Августовски бебета 2020 !

• 20 571
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Аз докато кърмя слагам колектора на Лансинох,отделят се около 20-30 милилитра,слагам в шишенце и слагам капки или пробиотика като се налага.

# 181
Аз го капя в устата, но е супер неудобно.
Ще си взема такъв на спрей
https://apteka.framar.bg/30073707/%D0%B1%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80 … B1%D0%B5-15%D0%BC

# 182
Лайка, даже не дочетох страницата...ама още в началото ме изгубиха......Не бих събудила детето ако  няма признаци на глад или дискомфорт. А то дали ще иска да спи после, а дали ще иска да бодърства....а кога да заведа детето на градина и да направя закуска, да си взема душ и да подредя малко?!...Тази книга изобщо от български автор ли е? Авторът ми звучи като човек, който ако е имал деца , то някой друг се е грижил за всичко останало.....хахахах
Ето днес например малката се размрънка към 05:00, докато сменя памперса и я нахраня то  минаха 20 мин, от там да мина през баня и тоалетна стана 06:00. То нямаше смисъл да лягам като в 07:00 трябва да вдигам баткото за градина и за това сгънах сухите дрехи от вчера, закусах, нахраних животните и имах няколко минути да пусна ТВ. После до градината, от там да пазарувам  и то дошло време пак за кърмене. После искаше да бодърства, правихме гимнастика, слагах я по корем, говорихме пред огледалото да се посмее малко , но пък я заболя корема и искаше да я гушкам....дадох малко кърма да се успокои и я сложих по корем върху мен.....сега спи, но не знам до кога хахах Wink Но сега ще избърша праха, ще измия пода, пералня и то пак време за ядене.После ще трябва да правя рекламация в един магазин, че купих две неща, които не отговарят на описанията на опаковките.....и докато се върна я памперс- я глад и то станало следобед. Та за такъв тип книги, много хубаво, но това ако нямаш никакви други ангажименти или скрупули и зарежеш всичко друго( мъж, по-големи деца, домакинство и др.) може да си позволиш да спиш и да не правиш нищо.

# 183
Не е от български автор.
Аз гледам режима на бебето.
Моето няма такъв режим. Снощи ни побърка направо. Заспал е към 4. В 3 го оставих на баща му и съм заспала.
Беше буден от 20ч. вечерта.
Опитвах се да го приспя и не успя да заспи. И към 21ч се почна с рев до небесата и така до 3 през нощта, когато аз съм заспала, а той се укроти и баща му най-накрая го е приспал в количката.

# 184
  • Denmark
Режим? Какво е това? Joy
И аз я почнах тази книга, но ме изгуби бързо, поне засега. Като порасне малко може и да има режим, но на този етап ние сме по неговия. И, както Хариста описа, ако спим всеки път с бебето, кой ще изпере, изчисти, сготви, смени чаршафи, ще си вземе душ и други екстри? Grinning
Лайка, пробва ли да го кърмиш като той е по корем върху твоя корем? При нас така заспива ако има болки, предполагам защото се затопля от мен. Налага ми се някои вечери да дремя така само и само той да спи.

А капките ги давам или с лъжичка или направо в устата, но нашите са 5 капки.

# 185
Марая, и ние спим така понякога, та дори и в момента.
Но не знам снощи какво му беше.
Толкова часове да не заспи и да реве.
Даже накрая аз ревнах, защото не мога да го гледам как реве и си мисля, че аз нещо не правя, както трябва.
Ето, преди малко се събуди, яде и искаше директно да спи, но не легнал, а върху мен.
Оставих го така да си спи. Не мога да понеса още един ден такъв рев.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 18:13 от Лайка

# 186
Марая, и ние спим така понякога, та дори и в момента.
Но не знам снощи какво му беше.
Толкова часове да не заспи и да реве.
Даже накрая аз ревнах, защото не мога да го гледам как реве и си мисля, че аз нещо не правя, както трябва.
Ето, преди малко се събуди, яде и искаше директно да спи, но не легнал, а върху мен.
Оставих го така да си спи. Не мога да понеса още един ден такъв рев.
При нас така се заспива всеееки път. Даже някой път не само заспива, но и я оставяме да спи, защото иначе се буди и реве. Много й помага за коликите

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 18:31 от Не се сърди, човече

# 187
И моя спи така върху мен. Когато всичко е наред го слагам на леглото до мен, но снощи много се измъчи тъй като го мъчеше запека и цяла нощ лежа върху мен. Вече ми тежи ужасно и постоянно ме рита по операцията но стискам зъби.

# 188
Следобяд сме на ортопед и ще питам дали е проблем да спи така.
Че и това ме притеснява. Не ми се вижда естествена тази поза за сън.
Иначе аз като се наместя удобно полуседнала, даже ми е много хубаво да си спим така гушнати.
Но пък съм вързана постоянно. До тоалетна не мога да отида даже.
Мислих си, че все по-рядко ще се налага да спим така, но явно има време и още е мъничък и така се успокоява.

# 189
Явно повечето сме така, така че спокойно.
Ще му мислим когато станат много тежки Simple Smile.

# 190
+1 за позата за спане 😁, снощи даже цялата вечер така сме спали (с пробужданки разбира се ). Сложих го в креватчето му (както всяка вечер) ,което е допряно до нашето легло и след 10 мин започна да се превива от колики и се събуди ,започна да реве и няма заспиване. Наложи се да го взема в мен още от началото на вечерта, иначе първите 3,4 часа си ги проспива в собственото си легло и след това в мен .. но снощи явно много го болеше горкото. Ама и на мен много ми харесва така да спинкаме. Някои ще ме осъдят сега.. знам много добре рисковете,но аз спя много леко и при всяко негово свирене или хрипане се будя и няма шанс да се обърна на една страна с него без да разбера просто..

# 191
И аз обичам да си го гушкам, но ми тежи а и вече няколко пъти бивам повръщана и опикана Simple Smile.

# 192
  • Denmark
+1 за позата за спане 😁, снощи даже цялата вечер така сме спали (с пробужданки разбира се ). Сложих го в креватчето му (както всяка вечер) ,което е допряно до нашето легло и след 10 мин започна да се превива от колики и се събуди ,започна да реве и няма заспиване. Наложи се да го взема в мен още от началото на вечерта, иначе първите 3,4 часа си ги проспива в собственото си легло и след това в мен .. но снощи явно много го болеше горкото. Ама и на мен много ми харесва така да спинкаме. Някои ще ме осъдят сега.. знам много добре рисковете,но аз спя много леко и при всяко негово свирене или хрипане се будя и няма шанс да се обърна на една страна с него без да разбера просто..
Маалко се притеснявам като спим така, но и аз се събуждам при най-малкия шум. Харесва ми да се гушкаме, но честно казано, 8 часа в тази поза е пагубно за кръста ми Grinning
През деня в краен случай спим така (вчера примерно привечер след цял ден неспане), но вечер си е задължително. Просто аз нямам енергия да се боря с него да заспи някъде другаде, искам само да затворя очи... И аз съм човек все пак Sweat Smile
Понякога ми се получава леееко и бавно да го спусна до мен без да усети и всички спим блажено Sleeping

# 193
А успявате ли да ги сложите да спят в легълцата им? Имам две, а той спи върху мен! Направо се чудя ще успея ли да го отделя и да спи в леглото си, или ще я откараме така докато стане време за женене Simple Smile.

# 194
  • Denmark
Спал е веднъж за половин час първия ден вкъщи Grinning Ако не е върху мен е в количката, на дивана или на спалнята. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт