Августовски бебета 2020 !

• 20 568
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Спим само върху мен, количката и от време на време до мен.
Обикновено позата е върху мен и с едната ръка ми държи деколтето не тениската, така че ако реша да го оставя ме усеща веднага.
Майка ми се кара и все ми казва да съм го оставела да спи сам на леглото, но още сърце не ми дава. Вечер ако го боли стомаха и плаче в съня си, стряска се от собственото си пръцкане и все не смея да го оставя сам.

# 196
А успявате ли да ги сложите да спят в легълцата им? Имам две, а той спи върху мен! Направо се чудя ще успея ли да го отделя и да спи в леглото си, или ще я откараме така докато стане време за женене Simple Smile.
Нашият има три легълца. Махнахме кошарата некст то ми, защото мислихме, че в нея не иска да спи, защото не му е удобна.
Сложихме му дървеното легълце.
В него е заспивал два пъти за снимка само Joy
Имаше и кошара в хола за игра и спане. И нея прибрахме. Има гнездо-не стои в него....
Само в мен и на спалнята до мен, ако имам късмет да не се събуди, когато го оставям там.
Две вечери съм заспивала преди него и мъжът ми каза, че малкия си гледкал, пък накрая заспивал и той.
Обачеееее!!! Има и вечери като снощната. Нищо не помага. Даже в колата като го качихме да го возим и заспа.
В колата го качваме като крайна мярка.

# 197
Госпожицата спи и в нейната кошара, и на спалнята, и в количката,и в коша за кола, и онзи ден заспа и в шезлонга....естествено спи и в мен. Последните дни е обаче голяма лепка. Днес ( пу пу) малко по-нормално. Пробвах да я сложа в слинг шала и този с халката няколко пъти, все още не е очарована, но тя обича да си пери ръцете и краката. Надявам се, че скоро ще ѝ хареса и в слинговете, че те ми бяха неотлъчни помощници с баткото. Благодарение на тях си правихме и екскурзии, разходки, обикаляли сме планини, забележителности, паметници.....
Вечер обаче нарочно я взимам на спалнята, защото точно когато батко ѝ трябва да спи тя търси внимание с мрън и рев, а той винаги става да я успокоява. Онзи ден чак щеше да ми се кара, защото ми казва, че бебето плаче и да ѝ дам мляко, защото я боляло корема.

# 198
Ох, завиждам на всички които успявате да ги приспите в леглата им или пък да ги сложите в слинг!
Купих слинг, гнездо, люлеещо столче или там квото му казват и нищо не ползвам. Дано като порасне и почне да му харесва поне в слинга.
С къпането поне имаме напредък и вече не се дере като го къпя!

# 199
Хахах, G. Savova и нашият се дереше като го къпехме.
Сега е спокоен, но задължително трябва да не е гладен, когато го къпем.
Ортопедът каза, че всичко му е наред.
Спането в мен си било проблем за мен, за детето нямало проблем.

# 200
Никога не съм я оставяла да спи върху мен... Защото имам огромни гърди и просто не мога 😂 Аз вече съм споделяла, че просто няма да стане на нейния инат, а на моя! И ще спи, където ѝ е мястото 😤 Естествено, че тя протестира, но просто трябва. Приспивам на ръце или легнали на гърда (настрани) и когато заспи оставям в кошарката и излизам от стаята. Понякога се получава от първия път, ако ревне отново (следя я на бебефона от другата стая) повтаряме процедурата и пак я оставям в кошарата. Понякога когато много ми се спи я оставям да спи до мен, но в повечето случаи я местя, не че не ми е хубаво така, но не ми се ще да свиква да спи само така.

