Pantene – вашата тайна за страхотна грижа за косата!

• 33 098
  • 983
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Пробвала съм продуктите от серията Pantene Pro-V Aqua Light и съм страшно доволна. Косата ми е мека, не се заплита, жива и с блясък.
Хвърлила съм око на Superfood. ❤️

# 766
До сега не съм пробвала продуктите на Pantene, но много бих се радвала да ги изпробвам.Бих искала да използвам нещо от серията Pantene repair and care

# 767
В момента използвам шампоан и балсам на Пантен от серията Aqua Light. Би ми било интересно да опитам маска на марката, както и серията Superfood, която звучи обещаващо.

# 768
От години използвам Pantene. Любима серия ми е Pantene Repair & Protect.
Бих пробвала серията Superfood.

# 769
1. Да, най-често често купувам балсам и шампоан. Харесва ми - омекотява и става приятна.
2. Бих  пробвала серията Pantene Superfood, звучи доста обещаващо Simple Smile

# 770
Ползвала съм преди доста време. Не бяха лоши, от серията за възстановяване, но не помня по каква причина ги смених. Бих пробвала отново същата серия.

# 771
1. Преди време използвах Pantene repair and care и бях доволна от него.
2. С голямо любопитство и интерес бих пробвала серията super food!

# 772
1.Да, невероятен аромат и блясък
2. Бих пробвала серията  Pantene Repair & Protect.

# 773
  • Сливен
1. Пробвали ли сте досега продукти с марката Pantene и какви са вашите впечатления?
-Да,с много добри впечатления останах.
2. Кой от продуктите на Pantene е най-интересен за вас и бихте искали да пробвате?
-Може би този и с голямо удоволствие бих го пробвала:Шампоан Pantene Pro-V Miracles Strong&Long за здрава и дълга коса

# 774
  • БГ
От години ползвам шампоан, балсам и маска на Pantene, в зависимост от нуждите на косата ми. Резултатът винаги е превъзходен!
Бих искала да пробвам продукт от серията Pantene Superfood!

# 775
Пробвала съм различни продукти на марката, винаги комплект шампоан и балсам.
Бих пробвала Шампоан Pantene Pro-V Miracles Strong

# 776
Да, изпробвала съм продуктите, харесват ми. Бих искала да изпробвам маска от серията superfood.

# 777
Досега не съм пробвала нищо на марката. Бих искала да използвам продукт от серията Pantene repair and care.

# 778
  • Бургас
Пробвала съм много от шампоаните и маските за коса на Пантен,имат страхотен аромат и правят невероятно мека и лъскава косата.
Серията superfood и аз не съм я пробвала,ще ми е интересно,сигурна съм,че няма да ме разочарова.

# 779
Досега не съм пробвала продукти на Пантен.

Бих пробвала серията Superfood, заради множеството ползи за косата.

Общи условия

Активация на акаунт