Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 353
  • 396
  •   1
Отговори
# 75
Обикновено имам драма с търкането на загорели съдове.
Харесвам препаратът за миене на съдове да не ми изсушава кожата на ръцете и да успява да премахва добре мазнина от раз. Не да се налага да пръскам допълнително и обезмаслител.

# 76
  • София
Използвам Fairy от доста време. Новите не съм ги пробвала. Ако се справят със загорелите дъна на тиганите само тях ще ползвам.

# 77
Не обичам да мия на ръка съдове, но в миялната машина не вкарвам тигани, тенджери и обемисти купи. Така че, искам не искам ми се налага освен препарат за съдомиялната да купувам и някакво веро. Без да правя излишна реклама, но точно Fairy предпочитаме.

# 78
Много харесвам Фейри, но преди имаше един вариант по-силен вариант, мисля че се казваше Ултра - син на цвят, с аромат "океан" или подобно. Пред него бледнееха всички други препарати, които някога съм ползвала.

Редакция: Платинум ултра май беше

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:52 от AliceSw

# 79
Fairy е най-добрият препарат за упорити мърсотии. Има хубав аромат и не изсушава ръцете.
За мен предизвикателство за измиване е много загоряла мазнина и разни решетки или други труднодостъпни места.

# 80
Миенето на съдове може да бъде доста предизвикателно, особено когато става въпрос за упорити замърсявания и мазнини. Ето някои от най-честите трудности:

*Упорити петна и загорели остатъци: Понякога е трудно да се премахнат загорели остатъци от храна, особено от тенджери и тигани.
*Мазни съдове: Мазнините могат да бъдат трудни за отстраняване, особено ако не се използва подходящ препарат.
*Труднодостъпни места: Чаши, бутилки и други съдове с тесни отвори могат да бъдат трудни за почистване.
*Корозия на стъклото: Честото миене на стъклени съдове може да доведе до мътност и корозия1.
*Ръчно миене на деликатни съдове: Някои съдове, като дървени лъжици и дъски за рязане, изискват специално внимание и не могат да се мият в съдомиялна машина.
Що се отнася до продукта Fairy Max Power, той е известен със своята ефективност при премахване на мазнини и упорити замърсявания, почиства дори най-трудните замърсявания с минимални усилия. Продуктът също така е икономичен, тъй като малко количество от него е достатъчно за измиване на голям брой съдове.

# 81
Загорелите съдове мисля, че са предизвикателство не само за мен, но и за другите домакини. Не съм ползвала феъри, но бих с удоволствие!

# 82
Най-трудно ми е да измия мазнината от тавите и тиганите. Не обичам да пипам мазни и лепкави неща, уж ползвам ръкавици, но пак трябва да ги пипна за да съм сигурна, че са се измили.

# 83
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите. Надявам се с този препарат да имам успех.

# 84
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове.
Харесвам препаратите, мият добре, не изсушават ръцете, икономични са.

# 85
  • ВАРНА
Най-големите предизвикателства за мен са загорелите тави и мазнините.
Използвам марката от години, но тези новите не съм ги пробвала все още.

# 86
Най-голямото предизвикателство за мен са загорели съдове и външната страна на тиганите.
Не съм използвала до сега Феъри и много бих се радвала да го изпробвам след толкова много положителни отзиви.

# 87
В нашето смейство сме любители точно на Fairy. Но новите не сме ги изпробвали все още. Търкане на тави ми е най-трудоемкото..

# 88
Досега не съм използвала този вид Феъри и много бих искала да го пробвам. А що се отнася до почистване на загорелите съдове - това си е много досадно предизвикателство, което ми изисква доста усилия за доста търкане и неколкократно накисване на съдовете. Щом има вече решение от Феъри - това е чудесно, ще го пробвам !

# 89
Най-трудно ми е да измия мазнините от съдовете , които са престояли няколко часа . Ако засъхнат , измиването наистина е трудно , защото се налага да ги мия с гореща вода , поне 2 пъти , за да съм сигурна  , че са чисти .
От Fairy съм изключително доволна , ако ми се наложи да мия съдове с друг препарат не се получава така лесно и ефективно.

Общи условия

Активация на акаунт