Августовски бебета 2020 !

• 20 537
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Аз си мислех, че при мен е имало някакъв проблем с анестезията, че чак на 5-6 път успяха да ме упоят. Не болеше обаче изобщо, но се притесних понеже не ме боцкат в задника все пак, а в гръбнака Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, наистина много си приличат каката и малкия фъстък Heart Eyes
Ой, каква бузанка си имаш Аги Heart Eyes

Момичета, кажете какви шишета да взема. Досега карам с две малки на Авент. Кърмя го и не ми трябват повече.
Но искам да си взема и някакви други.
Насочила съм се към тези и ви моля да мнение Hug
Томи Типи
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07B3XRDBL/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1
Доктор Браун
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07SR5HVN5/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
МАМ
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B072BCFLPT/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1

# 76
Някоя мама, която вече е преминала с бебчето си през скок в растежа, може ли да каже как се справя в тези моменти? Ния почти не спи. За цял ден вчера е спала само три часа, нервна е, плаче. Хапва по много малко, но често. Много е кисела..Уж до седмица минавал този период, но малко се отчайвам.
Лайка, аз имал такива пишета на Томи Типи и се мият трудно. Дори със специална гъба за бебешки шишета пак ми е трудно.

# 77
Благодаря за темата, момичета! Сега като загледах списъка - ами то всъщност доста от Августовските бебета са Юлски 😁

Поздрави: 😊

# 78
Май-накрая се докопах до новата тема, благодаря Паола, благодаря и на Марая. Светнахте ме, че не слагам силиконовите протектори правилно 😃 Благодарности и от бебко 😃

Страхотни бебешори си имате, половината ми приличат на моя 🤣 Момчетата са копия на майките си 😃 Понякога се чудя дали ще мога да си го позная сред няколко бебета 😃 В болницата го познавах, понеже беше страааашно червен, сега малко се избистри, очите му от китайски станаха огроооомни, и като се ококори привечер, ми се доревава 😑😃

Вчера господина ме изнерви чак, такъв рев, такова чудо, и не иска да спи и това е. Рита с крака, ръце, видяхме се в чудо. Преди като го взимахме на ръце и се успокояваше, а вчера нищо. Накрая го завихме с 3 одеяла и заспа 😒 Ние сме с шишета на Авент и Нук, аз дохранвам с изцедена кърма и имам само 3 шишета 😃 Стерилизаторът бачка постоянно 😃 Да ви кажа, на Авент не ми харесва, уж най-малкото, пък постоянно се олива. На Нук съм по-доволна.

Взех си слинг, ама нещо ми е много трудно да мушна бебока ☹️ На кабуу е, няма увиване, веднъж само го сложих хубаво и се родих, бебето заспа за 1 минута. То бебето е толкова крехко и е като локум, някак не мога да го нагодя, то се нерви и аз се отказвам 😐
Скоро мисля да станем активни в разходките с бебчо, че аз не излизам много с него, че е още дребосък, страх ме е от досадни бабички, надничащи в количката 🧐 Като цяло е много странно, понеже до вчера ходех с корем, сега всяка вечер излизаме само с мъжа ми на разходки за около час, и виждаме същите хора, те ме зяпат странно (видимо съм без корем), ама никой не смее да пита къде е бебето и защо само се шляеме с мъжа 😃 Въпреки че бебко е горе-долу спокоен, аз си имам нужда да се разходя, да видя свят 😃

Мен ми сложиха упойката, ама нещо хич не ме хвана. Хвана ме няколко часа след операцията 😃 Понякога ми става тъпо, че ме приспаха и не си видях веднага бебето, чак се разстройвам, че съм го пропуснала този момент 😭, но гледам да не мисля много-много, и да си мисля само за това, че всичко е наред с двама ни. Мен, за моя изненада, не ме е боляла въобще глава след упойките, вчера за пръв път ме заболя, направо бях на парцал. През бременността също не ме беше боляла главата.

Момичета, какви термометри ползвате? Аз нямам, имаме обикновен електронен, ама не искам да му го мушкам в дупето 😐 Другите са по стотина лева, което ми идва множко. Гледам някакви под форма на биберон, вършат ли работа и захапват ли ги бебетата?

# 79
  • Пловдив
Имам шишета на Авент, Томи Типи, Канпул и Медела калма. Бебчо е лаком първите минути и много се задавяше и оливаше ... Сега ползвам Медела калма и съм много доволна, също поема и по -малко въздух - https://www.hippoland.net/medela-shishe-biberon-calma-150-ml

# 80
И аз имам Медела калма, обаче не му хареса изобщо.
Ой Lusisita, той се усмихва Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 15:46 от Лайка

# 81
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Всички бебчовци са такива сладурии Heart Eyes Heart

За ротарикс - ще сложа този път задължително!!! Предишния път не бях много информирана, и не сложих, и с баткото на 2.5 г.  лежахме в болница, точно с този ужасен вирус, беше на системи 3 дни...

Термометър имам обикновен електронен.

За разходките - всеки ден сме навън, понякога излизаме и вечер на заведение и бебето спи в количката...Радвам се,че не е зимен сезона !

Искам да попитам някоя мама, родила нормално, дали още има болки в таза и дупето когато сяда и става ?? Аз като постоя повече от 5 мин седнала и многоо болезнено ставам.....Какво е това чудо, от напъните ли е?

Скок в растежа още нямаме, но вече детето будува доста повече през деня....

# 82
Lovely, на мен такива болки в дупето ми бяха ужасни. Бях писала, че ходих на преглед и ми дадоха обезболяващи свещички. За три дни мина,в които дни намалих и движението че и аз бая разходки удрям по два пъти на ден.
И ние обикновено вечеряме навън като бебето заспи в количката.
Днес го водих на фотосесия. Като беше на 6 дни му направих вкъщи, стана много добре като за любителска, но реших и на професионална Simple Smile 3 часа стояхме там, от 9 до 12, дано се е получило Simple Smile

# 83

Поздрави и от нас♥️

Аз имам 2 стъклени шишета на Авент и големия комплект на МАМ, много съм доволна от комплекта, а шишета на Авент ползвам за съхранение на кърма в хладилника.

# 84
Момичета, относно ваксините, можи ли малко повече информация от по-запазнатите? Кога е първата, кога са следващите?
Информация за дохълнителните?

# 85
Ой, какъв синеок бузанчо има маманаси Heart Eyes
Такива ли ще му останат очичките?
Нашият и той е със сиво-сини очи, но си мисля, че ще се променят.
И двамата с баща му сме с кафяви очи.
И аз се чудих за ротавирус ваксината.
Значи казвате да слагаме?
Педиатърката също каза, че 99,9 я слагат и тя също ми препоръчва да я сложа.
А аз ѝ имам доверие.
За биенето на ваксините другия месец ми каза да си взема охлаждащи лепенки пт аптеката, за да му сложи на малкия за всеки случай. Вие чували ши сте за такива лепенки?

# 86
Аз направих вече първи прием на Ротарикс. Другия месец-втори прием и после почваме редовните.
Има имунизационен календар. Може да проверите в Гугъл. До 2 годишна възраст са 13 ваксини, доколкото помня.
Моя големия син има като моите очи, бяха такива тъмно сиви, сега са светло сиви. И малкия ще е с такива.

# 87
Прекрасни бебчета сте родили 🥰🥰🥰

Лайка и двамата с мъжа ми сме със сини очи + моята майка и неговите родители 🙂
Щеше да е малко съмнително ако е с друг цвят очи 🤣🤣🤣 ❤️

И аз ще я слагам тази ваксина.
От охлаждащите лепенки си вземи повече 4-5 да си имаш. Те са доста големи и без проблем можеш да я резнеш на две и да я ползваш като бият ваксината и да речем след 5-6 часа да сложиш другата половина.

# 88
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
МамаНаси, леле, колко е пухкав и колко много си е изправил врата и главата. Моят още не може толкова...

За ваксините, започват от месец 1-ви, ето снимка от календарчето, което ми даде джипи-то:

Куул пач лепенките ги използвах всеки път при имунизацииите на баткото, всичко беше наред и не е вдигал Темп. И този път ще ползвам.

# 89
LoVeLy Wife  и Борис още не я вдига толкова колкото изглежда, просто е под наклон върху висока възглавница затова изглежда така 😆

Мамита? Вашите бебчета спят ли през деня? 
Моя тиранозавър поспива за 20-30 минутки, последвани от 30-40 игра. Разбира се игра е силно казано, обикновено го разнасям из стаите. Две деца съм изгледала, обаче такова чудо не съм виждала. Другите деца бяха много кротки и изключително много поспаливи.
Шегувам се с мъжо, че Боби ще ни го върне за предните две 🤭 шега, шега....ама накрая наистина. Косата ми побеля и от много години не съм била толкова слаба 🤪

Общи условия

Активация на акаунт