Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 321
  • 396
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Не съм използвала препарата, но от двете ревюта на уважавани от мен съ-форумки вече ми се иска да имам нещо загоряло за почистване Simple Smile
Бих тествала първо въхру решетката за печене на фурната. Изключително дразнещо занимание ми е търкането на всяка част от всяка страна.

# 31
Ползвам Fairy и за миене на ръка и за съдомиялната, най-големия плюс за мен е ,че не изсушава кожата на ръцете.Най-трудно ми е със загорели съдове както и тигани особено от външната страна.

# 32
Не обичам да мия тави и тенджери. Цялата се измокрям и все не ми е удобно. Особено, ако някоя тенджера е загоряла.. започва се едно безкрайно търкане и въртене на тавата. Но тук идва на помощ Fairy Max Power. С малко препарат се случват чудеса. Упоритото търкане е заменено от леко потриване с гъбата и няма и следа от петна. Изключителни продукти.

# 33
  • София
Най ми е трудно май,измиването на решетката на еър фрайера и наскоро засъхнала храна по чиния оставена от обяд в мивката без да се накисне.

# 34
  • При децата ми
Предизвикателство са загорелите мазнини по тенджери, тави, тигани и скари. Най- не обичам да мия скарата от фурната. Ползвам Fairy Max Power и съм повече от доволна! Засега съм ползвала този с черешов цвят.

# 35
Ползвам Fairy от много време, а новата бутилка откакто е на пазара. Чисти добре, има приятен аромат, удобен е за ползване. Най-големи предизвикателства са при почистването след като синът ми готви или сме забравили нещо да се пече по-дълго време във фурната

# 36
  • Пловдив
Зехтинът, който използвам (от производител) ми е проблем. Няма измиване това чудо от пластмасовите купи ... Иначе си ползвам Fairy, и веро в пластмасови бутилки, и капсули за съдомиялна. Друго не купувам от много време.

# 37
Нямам проблем с миенето на съдове. Не искам съдомиялна. Единственото, което понякога
ми създава грижи, е че обичам да мия предимно със студена  вода и така някои по-мазни или
загорели съдове трудно се почистват.
Държа на качествен препарат, който прави много пяна и има хубав аромат.

# 38
Най-трудно почиствам загорели съдове и външната страна на дъната на тенджери и тигани. Когато са емайлирани, не ползвам тел и е доста трудно.

# 39
  • Варна
От години използвам само  Fairy. Най-голямото предизвикателство са загорелите съдове и външната страна на тиганите.

# 40
  • София
Най-големи трудности срещам при измиването на наслоени мазнини, както и вътрешността на загорял съд, така че да не унищожа покритието му.

# 41
Най-трудно за мен е измиването на пластмасовите съдове. Те са тест за качеството на препарата. Ползвам Fairy, но не точно тази разновидност. Доволна съм и рядко посягам към друга марка в магазина.

# 42
  • Варна
 Ползвам  Fairy лимон и съм доволна от почистващата му сила, особено за едни сантиментални наследствени съдове. Мия на ръка, старая се да не пилея вода, внимавам с количеството препарат и се радвам на приятен аромат. Определено съм заинтригувана от новите  продукти.

# 43
Почти винаги ползвам Fairy и съм изключително доволна. Трудно се справям със загорялата мазнина.

# 44
Най-големи трудности имам с измиването на загорели мазнини от тигани, тенджери и тави, както и от остатъчни мазнини по някои пластмасови съдове. Пробвала съм fairy и съм доволна от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт