Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 357
  • 396
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Най-трудните си предизвикателства при миенето на съдове са почистването на загорелите мазнини по тавите.
Все още не съм пробвала Fairy Max Power, но със сигурност бих. Съдомиялната ми се повреди и сега ми се налага да мия съдовете на ръка.

# 106
Най-голяма трудност срещам с измиването на решетката на еър фрайера.
Точно тази опаковка и  нова, иновативна формула не съм използвала и ще се радвам да имам възможност да тествам новия Fairy Max Power.Иначе в къщи се ползва само Fairy.

# 107
  • Варна
Най-трудно ми е да почистя външната страна на дъното на тиганите и тенджерите. Голяма борба. Не съм използвала продукта.

# 108
Недобре почистени остатъци от стари замърсявания, загаряне и т.н. Не съм ползвала конкретния продукт.

# 109
Предизвикателство за мен са съдовете с незалепващо покритие, които не мога да почиствам с по-груби гъбички. Също така и загорялото дъно на съдовете

# 110
Като предизвикателство мога да определя две неща: от една страна препаратът да е достатъчно силен като формула, за да отмие мазнините и загорелите остатъци, от друга страна да бъде достатъчно нежен към кожата на хората. Аз лично като клиент съм с атопичен дерматит и за мен е много важно да не получавам алергии и наранявания по кожата. Fairy max power наистина успява да съчетае тези две области, които мисля обединяват и качество и здраве!
Успех на фирмата в начинанията!

# 111
  • София
Отдавна ползвам Fairy в домакинството, харесва ми това, че с минимално количество съдовете се измиват добре. Не харесвам усиленото търкане на загорели неща и предпочитам препаратите да вършат тази работа вместо мен. С удоволствие бих пробвала как се справя в това отношение Fairy Max Power Simple Smile.

# 112
  • София-Младост
Предизвикателство  ми е да измия какъвто и да е съд, в който има някаква мазнина. Затова винаги накисвам съда с препарат и гореща вода, мазнината малко или много се разгражда и не се налага след това да мия и мивката от мазнотии.

# 113
Мазни тави са голямото предизвикателство вкъщи!

# 114
Най - трудоемко е миенето на скарата....затова рядко я ползвам.
Купувам от препарата ,когато е на промоция.

# 115
Препаратът е отличен!
А най-неприятно и трудно ми е отмиване на мазнина и загоряло.

# 116
Загорели тави и тигани. Много съм доволна от този препарат.

# 117
Засъхнали и загорели съдове са ми най-голямото предизвикателство. Използвам Fairy, но до сега не съм пробвала Max Power.

# 118
Предизвикателство за мен е миенето на пластмасови купи и кутии, в които е имало нещо мазно. Много трудно се почиства мазнината. Fairy е препаратът, който използвам вече дълго време и не го заменям. Страхотен е.

# 119
По принцип съм много доволна точно от Fairy. Най-много ми допада червения аромат Simple Smile. Най-трудно почиствам  стените на позагорели тави при печене във фурната.

Общи условия

Активация на акаунт