# 201
Ние с мъжа ми никога не сме допускали да спи на различно място, от креватчето 😃 Никога не е спал до нас, страх ни е, спим като пънове, та като нищо ще го смажем 😃 Заспива на ръце, или върху мен, но видя ли че се унася, веднага го местя в креватчето, в повечето случаи е толкова сънен, че си продължава със съня, без да се буди. Последно време го увивам в одеялце (както нас едно време), много му е приятно и така с одеялцето си го местя без почти никакви поражения. Аз получих първите упреци, че съм го научила да заспива само на ръце 😃 Еми жал ми е, няма да имам 20 деца, че да го метна в креватчето и да го слушам как се дере, пък и след някоя и друга година няма да иска да се гушкаме, така че сега ни е момента да си се гушкаме и радваме 🤗

# 202
Не знам. Понякога си мисля, че не правя нещата, както трябва, щом други успяват.
Но той наистина реве много-почервенява, захласва се. Немислимо е за мен да не го успокоявам с всякакви средства.
Днес опитвам да спи през три часа и засега се получава, пък било то и в мен. Но среднощния купон тепърва предстои, та ще видим.
Ако е същата нощ вадя пушката или пистолета от касата и се гърмя Joy
Поръчах такъв бебефон с камера
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00K1BESC4?psc=1&ref=ppx_po … _mob_b_asin_title
Някой има ли отзиви?
То след дъжд качулка е малко моето, но да питам все пак Grinning

# 203
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Моят не иска да спи в мен по корем, даже протестира ако го сложа така. В кошарката Next to me също не иска да спи Grinning Купих скоро матраче Cocoonababy, но там само седи , спал е няколко пъти по 20 мин. в него Joy 
През нощта спи на голямата ни спалня , след като го накърмя легнала, но сме само двамата , не го местя, не искам да се събуди ислед 5 мин. и да го приспивам отново.
Но най-много спи на едно "гнездо-матраче" , което купихме от Амазон и което слагаме на дивана.....
Ето такова:

Другото място, на което спи много е люлката-шезлонг.... Там не усеща колики, не чува шумове, може да спи и над 3 часа .Всеки ден благословя човека, който е измислил това чудо Grinning
Сега спи в мен в слинга навън на детската площадка.
И пак се виждам в чудо понякога, когато не иска да заспи никъде... Не е лесно , наистина. Добре, че ги има всички тези неща, че иначе съм заникъде.... С баткото нямах толкова екстри .... Положението беше нон - стоп рев.

# 204
И люлка има. Вчера през деня го слагах там, но може да се е превъзбудил и затова да не е искал да спи вечерта.

# 205
Здравейге,
Към мамите ползващи лефакс- освен лефакс давате ли и пробиотик?
Също така, последно време забелязвам,че бебето е гладно доста  по-раничко. Не е проблема в количеството, тъй като си хапва 60 70 мл и заспива, после след 2 часа глад... давам чай, вода, но не минава номера.

# 206
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ако е на кърма, на 2 часа е нормално да огладнява, тъй като тя се усвоява много бързо.

# 207
  • София
Здравейге,
Към мамите ползващи лефакс- освен лефакс давате ли и пробиотик?
Аз давам Омнибиотик Панда и Колийф капки към Лефакса. Правя й страшен коктейл на госпожицата Smiley

# 208
Аз давам сутрин био амика, следобед Лефакс. 60-70 мл е малко, Дейзи. Ти роди преди мен. Алекс изяжда 90-100 мл

# 209
Аз давам сутрин био амика, следобед Лефакс. 60-70 мл е малко, Дейзи. Ти роди преди мен. Алекс изяжда 90-100 мл
И аз давам пробиотик сутрин и после лефакс. Зачудих се дали не прекалявам😂
На АМ сме.  Не винаги яде по 60-70 мл, туко що погълна 110 мл., но през деня мързи ли я.. нямам идея. Обича да хапва по често и по малко. Аз се опитвам да я залъгвам понеее да е 2:30, но тя започва яко дране.
За пробиотик давах Линекс, бях доволна.
Сега реших да пробвам Прокомбо. Не знам дали е съвпадение, но  откакто съм на Прокомбо , ака към 3 пъти на денонощие.

Общи условия

Активация на акаунт