Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 344
  • 396
  •   1
Отговори
# 60
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Най-трудно е със загорелите съдове.Харесвам препарата,почиства добре

# 61
Трудно е почистването на загорели съдове. Надявам се Феъри да помогне. Не съм го пробвала, трябва да опитам.

# 62
Предизвикателство са загорелите съдове. Много трудно е почистването и на мазнините, които се превръщат в клей.

# 63
Впечатленията ми от Fairy са отлични. Най-голямото предизвикателство при почистването ми е да се справя със загорялото по външните страни.

# 64
Предизвикателство са загорелите съдове.Не съм пробвала препарата.

# 65
Трудни за почистване са ми по-големите и по - стари съдове. Препаратът чисти отлично и е много икономичен.

# 66
Загорели тенджери и тави ,особено по -обемните

# 67
Най-трудно се справям със загорелите мазнини и външната част на тиганите.

# 68
  • Лясковец
След честа алергия от препарати,случайно срещнах  Fairy,вече само него ползвам.Работата ми е доста мръсна и по някога се налага да мия ръцете си два три пъти с препарат за да отмия мръсотията.С  Fairy ми стига само веднъж.Срещах трудност с измиването на съдове с тефлоново покритие където не може да се търка с тел,е препаратът се справи с тях само с гъбата.Ползвам само Fairy Max Power,пробвах с нар,но не ми допадна.

# 69
По принцип ползвам миялна машина,но винаги имам на плота и Феъри .Харесвам аромата и качество .

# 70
Най-трудно ми е почистването на тиганите. Харесвам продуктите на Fairy, защото са икономични и почистват добре

# 71
Решетката на еърфрайъра е на първо място по трудно за чистене нещо в кухнята. То е киснене, то е търкане, бе чудо с две думи. Пробвала съм препарата, опаковката ми се стори много удобна!

# 72
Най-големият ми враг при измиване на съдовете са загорелите мазнини.

# 73
Загорели мазнини - най-трудните.

# 74
За мен най-трудни за почистване са загорелите съдове,налага се да ги накисвам в гореща вода.

Общи условия

Активация на акаунт