Августовски бебета 2020 !

• 20 571
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Моя яде 120мл от раз, а е на 4 седмици. Много е лаком и рядко пада под 120мл.
Преди се будеше вечер на 4 часа, но сега ми се буди точно на 3 часа и все гладен.

# 211
Преди се будеше вечер на 4 часа, но сега ми се буди точно на 3 часа и все гладен.
И ние сме на 4 седмици.  И тя е нон стоп гладна, но не яде по много винаги. В началото дърпа стабилно, затова и слагам лигавник, че е чудо.. тече, яде, плюе..
Храним се по 40 мин, и докато яде.. пак гладна. Днес така и не излязохме. Забелязвам я, че като се събуди да яде към 6-7 сутринта и е супер бодра, грам не и се спи😂

# 212
Честно казано, когато детето ми стана на 2 месеца започна по- малко да плаче , да се успокоява по- лесно и да спи по- добре. Явно си минават коликите, само стискайте зъби.. моето така беше - върху мен и яко рев. Давах Лефакс, давах Инфакол. Абе, какво ли не. Само при комбо бейби оставих и пие хип 1ца.

# 213
Нашия Боби яде когато пожелае😄 все пак той е началникът у дома 🤣
На смесено хранене е и обикновено яде на 3 часа по 120 мл. , Но има дни в които яде на около 30/40 минути по малко, а като ги сметна за 3 часа пак идват толкова.
За спането....ах това спане😕
Спи както успея да го приспя, КОШМАР .
Люшкам на ръце, слагам да го люшкам на краката си, върху гърдите ми, на люлката, в люшкащата кошара, на шезлонга 😵
Понякога се чудя как не му се замайва главата от толкова люшкане? Много рядко спи в кошарата, най често при мен на спалнята.
Почнахме нови капки казват се абоколикен, ще дам мнение след 2-3 дни.

# 214
Ох аз съм направо ката робот, нашия татко е на работа до късно. Нямам време да се изкъпя нормално. Направо чятам един душ 2 мин и хайде...
За спането- има си шезлонг -легло в хола, легло в спалнята( там спи през нощта), и легло в нейната стая( там оставям да спи през деня, когато ПОЖЕЛАЕ).
Като цяло, най-обича да е върху мен или в стая с мен.
Излизах няколко пъти за малко и  оставях бебето или на мъжа или на майка ми. Много ми ставаше мъчно за нея.
ММ искаше да ходим на един рожден ден и да я оставим на майка му ( нямам и доверие, искаше да и показвам как се държи бебе и също така има теория,че бебе ако реве... ще спре😑) и на мен ми призля и казах, той да ходи, аз ще съм при детето.

# 215
Нашето бебче от пет дена не спи през деня. Гледка си и като наближи часът за хапване започва рев. Опитваме се да вкараме режим на хранене, защото ще навършим 6 седмици и уж моментът бил подходящ да започна с режимите. За спането..спи в едно гнездо, което местим ту в хола, ту в спалнята. Заспива на ръце в повечето случаи и после я оставям. Понякога коремчето я боли и се буди. Другата седмица моята баба идва, за да ми помогне с вкарването на режим и приучаването да заспива сама, защото аз нямам волята да я оставям да поплаче, дори за минутки.
Пък режим е нужен, защото за един месец е качила 1кг и 800гр. Расте като гъбка.

# 216
Дейзии, аз се научих да се къпя с бебчо 😁,вчера изпробвах,защото до преди това го вземах с мен  в банята и го оставях в кошчето за кола,но започва да реве и аз трябва за 5 мин да съм приключила. Вчера сложих ваничката му във ваната и аз там ,изкъпах го, оставих го във ваничката му и набързо се изкъпах и аз и не е гъкнал дори 😁. Май така ще процедирам за напред. Имаме си духалка и в банята и става много топло,така че не ме е страх ,че може да изстине.
П.с. По темата за спането да се върна - за съжаление ако е заспал и тръгна да го местя и веднага се събужда .... само баща му ако го вземе от прегръдките ми страааашно внимателно и го постави в легълцето му има някакъв шанс,но като съм сама и сама трябва да се справям е абсурд просто 😁.

# 217
ММ искаше да ходим на един рожден ден и да я оставим на майка му ( нямам и доверие, искаше да и показвам как се държи бебе и също така има теория,че бебе ако реве... ще спре😑) и на мен ми призля и казах, той да ходи, аз ще съм при детето.
Моята майка, хем почти изцяло тя ми е изгледала голямото ми дете на равно с мен си водеше записки какво да прави с малкото като ѝ го оставих за една нощ, защото бях извън града.

# 218
И ние сме на 4 седмици.  И тя е нон стоп гладна, но не яде по много винаги. В началото дърпа стабилно, затова и слагам лигавник, че е чудо.. тече, яде, плюе..
Храним се по 40 мин, и докато яде.. пак гладна. Днес така и не излязохме. Забелязвам я, че като се събуди да яде към 6-7 сутринта и е супер бодра, грам не и се спи😂
Ако не му дърпам шишето ще омете всичко за 5-10 Мин и в момента в който му издърпам шишето и ме ръмжи като куче на което са взели кокала. Сутрин ако не го мъчи нещо си спи до към 8-9.
През деня положението е под контрол, обаче вечер е кошмар. Като стане 6 и почват коликите и иска да яде постоянно. Явно че не е гладен а просто за да облекчи болките. Понякога успявам да го залъжа с биберон и го слагам в количката и излизаме за да го успокоя.

# 219
Тази вечер се разминахме с малко рев.
Но не беше съвсем без хич.
Не мога да не се похваля, че поръчах тази красота от склада на амазон за 12 паунда 🥳
https://www.igra4kite.com/product/baby-fehn-bebeshka-3d-aktivna- … o-i-zayche-078220
А да ме пита някой защо не спя при положение, че детето спи 🤷‍♀️

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 04:53 от Лайка

# 220
Моето зверче все още не е очаровано от активната гимнастика, дали е защото е все още малка?

# 221
Аз Купих една от Лидл, но ако скоро не му стане интересна ще я връщам

# 222
Като гледам, никой не спи Simple Smile и ние сме на същото положение. Не спане, рев, колики. Явно децата минават през едно и също Sad пия чай за кърма за коликите му. Първите дни помагаше, сега - не. Давам Лефакс- не виждам ефект голям. От вчера давам едно английско Gripe Water, но дадохме и първа ваксина за ротавирус и положението е по-зле Sad. Не знам какво да го правя вече с това коремче. Носим се, свива се, пищи.

# 223
Аз Купих една от Лидл, но ако скоро не му стане интересна ще я връщам
И аз мислих така да направя, но когато успях да отида, бяха свършили.

# 224
И аз бях харесала от Лидл бухалчето, но тъй като мераклии много да купуват подаръци и акт.гимнастика се наложи да я отложа, за сметка на това харесах друга. Баткото я одобри, дори ме кара да слагам малката да си играели Simple Smile
Скрит текст:
Малко е голяма, но пък може да се сгъне и да се сложи на малко пространство.
Снощи и при нас беше по-кротко положението. Сутринта станах за кърменето и вече съм  закусила, изкъпала кучето, сготвих боб, пуснах пералня, пия кафе, нахраних животните......хахаха и чакам включване Simple Smile За днес пак съм си направила пълен списък с важни за вършене неща, което ми напомня, че трябва да купуваме нови маратонки на баткото.
Алетея, може и просто да не му харесва. Баткото не харесваше нито активната гимнастика, не харесваше много и играчките на грифа на кошарата, нито на шезлонга. Предпочиташе с кучето и котката и сега си е такъв, не обича много пъзели и строители, дай му музика, танци, песни, ролеви игри, животни. За сега при нас има и друга повтаряща се тенденция , малката обича да я къпя, но не обича масажа и гимнастиката( както баткото).
Много ми се иска днес да успея да се обезкосмя, но да видим. За съжаление още два месеца ще трябва да го правя сама, че моята козметичка пострада и ще е в дълъг болничен....

Общи условия

Активация на акаунт