Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 355
  • 396
  •   1
Отговори
# 90
Най-голям проблем са загорелите тенджери и тави, които дълго накисвам. Досега не съм пробвала Fairy, но с удоволствие бих.

# 91
  • Пловдив
Голямо предизвикателство при миенето на съдове са мазните загорели тигани и тави. Имам проблем и с почистването на котления камък от каната за вода. През зимата редовно правя билков чай –лично набран - и трудно се измиват танините от чайника.

# 92
  • Sofia, Bulgaria
Най-трудни са загорелите мазнини. Особено от съдове, които не търпят търкане с тел. Този вид Fairy не съм ползвала, но от отзивите в началото на темата съм много впечатлена. Особено от лесната употреба и дозиране на шишето. А трите споменати аромата са ми любими.

# 93
  • Плевен
Най-трудно се измиват мазнини от съдовете.

# 94
  • на последния етаж
Загорелите съдове са най-голямата ми трудност. Ползвам веро и таблетки за съдомиялна от марката, много ми харесват.

# 95
Досега не съм ползвала препаратите на Fairy.
Най-трудни за почистване са загорелите мазнини и това да се почисти без поражения върху тавите.

# 96
Най-голямото ми предизвикателство при миене на съдовете са остатъците от загорели мазнини. Все още не съм използвала точно тази опаковка и новата иновативна формула на Fairy Max Power, но с удоволствие бих я тествала.

# 97
От години вкъщи мием съдовете само с Fairy.
Най-трудно е да почистя загорелите тигани и тенджери.

# 98
  • София
Най-голямо предизвикателство за мен е почистването на загорели съдове и мазнини.
Верен фен съм на Fairy. Опитвала съм и други препарати, но винаги се връщам към тях. Новата опаковка звучи страхотно, защото ми е страшно неудобно да използвам класическите опаковки, особено големите са страшно тежки, та се налага да си прехвърлям препарата в шише с помпичка.

# 99
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове и някои пластмасови съдове, които колкото и да мия, все остават леко мазни.

# 100
  • гр. Кюстендил
Най-много трудности изпитвам с измиването на мазнотията от пластмасови купи и кутии .. Малкия редовно иска домашни пуканки и освен, че и тенджерката ми се измива трудно от микса масло, мас и олио, после търкам по 2-3 пъти с чиста гъба и препарат мазната пластмаса.. също и като си носим храна на работа, отново в тези пластмасови кутии Astonished

Използвах преди продуктите на Fairy, ароматът на нар ми беше любим и винаги взимах най-голямата опаковка, стигаше ми за много време. После изпробвах и тези новите, обърнатите - страхотна и удобна опаковка, използва се цялото количество препарат, а не да си го цедя 3 дни, за да изхабя всичко, не протича и измиваше съдовете чудесно. Сега като се замисля, време е отново да се върна към този продукт Simple Smile

# 101
  • Сф
Аз не обичам гореща вода по кожата на ръцете си и съм много доволна от Fairy ,че мога да мия с хладка вода . Мазното пада и се мие бързо, а загорялото накисвам за 15 минути ( много загарям посудата Simple Smile ) и готово. Отличен резултат!
Ползвам едно вишнево на цвят Fairy и не смея да купя друга разновидност. Ще се радвам да пробвам Fairy Max Power още повече обещавате аромат при миенето. А и по - бързо и силно ще е при проблемни съдове.

# 102
Напоследък ми в трудно, освен загорелите тави, да мия и кошницата на Еър фрайера. Много ще се радвам ако fairy max power се справи с това.

# 103
  • плевен
Най-голямото предизвикателство е загорялото дъно на съдове.Използвала съм тази опаковка- аромат на нар, много съм доволна.Икономична е и измива лесно!

# 104
  • София
Загорелите съдове и кошницата на фраера ме затрудняват обикновено.Също ми е важно да не се прецаква кожата на ръцете ми.

Общи условия

Активация на акаунт