Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 328
  • 396
  •   1
Отговори
# 15
Не съм използвала този препарат. По принцип най-голяма трудност ми създават загорели тенджери.

# 16
Най-трудно е почистването на засъхнали или загорели участъци от вътрешната и от външната страна на съдовете. Забелязала съм, че когато намажа проблемните места с гъба потопена в любимото ми Fairy и оставя препаратът да действа 5-10 минути, после почистването е много лесно Simple Smile

# 17
  • Пловдив
Загорелите съдове са най-голямото предизвикателство и при мен. Също така за мен е важно препаратът да не изсушава кожата на ръцете, защото така и не можах да свикна да слагам ръкавици докато мия чиниите.

# 18
  • Дупница
Впечатленията ми от Fairy са отлични, предпочитам марката пред всички други. Най-голямото предизвикателство при почистването ми е да се справя с външната част на тиганите.

# 19
Използвам Fairy и съм много доволна от него, премахва мазнини и загоряло от съдовете. Най-често се боря със загоряло по дъното, когато правя крем какао или крем ванилия

# 20
  • Sofia
Трудно е, когато съдът е твърде мазен и се налага да съпонисваш по няколко пъти. Повечето марки препарати, въпреки рекламата, която имат, не успяват да се справят с мазни съдове от първия път. Все още не съм изпробвала новия Фейри.

# 21
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите.

# 22
Трудност изпитвам при омазнени съдове и външната част на тиганите. Проблемни са ми тефлоновите тави.

# 23
  • Бургас
Най-трудно ми е почистването на външната част на тиганите и тавите.
Ползвам от години продуктите на Fairy и с мазнините се справя чудесно, но Fairy Max Power не съм ползвала още.

# 24
Най-трудно е миенето на загорели съдове. С fairy става много по-лесно. Ароматът е хубав. Не съм пробвала още новите опаковки, но с удоволствие бих опитала.

# 25
Използвам само FAIRY друго не признавам Yum Най-досадни са ми упоритите мазнини, но с една или две капки от препарата всичко е чисто....и е много икономичен! Ако създадете и други аромати ще е още по-добре.

# 26
Ползвам само Fairy. много ми харесва. Измива добре с малко препарат.

# 27
Най-голяма борба пада с мазни и загорели съдове и пластмасови купи, които винаги остават леко мазни. С Fairy Max Power борбата приключва за минута Simple Smile

# 28
  • София
При някои видове пластмаса остава усещане за мазна повърхност дори след измиване и се налага да мия повторно, с повече препарат. Това ми е единственото предизвикателство.

# 29
Най-трудно се справям със загорелите тави и тавичката на скаричката, когато пека чушки. Настава голямо търкане и често не съм доволна от резултата.
Тази опаковка никога не съм ползвала и особено ме заинтригувахте с аромата на вишнев цвят. Непременно ще я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт