и на лични.

# 605
  • София
Честит 3 март, дами! Simple Smile

Моля да ме извините, че ползвам темата за връзка. Майка на дете, завършило вече НЕГ,  ако се съди по постовете й, ми писа на лични с молба за информация. Тръгнах да й отговарям, но си е забранила получаването на лични Wink Та ако чете все още тук, нека си смени настройките.

# 606
  • София
Русалке, ако майката, която търсиш не е прочела поста ти можеш да помолиш модератор да и пише. Отзовават се на такива молби.

# 607
  • София
Русалке, ако майката, която търсиш не е прочела поста ти можеш да помолиш модератор да и пише. Отзовават се на такива молби.
Благодаря ти, не знаех за тази опция Simple Smile

# 608
  • софия
Здравейте, извинявам се, че нахълтвам в темата ви. Родители от осмокласната тема подготвихме писмо с искане за връщане на учениците 5-12 клас към присъствено обучение.
Ако подкрепяте това  може да подпишете писмото тук:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkMjm4qyC_3PeAM-d7ANld … 89S58mGXRCLYIPw88

# 609
  • столицата
Вече и аз не знам дали искам присъствено обучение. През двете седмици присъствено ги съсипаха от тестове и препускане по материала, за да набавят достатъчно за нов тест.
Наред с това учителите имаха проблеми с училищния нет, когато се падаше час с клас, който е ДО.
А и с ДО успява да свърши доста повече странични задачки.

# 610
  • софия
Ние бихме искали не ротационно, а постоянно присъствено обучение. Така моментът със спукване от контролни и препускане за 2 седмици би отпаднал.

# 611
  • столицата
Честит празник на дамите от темата! Бъдете здрави, щастливи и обичани всеки ден!
Няма ли вече информация за резултатите от ДСД изпита? Някой да се похвали?

# 612
Честит празник на дамите от темата! Бъдете здрави, щастливи и обичани всеки ден!
Няма ли вече информация за резултатите от ДСД изпита? Някой да се похвали?
Дошли са резултатите. До края на седмицата ще ги кажат на децата.

# 613
  • София
Хайде да се похваля -  взехме DSD с C1;-)
Голяма мъка беше да си получим резултатите.....

# 614
  • София
Честито и браво Simple Smile, чаках някой да се престраши и да се похвали.

Общи условия

Активация на акаунт