Августовски бебета 2020 !

• 20 536
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Поздрави и от нашата малка Ади Wink

# 91
Прекрасни бебчета сте родили 🥰🥰🥰

Лайка и двамата с мъжа ми сме със сини очи + моята майка и неговите родители 🙂
Щеше да е малко съмнително ако е с друг цвят очи 🤣🤣🤣 ❤️

Хахахах По повод различния цвят на очите от на родителите, мъжът ми ми разправя как на един негов познат детето е с кафяви очи, а те двамата с жена му са със сини. И как и нашето можело да в със сини, въпреки че ние сме с кафяви.
Викам му, че нашето може да е със сини, ама на неговия познат работата ми е малко съмнителна Joy
И му показах таблиците по генетика и той беше много изненадан. Не я знаеше тая подробност. Заключи, че явно и неговия познат не я знае Joy
Ebk_kbe, много сладка Ади Heart Eyes

# 92
Днес бяхме на 1ва консултация. Нашето прасенце е наддала с 1,300кг. Роди се 2,890, изписаха ни 2,770, сега е 4,060кг и е порастнала с 4 см.
Питах и за въпросната ваксина. Каза, че повечето я слагат и ако реша, на следващата консултация ще я сложим.
Трябва да започваме със слагането по корем, за да си вдига главичката. Като я държим в поза "къпане" и тя си я държи сама, но се изморява.
Относно разходките, всеки ден сме навън иначе вкъщи рев, ако не е на ръце. Определени коликите се засилват, защото е супер неспокойна нощем, не спим. Карам го на кафета, защото през деня не мога да спа, все гледам да свърша нещо, а после като погледна... Ми аз все едно нищо не съм направила, като в омагьосан кръг съм 😐
Така като гледам снимки на бебоците, каква малка разлика има между всички, а всъщност изглежда огромна. Растат като гъби и всеки ден е от значение.

Ей, момичета, родили секцио, тези лохии моите нямат изгледи да приключват. Вярно, че няма 40 дни, но те бълват... Имам чувството, че няма да имат край 🤔

# 93
Ще се въздържа от снимка, защото не сме затворена група 😊
Всеки ден го гледам и не намирам никаква прилика със сестра му. Напълно са различни. Той е бял, с тръпчинка на брадичката, с малки устни, голямо носле. А тя беше по-тъмна, големи устни, малко носле. Очите му са сиви, на кака му още в началото си личеше, че ще са кефяви .
От едни и същи родители са , а тоооолкова различни.
Ротарикс ще я сложим.
Днес стана на 20дни, качил е за 2 седмици 600гр. Роди се 3,750 сега е 4,400.

# 94
По темата за шишетата, аз съм с МАМ и съм доволна, тъй като се стерилизират в микровълновата и се чистят много лесно.

# 95
Момичета,
Искам да попитам относно погачата, дали се брои деня на раждането като ден 1? Ако да, то при нас се пада да е събота? Дали е проблем това, тъй като знам че събота е ден за помени.
В неделя на 27.09 ще правя събирането в нас. Чудя се обаче в колко часа 🤔🤔🤔

# 96
  • Denmark
Изпуснала съм повечето бебчета Cry но и видях много сладки бузанчовци Hug отново искам да ви пожелая да са здрави и много да ви радват! Heart

Цветът на очите ще е окончателен след кърменето чак, доколкото аз знам.

Днес блесна едно хубаво слънце тук и с бяхме с бебчо два часа навън. Той спа, аз си слушах музика и се раздвижих, така имах нужда... Естествено, не минахме без да се кърмим на площада 😄 един дядо, който минаваше, му пожела нещо като нашето "да ти е сладко" на датски 😄 И сега заради една разходка изпуснах снимките на малчовците ви Confused

С_Петрова, лохиите не спират ли по-бързо след секцио? Моите вече никакви ги няма, вече 31 ден, при нормално раждане.
Аз се чудех как ще разбера, че ми е дошъл цикълът, ако тези лохии спират и тръгват, както някой беше казал?

Ние не се крием с бебо, явно суеверията от България, ги нямат тук 😄
Усмивки и от нас 😊

# 97
Деня на раждането се смята като ден 1.....
Да ви питам правите ли гимнастика на бебчетата е ако да да кажете някой друго опражнение...
Момичета,
Искам да попитам относно погачата, дали се брои деня на раждането като ден 1? Ако да, то при нас се пада да е събота? Дали е проблем това, тъй като знам че събота е ден за помени.
В неделя на 27.09 ще правя събирането в нас. Чудя се обаче в колко часа 🤔🤔🤔

# 98
Изпуснала съм повечето бебчета Cry но и видях много сладки бузанчовци Hug отново искам да ви пожелая да са здрави и много да ви радват! Heart

Цветът на очите ще е окончателен след кърменето чак, доколкото аз знам.

Днес блесна едно хубаво слънце тук и с бяхме с бебчо два часа навън. Той спа, аз си слушах музика и се раздвижих, така имах нужда... Естествено, не минахме без да се кърмим на площада 😄 един дядо, който минаваше, му пожела нещо като нашето "да ти е сладко" на датски 😄 И сега заради една разходка изпуснах снимките на малчовците ви Confused

С_Петрова, лохиите не спират ли по-бързо след секцио? Моите вече никакви ги няма, вече 31 ден, при нормално раждане.
Аз се чудех как ще разбера, че ми е дошъл цикълът, ако тези лохии спират и тръгват, както някой беше казал?

Ние не се крием с бебо, явно суеверията от България, ги нямат тук 😄
Усмивки и от нас 😊

Сладките ми 🥰🥰🥰, малкото Рики ,каква самодоволна усмивка,че е в на мама прегръдките 😁. Те суеверията май ги застигат само тези,които вярват в тях 😁.

# 99
Като гледам снимките имам чувството ,че са много малки вашите бебета Simple Smile Нашата госпожица такива бузи вади....
От два -три дни е мрън мрън мрън....за един месец за пръв път заспивам от умора през деня. Иска гърда през 1,5 2 часа....трябва да си припомня 8те ревливи периода хахахха
Утре сме на първа официална консултация при педиатъра. Баткото вече става 2ра група Simple Smile

# 100
И аз така казвам за суеверията и уроките - че ги застигат само тези, които вярват в тях 😃 Освен това е много натоварващо психически да ги мислиш, докато бях бременна много се измъчвах от тях... Например с онова да не казвам на никого, че съм бременна до края на третия месец. В крайна сметка не издържах и казах и после се измъчвах от притеснения до края. Реших никога повече да не си го причинявам.

# 101
Юхууу, днес успяхме да отидем да хапнем вечерта с детето.
Естествено, че се опита да вдигне заведението във въздуха като огладня, ама метнах една муселинова пелена и си го накърмих на масата.
Добре че бяхме само ние в оня ъгъл, че иначе щях да умра от притеснение.
Някак си ми е неудобно да кърмя навън, въпреки че абсолютно нищо не се вижда като сложа пелената отгоре.
Марая, много хубав бузанчо. Одрал ти е кожата Heart Eyes
А ти все едно не си родила преди месец.

# 102
Lusisita и mamanasi страшни симпатяги .
Лусисита , малкия вади голяма усмивка 😁💙
Маманаси,твоето съкровище прилича на нашия бандит 😁💙

Лайка ние още в началото ходихме 2 пъти на ресторант и като стигнахме там и малкия почна да реве ,разбира се ... и си го взех,хапна си стабилно и си заспа в мен .. но аз съм свикнала да ям така 😁 , свикнах и с кърменето на обществени места хаха

# 103
  • София
Аз съм секцио и лохии имах до 33-тия ден. Вярно, последните 10 дни бяха белезникави и оскъдни, но си ги имаше, така че явно е доста индивидуално.

Снимка не бих качила не от суеверие, ами за да не ме познаят, защото работя в голяма компания и знам, че доста колеги също имат профили и четат и кой знае в коя тема ще нагрубя някого или ще кажа нещо накриво Smile ......та от тази гледна точка. Иначе много ви се радвам на вас Heart Прекрасни мами с прекрасни бебоци ( както Паола каза- преди показвахме тумбачета, сега бебоците от тях, живот и здраве после и първокласници ще ги показваме Stuck Out Tongue)

Илиана, аз се опитвам да правя упражнения, ако я хвана да не е гладна и в настроение. Например хващаш 2те ръчички и лекичко ги вдигаш нагоре, после настрани разпъваш и накрая ги кръстосваш върху гърдичките, все едно ще се прегърне. Всичко това с бавни и леки движения, без да напъваш, докъдето даде детето. За краченцата правя “колело”.

Лайка, както се казва : “Ай чистито” Grin Щеш нещеш, детето като е на зор ще го накърмиш, пък на когото не му е приятно, да не гледа към вашата маса 🤪

# 104
И ние тази вечер пак бяхме на заведение с дребчо. Разкисна се като отидохме, че тъкмо се унесе в колата и го изместих в коша. Ама го разходи мъжът ми и заспа. И на рехабилитация ходихме за пъпната херния.

Общи условия

Активация на акаунт