Любители на Котки - Тема 149

• 30 258
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Малкия дявол

И красивото ми момченце

# 481
  • София
Здравейте, някой има ли идея дървените прелети, които са пуснали в Лидл дали стават?

Мама Нан, направо си е станал бутиков алпинистът!

# 482
Според мен ще станат на прах пелетите.

# 483
Нали!  Не че е мой, но ми/ни е сладурчо. Има големи уши и на моменти скача като заек, та се чудя дали няма, някакъв заешки ген.Thinking

# 484
Здравейте, някой има ли идея дървените прелети, които са пуснали в Лидл дали стават?

Аз съм ползвала дървени пелети за котарака си, който отглеждах преди години.
Не бяха на Лидъл, но принципно ставаха за тази цел. Прикриваше се миризмата от изхожданията, но пък намирисваше на дървесина. Като се намокреха, се разпадаха не точно на прах, а на трици.

# 485
  • София
Привет и от нас Simple Smile
Ето ги разбойниците, които още не са приятели:

Дребната си хареса стола на Майки, който е сложен да му служи за наблюдателница на балкона. Като ми писне да ги дебна, за да няма изядени, ги разделям така - един на балкона, един вътре. В апартамента ме правят луда - и двамата скачат по вратите, направо ще съборят нещо.

# 486
Ловим мухи на терасата. 😂

# 487
  • София
И един Пухчо от мен, в неделя е на втора ваксина.

# 488
  • София
Вчера се оплаках как имам по 3 котки в леглото. Тази сутрин бяха 4. Joy  Ето какво е положението минута след като успях да измъкна някак изтръпналите си крака:

Не можах да ги събера на една снимка и затова са две. Simple Smile Радиаторът е "фалшив". Просто там стои през лятото. Още не съм го пускала. Не са налягали заради него. Simple Smile

# 489
Таня, то радиатор може да не ти трябва зимата. Те са достатъчно за да те топлят. Големи сладури и със сладки муцунки. Hug

# 490
Ех ,размечтах се за още котки и аз. На село имаме такива благи душички. Казвам му аз на моя мъж да си вземем и едно сивичко , че да имаме всякакви цветове 😁😁 категорично ме отразя (за сега😈)

Скрит текст:

Ноеми, ще имате ли номер 3 и вие 😁
Лъки, как е Демон?

# 491
И аз много харесвам сивички котки, не че съм имала до сега. И черни харесвам, първата ни беше такава. И всякакви харесвам😆, и искам още котки, на за сега не става. По-натам ще си взема още.

# 492
  • Страната на чудесата
Демон е добре, хлопа по цяла нощ с гипса като призрак. Яде, спи и укрепва. Засега не тормози кучето(1,5кг йорки) и не го бие, значи още ближе рани. А, и си хапе гипса. Небцето е зараснало към днешна дата.

# 493
  • Някъде там
Браво на Демон. Скоро съвсем добре да е.
Толкова мнгоо писанки, коя от коя по красиви.

Моите котанчовци
Рики снимка когато е на 7 месеца.

Каспър на 2 години

И Шаги от днес

Личи си по какви котаци си падам.
Двамата са дворни но редовно ги пусках в къщи. Заради загубата им и на още няколко други, котка никога повече на двора. Много лоши комшии имам.

# 494
Ние го търсим, а той свалил всичко от сушилката и дреме в стаята, тази стая е негова, не се използва засега и той си знае, мечтата на Ушатото - цяла стая само за Негово котейшество. Joy

Радвам се за Демон.
Бубе, как сте? Как е новото попълнение, свикна ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт