Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 359
  • 396
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Най-голямото предизвикателство за мен са, външната страна на тиганите.

# 121
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Трудно почиствам външната страна на тигани, тенджери и тави...Доста търкане пада.

# 122
  • София
Харесвам продуктите на Fairy. Редувам ги при покупка заради ароматите, обичам да ми ухае разнообразно.. както други потребители писаха, когато ги видя на промоция, винаги взимам. Често дори по-голямо количество.. за да си имам.

При покупка на продукти винаги държа на качество, аромат и съответно цената.

Нямаме съдомиялна и честно казано не държа на нея, предвид, че има качествени препарати с които мога да си мия съдовете на ръка. От домакинските задължения, миенето на съдове е сред любимите ми, мога по цял ден да стоя на водата. Предизвикателство са ми загорелите съдове, но с малко повече търпение и тях ги оправям.

# 123
Най-трудно ми е с тави и тигани, особено омазнени. Първо ги накисвам с препарат да постоят известно време, после мия.

# 124
Най-трудно ми е да почистя засъхнала и загоряла мазнина от тенджери и тави. Голямо предизвикателство е. Не съм използвала продукта все още.

# 125
Формулата на Fairy за мен е наистина впечатляваща, защото е достатъчно силна да махне упорита мазнина и запечена храна. Измива безупречно и  не изсушава кожата на ръцете ми.

# 126
  • София
Всякакви съдове са предизвикателство, защото нямам миална и всичко се измива на ръка, но най-голямото са силно замърсените тави, както и по-нестандартните форми за печива.
Използвала съм новата формула на Fairy и освен, че почиства лесно, има и много удобна за употреба бутилка. Любим ми е препаратът с нар, но бих пробвала и другите.

# 127
Разбира се, най-голямото предизвикателство са загорелите ренджери и тави. У дома ползваме основно съдомиялна, но понякога се налага да се измие и нещо на ръка - харесвам продъктите на Fairy.

# 128
  • София
Най-трудните ми предизвикателства при миенето на съдове са изплакването на тежки съдове за готвене и измиване на загорели повърхности.

# 129
  • София
Естествено най-трудно се справям със загоряла мазнина и засъхнала храна по съдовете.

# 130
Най-трудни за почистване са ми загорелите мазнини и външните страни на тенджерите и тиганите.
Използвала съм продуктите на Fairy и съм много доволна от тях като цяло.

# 131
  • София
Най-големи трудности срещам с измиването на загорели тави и тенджери, както и с решетката на фрайера.

# 132
Най-голямо предизвикателство в кухнята са загорелите тенджери и тави.

# 133
  • Вдън горите тилилейски
Най-голямото предизвикателство за мен са мазните пластмасови съдове, които и след неколкократно сапунисване остават "лигави".

# 134
Най-голяма трудност при измиването срещам при загорели тави и съдове. С удоволствие ще опитам новата формула на Fairy, за да се убедя лично в качествата му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт