Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 337
  • 396
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Любимият ми препарат за миене на съдове е Fairy Max Power. Единствената ми препоръка е начинът на дозиране. За мен, най-удобен и удачен е дозирането с помпичка на капачката. Така с една ръка може да си сипя нeобходимото количество. А при туба с изтискване са нужни две ръце, което е по-неудобно. Ако направите вариант на разфасовки, с помпичка с натискане, дори и по-големи милилитри, ще получите съвършения продукт Wink

# 46
Най-трудно почиствам загорели съдове и омазнени от олио след пържене. Понякога харча много препарат, за да почистя добре.

# 47
Най-трудно ми е почистването на тавите, след печене. Почти винаги се налага да ги накисвам с вода за часове, за да не се налага да използвам телта за миене.

# 48
Най-голямото предизвикателство са загорелите съдове, както и почистването на тигани и тенджери от външната страна!

# 49
  • София
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове.

# 50
Ползвам Fairy Мax Рower от пролетта. Скоро ще подновявам опаковката.
Справя се добре със загорелите съдове.
За съдомиялната също се доверявам на Fairy, капсулите се разтварят напълно, не се налага да пускам допълнителен цикъл.
Искам да използвам този пост, за да похваля и FAIRY NON BIO PODS, които се справят чудесно при прането на бебешките дрешки.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:52 от Baraka

# 51
  • София
Любимото за измиване на мъжът ми (аз съм с алергия и не мога да използвам).

# 52
Ной трудно ми е почистването на тави, кошницата на еър фраера и тиганите. Моето решение е накисване. За радост със Fairy Max Power ги измивам перфектно и не се налага да ги пускам в миалната машина .

# 53
Загорелите съдове, разбира се.

# 54
Най-трудно при почистването ми е да се справя със загорялото по съдовете. Само Fairy се справя с това! И един жокер- ползвам го за премахване на петна по дрехите. Безупречен!

# 55
Използвам  Fairy постоянно не го заменям с друг препарат измива перфектно и най загорелите дъна ,капсулите за съдомиялна също са ми  Fairy

# 56
Трудно ми е да измивам добре съдовете с по-хладка вода. А също и да почиствам отвън тигани и тенджери, събират се налепи, които не се махат с нищо.

# 57
  • София
Едно от предизвикателствата в миенето на съдове за мен са загорелите тенджери и тави.

# 58
Естествено загорелите тави и тенджери, особено от месо, картофи или любимия доматен сос на детето. Но ползвам само Fairy и се справям 🙂

# 59
  • Б
Загорелите тигани са предизвикателство за мен. Накисвам ги предварително с препарат за измиване на съдове и гореща вода.

Общи условия

Активация на акаунт