Pantene – вашата тайна за страхотна грижа за косата!

• 31 661
  • 983
  •   1
Отговори
# 945
И аз получих моите продукти. Вкъщи сме 2 жени - аз и девойка в тийнейджърска възраст, която полага доста усилия за външността си и най-вече за дългата си коса. Показах й подаръка от "Pantene" и заяви, че също ще го ползва. Засега мога да споделя само моите впечатления. Шампоанът измива перфектно, освен това има много приятен аромат. Балсамът лесно се разнася по цялата коса и я прави мека. А след употреба на олиото изглежда лъскава. Пробвала съм продуктите на "Pantene" и преди и ще продължавам да ги ползвам.

#ревю

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:12 от Шушон

# 946
Здравейте!
          Получих подаръка и нямах търпение да изпробвам продуктите!
          Ето и моите впечатления, като преди това искам да уточня, че косата ми е суха, увредена, боядисана, но с мазен скапл.
          Консистенцията на шампоана Pantene Pro-V Repair & Protect e плътна, перленобяла със свеж аромат. Нужно е малко количество, за да се измие косата и скалпът, а се получава голямо количество пяна. Това го прави икономичен.
         Балсамът Pantene Pro-V Repair & Protect 3 Minute Miracle е с плътна консистенция и деликатен, ненатрапчив аромат. Косата лесно се разресва и количеството на паднлата коса е значително по-малко, отколкото с други продукти, ползвани от мен.
         Pantene Pro-V Repair & Protect Dry Oil With Vitamin E – една капка е достатъчна за нанасяне по дължината на косата, като видимо я подхранва,  заглажда и лесно се разресва.
         В заключение мога да кажа, че съм приятно изненадана и очарована от продуктите! След употребата им косата става мека, по-лека, не се учтежнява, а ароматът остава за дълго време!
        След продължително търсене най-нарая намерих моите продукти, които се отразяват прекрасно на моя тип коса!
       Радвам се, че можах да споделя с Вас моите впечатления!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:58 от Jozepha

# 947
    Моята Суперхрана за косата току-що пристигна. Ще споделя впечатления тези дни. Точно имам нужда от експресно възстановяване за изтощената ми коса, която тази есен е със засилен косопад и накъсване, които последните години не съм имала.

Pantene Pro-V Hair Superfood Shampoo- за слаба и увредена коса.  PRO-V  комбинирана формула с антиоксиданти и липиди.

Pantene Pro-V Hair Superfood 3 Minute Miracle- балсам

#ревю

# 948
    • София
    Ето получения от мен комплект. Благодаря!

Моите първи впечатления са, че шампоанът не пресушава косата и скалпа и се разпенва много добре.
    Балсамът придава гладкост, мекота и блясък на иначе твърдата ми коса.

# 949
    • Пеликания
    Първо да спомена, че косата ми е гъста,
    къдрава и с дебел косъм. Днес изпробвах продуктите и първото ми впечатление е, че измива много добре и аромата и просто един път. Само се надявам да няма съставки, които да дразнят скалпа ми, защото е чувствителен.
    Леко сякаш ми я изсуши, но е възможно да е от това, че сложих повече продукт (шампоан).

#ревю

# 950
    • на дъното

Благодаря за възможността да използвам продуктите 😊!
    Шампоана ме впечатли с аромата.
    Балсама в комбинация с шампоан си свършиха чудесно работата на финала след изсушаване ❤️.Косата си я чувствам супер мека и обемна.
    Сухо олио😊десерта за косата ми😉. Отново пленяващ аромат и най-важното,че наистина е сухо😊.Не омазнява и не отежнява косата.
    Надявам се да продължи до изхабяването това действие и усещането,за да повторя😊

# 951
    • Стара Загора
    Здравейте и от мен.

Преди няколко дни ми пристигна комплекта Repair & protect и още същата вечер го пробвах. Бяха изминали 3 дни от предното измиване и косата вече  замърсена, което допринесе да видя пълния потенциал на шампоана. Ползвала съм точно този от трите продукта в края на 2015-та и останах приятно изненадана, защото няма промяна. Ухае невероятно на ванилия и горски плодове, но не е силен, натрапчив и твърде сладък. Пени се много добре и косата се усеща пухкава още под душа. Балсама е с кремообразна текстура, която се отмива сравнително лесно. Нанесох повече от необходимото за моята коса и очаквах да утежни, но не. Измивайки го, под водната струя още я направи супер гладка. Моята не е боядисвана досега, но пролетта направих балеаж и малко се изтощиха краищата.
    След баня, нанесох 2 помпички от олиото, което ме притесняваше да не омазни при моята дължина, но не. Краищата след изсушаване бяха меки и лъскави, пригладени и фриза сравнително укротен. Ползвала съм варианта с арган преди 2 год. и също ми допадна. Но този е идея по-подхранващ, така че за третирани коси е идеален.
    Ефекта от шампоана обаче е точно такъв, какъвто съм го запомнила. Обемна, мека, пухкава и жизнена е косата. Усеща се супер лека. Има блясък и дори без последваща грижа, дава страхотни резултати.

Балсама в случая ми помогна с разресването, защото ми е проблем от години предвид гъстотата. Единствения 'минус' е влагата в момента, от която знаете меката и почти нетретирана коса какъв вид придобива... Сутрин навън в корените леко се начупва, но като се влезне в затворено помещение и след малко, всичко си идва на мястото.

Днес са изминали 2 пълни дни от измиването, косата ми е все така чиста и пухкава. Така че 3 дни спокойно ще си позволя да не я пипам.
    Много съм доволна от триото и с удоволствие ще си го използвам, та и подновя. 💛
    На снимките не мога да ви предам усещането, защото трябва да се опита.

#ревю

# 952
    Днес и аз получих комплекта и бързах да го изпробвам.

Първите ми впечатления са, че шампоана се разпенва изключително добре дори и с малко количество, а аромата му е страхотен.  Не ми пресуши косата и не ми подразни скалпа.

Балсама придаде блясък и мекота на косата ми. Сякаш и има повече обем. Определено ще продължа да използвам продуктите за в бъдеще.

# 953
    1.Преди време редовно използвах шампоан и балсам на марката, бях доволна.
     2.Бих искала да пробвам терапията за увредена коса.

# 954
    • Варна
    Чета отзивите, всички са супер доволни. Както знаем, обаче, всеки е с различна коса и трудно ми се вярва, че при всички ефектът е уау. Но явно е така с рекламните пратки Grinning

Някакси ми иде да кажа "не вярвам!" Sunglasses

# 955
    1.Преди време редовно използвах шампоан и балсам на марката, бях доволна.
     2.Бих искала да пробвам терапията за увредена коса.

Активацията е приключила и всички победители от двата етапа са изтеглени.
    Моля, имайте предвид, че темата е отключена само за потребителски ревюта.

# 956
    • Пловдив
    И аз получих комплекта днес и го тествах веднага, че времето ме притиска Simple Smile

Косата ми е тънка, права, боядисана склонна към омазняване в корените и суха в краищата.
    Шампоанът е със страхотен аромат, грабна ме от раз. Според мен може и още пяна да прави, обичам пенещи се продукти. Косата я прави мека и с приятен блясък. Балсам не ползвам и не съм го тествала. Олиото попива добре, не оставя мазен филм по косата. Предотвратява при мен и наелектризирането на косата, което много ме тормози.
    За едно ползване продуктите се справиха чудесно.

#ревю

# 957
    Моите продукти са Пантен супер храна:

Шампоан: ароматът е приятен, използва се малко количество, защото бързо се разпенва. Измих косата само веднъж, с малко шампоан и не се наложи да повтарям. Обикновено я мия по два пъти, за да я почувствам чиста.
    Балсам: много приятен, но и много силен аромат. Обикновено не харесвам това, защото използвам парфюми и не искам ароматите да се смесват. При изсушаването на косата аромата почти изчезна. Лесно се разнася и разплита косата. Отново използвах съвсем малко количество, нямаше нужда да добавям още.
    Прилагам снимки:
    Преди да използвам Пантен:

След измиване с шампоана и балсама:

На следващия ден след измиване с шампоана и балсама:

За къдравите коси е характерно да са сухи и обикновено имат фриз. Пантен супер храна за коса решава и двата проблема.
    За мен е проблем обемът, който придава на косата. Имам обем от къдриците и не ми е необходим допълнителен. Ще пробвам да суша по различен начин, за да преценя дали ще го ползвам занапред.
    Друг проблем за мен е, че къдриците се отпускат. Косата стана много мека и се налага допълнително оформяне със стилизант за къдрици.
    Харесва ми как хидратира и заглажда косата.
    Същите продукти използвани от жена, която си изправя ежедневно косата с преса, бяха приети много добре - мекота, блясък, хидратация, обем - все желани от нея ефекти. Нямам снимки на нейната коса, но определено ѝ се отрази много по-добре, отколкото на мен.
     #ревю

# 958
    • Край морето... при пясъка и сините вълни

Здравейте, аз получих шампоан и балсам от серията Pantene Hair Superfood.Продуктите пристигнаха в холограмно несесерче и като цяло комплектът е подходящ за неангажиращ подарък на близък.
    Моята коса е тънка, боядисана със сухи краища и бързоомазняващи се корени.Всеки с такава комбинация знае какво "удоволствие" е.Мия косата си през ден и успях да ползвам двата продукта два пъти.Съответно ще прочетете първите ми впечатление за кратък период от употреба.
    Шампоана Pantene Hair Superfood има перлено бял цвят и се пени отлично.Той успява да измие с лекота мазна коса, както и  силно замърсена след тренировка например.При изплакване не усещам заплитане или скърцане от пресушаване, въпреки че мия косата си два пъти.
    Балсамът Pantene Hair Superfood 3 Minute Miracle се оказа с доста по-богата формула, отколкото очаквах.Спокойно може да замести маска за коса в случаите, когато бързам и нямам време да чакам.Нанасям продуктът на измита влажна коса и изчаквам 3 минути, след което изплаквам.Косата е гладка и без заплитания.Балсамът има доста силен аромат, който много ми харесва и лично из го усещам поне няколко часа след излизането от баня.
    След подсушаване косата се разресва с лекота.Дължините се усещат напълно хидратирани, а корените не губят обем.Като първи впечатления косата ми е много лъскава и жива до следващия ден.Не забелязвам корените ми да се омазняват по-бързо от обичайното.Не съм усетила някакви раздразнения или други проблеми по скалпа.

#ревю

# 959
    • София
    Здравейте.
    Получих шампоана и балсама на Pantene от серията Hair superfood.
    Благодаря!
    .
    Използвах ги веднъж. Първите ми впечатления са, че ухаят приятно, измиват косата добре. Количеството шампоан, нужно за разпенване на косата е нормално, сравнено с други шампоани, които съм ползвала. След балсама сресването на косата беше съвсем малко по-трудно от обичайното спрямо предходните продукти, които съм ползвала (косата ми е дълга).
    Това, което ме изненада, че при балсама излезе доста въздух от тубичката, докато тръгне самият балсам.
    Като цяло бих дала оценка на продуктите 4 от 5.

Общи условия

Активация на акаунт