Много ми харесват с текста на български. Шапката е шедьовър, хубаво е, че ще си я гледам през цялото време. 
Как ще изберат Джемре пред моята любимка Джерен?!

Истината е, че при цялата камара сценаристи извървели се в сериала, начело със Сърма така ни омотаха.....някои серии съм ги гледала по няколко пъти и пак всеки има мнение различно от моето! Много ми харесва да чета всякакви коментари, част от удоволствието е! Защо братята обичаха Джемре.....защото сценаристите не пуснаха Пелинай в сериала 
По мое мнение, защото беше твърде независима. Поне на такава даваше вид. На силна и независима жена. А кой не обича такава?! Дори Озан в интервюто каза, че жените очакват от него предимно физическа подкрепа, разбирай да им купува какво ли не, а сега е с човек, който не очаква нищо и е много щастлив! Дори когато подписваше развода Дженк попита Джемре дали иска издръжка или обезщетение...тя отказа, и той какво си помисли ....естествено, разбира се! Проблема при нея беше, че им даваше объркващи сигнали пред целия сериал и всеки от двамата си надяваше, че ще бъде с нея. При Джемре грижата за хората беше мото в живота, просто както прочетох в първите теми, не запомних чий беше цитата, но съм се смяла много, пациентите на Джемре и станаха малко в повече 
Дали тя обичаше Дженк.....да, по някакъв неин си начин. А Дженк....само как обичаше той!Препоръчани теми