Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 320
  • 396
  •   1
Отговори
Уморени ли сте от безкрайното търкане на загорели остатъци, които сякаш са залепнали за съдовете ви? С Fairy Max Power, миенето на съдове престава да бъде досадна рутина и се превръща в лесна задача. Иновативната формула на Fairy Max Power е създадена специално, за да се справи с най-упоритите мазнини и загорели храни, дори и в студена вода.

Представете си как тенджерите и тиганите, които преди са ви причинявали главоболия, сега блестят от чистота с Fairy Max Power. Благодарение на мощната си формула, Fairy Max Power прониква дълбоко в замърсяванията и ги разгражда лесно, дори при миене с хладка вода.

Fairy Max Power се отличава с обърната си бутилка, която позволява пълното изразходване на препарата до последната капка. Опаковката няма капачка, но специалната технология при отвора на бутилката предпазва от протичане и не оставя петна от препарата на кухненския плот.

Но Fairy Max Power не е само ефективен почистващ препарат, той предлага и свежо изживяване в кухнята. Гамата от аромати ще изпълни кухнята ви с освежаващо ухание, а удобната и иновативна опаковка позволява лесен захват и прецизно дозиране.

Спечелете Fairy Max Power и изпробвайте сами измиващата му суперсила!

Присъединете се към дискусията и споделете най-трудните си предизвикателства при миенето на съдове. Ще се радваме да научим от вас и какви са впечатленията ви за продукта Fairy Max Power.

⚪ В нашата кампания ще се включат Three Eyed Raven и Жаки, които ще споделят мнението си за измиващата сила на Fairy Max Power, неговата иновативна опаковка и завладяващ аромат.

На 14 октомври ще бъдат изтеглени 10 печеливши от включилите се в дискусията. Те ще получат комплект от два аромата Fairy Max Power, 650 мл.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 09:32 от Жaклин

# 1
  • София
Първо искам да благодаря на Fairy и на BG-Mamma за поканата да се включа в теста.
Получих 3 продукта с новата опаковка, която е мнооого интересна (подробности по-надолу). Ароматите са класическия Лимон, Нар и Черешов цвят. И трите са чудесни и деликатни, но нарът ми е фаворит.
На снимката черешата е вече понамаляла, но нямах търпение да я ползвам преди да снимам, защото това беше единственият непознат за мен досега аромат Relaxed

Започвам с това, че Fairy сам по себе си не е нещо ново за мен, защото съм верен потребител от години. Категорично няма друг препарат, който да измива така добре. Забавното е, че го открих чак след като се сдобих с миялна. Колкото и да е странно, точно тогава станах много по-критична към препаратите за съдове. Първо, защото вече имам много по-малко търпение за това занимание и второ, защото за миене на ръка остават именно най-замърсените, мазни и големи съдове - тави, тигани и тенджери. Fairy се справя безкомпромисно и маха дори засъхнали мазнини много бързо и без излишно търкане. Много е икономичен и нещо, което е особено важно за мен, защото не търпя да ползвам ръкавици - не изсушава кожата на ръцете.

И сега най-интересното - това, което отличава новия Fairy. Опаковката!!!
Това нещо е толкова удобно! Няма отваряне на капачки, няма натискане на помпички с хлъзгави ръце. Просто натискаш леко шишето и дозираш препарата. Клапанът изпуска точно колкото искаш продукт и не тече. Държах шишето 10 дни на плота, за да проверя дали няма да прокапе, но няма никакви проблеми и затварянето е абсолютно плътно.

Мисля, че стана ясно, че ревюто ми е изцяло положително и ще продължа да бъда ползвател на Fairy и занапред Blush

# 2
Благодаря за поканата на BG-Мamma и Fairy да се включа в темата. От много години съм почитател на този препарат за съдове и не го заменям с абсолютно нищо друго. Имам миялна, през която минават около 90% от съдовете ми, но както знаете, по-силно замърсената посуда като тави или тигани (особено такива с по-специално покритие) не могат да се почистят добре в нея, т.е. налага се да ги измивам на ръка. Същото важи и за някои от порцелановите ми чаши и чинии със златни детайли или други елементи, на които изрично е отбелязано да се почистват на ръка.

Формулата на Fairy за мен е наистина впечатляваща, защото е достатъчно силна да махне упорита мазнина и запечена храна, но в същото време е и достатъчно нежна към кожата на ръцете. По време на готвене ми се налага непрестанно да си измивам ръцете и го правя абсолютно винаги само с Fairy. Препаратът е силно концентриран и дори с минимално количество се образува богата и гъста пяна.

Откакто съществува новата опаковка на Fairy Max Power съм казала на всичките ми роднини и познати да си купуват само нея, защото наистина я намирам за гениална. Шишето седи през цялото време наопаки и именно затова е толкова лесно и бързо за употреба. Отлепва се металното фолио в основата на бутилката, а след това само с едно натискане дозирате перфектното количество препарат. Нищо от бутилката не изтича и не цапа. Мивката ми е бяла и държа шишето с Fairy Max на самия ѝ ръб, така че ви гарантирам, че няма да изтече и капка от препарата.

Ще издам и един мой трик, който няма нищо общо с миенето на съдове. От години си почиствам четките за грим само с Fairy. Абсолютно нищо друго не може да махне толкова бързо кремообразни продукти както го прави Fairy Max.

От Fairy ми изпратиха три аромата - лимон, нар и черешов цвят. Имала съм всички видове, без този на черешата, който е прекрасен като аромат и цвят. Най-често си купувам лимона и синьото шише, което се води с хвойна, ако не се лъжа. Него го намирам най-рядко, но ако го видите - горещо ви го препоръчвам!

# 3
  • София
Чисти добре, бързо, аромана е супер. Ако го видя на промоция - купувам.

# 4
За втори път купувам от точно този вид препарат на Феъри. Оставам с много добро впечатление - гъста пяна, чудесно измиване, щадящ към ръцете и удобна форма на бутилката.

# 5
Трудно ми е да почистя външната страна на дъното на тиганите/тенджерите. Обикновено включвам тежката артилерия за тях.

# 6
  • Plovdiv, Bulgaria
Едно от предизвикателствата в миенето на съдове за мен са загорелите тенджери и тави. Като майка на три деца, често се случва да забравя котлона или да се забавя с разбъркването по време на готвене. Почистването на съдовете след това е доста трудоемко.

# 7
Загорелите съдове, разбира се.

# 8
Много ми хареса препарата. Използвах го дълго, но за съжаление когато ми свърши опаковката вече не мога да намеря никъде от зеления цвят.
Докато седеше обърната опаковката надолу и започна да зацапва. Когато го обърнах на горе, започна да засъхва (използвам основно съдомиялна)

Но въпреки тези недостатъци искам пак да го използвам, но другите аромати не ми допадат.
Въпросът ми е произвежда ли се от зеления цвят?

# 9
  • Варна
Най-голяма трудност срещам с измиването на решетката на еър фрайера.
Точно тази опаковка и  нова, иновативна формула не съм използвала и ще се радвам да имам възможност да тествам новия Fairy Max Power.

# 10
  • София
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите.

# 11
Чисти добре, бързо, аромана е супер.
Формулата на Fairy за мен е наистина впечатляваща, защото е достатъчно силна да махне упорита мазнина и запечена храна,

# 12
Най-трудно при почистването ми е да се справя със загоряла мазнина.

🍀

# 13
  • София
Не съм използвала този препарат. По принцип най-голяма трудност ми създават загорели тенджери.

# 14
Впечатленията ми от Fairy са отлични, предпочитам марката пред всички други. Най-голямото предизвикателство при почистването ми е да се справя със загоряла мазнина.

Общи условия

Активация на акаунт