Отговори
# 30
https://www.instagram.com/p/CKONniVJkk8/

Хубавите ни момчета бе....

https://www.instagram.com/p/CKEQpzZp3MM/

Афра и Озан фейк клип боже как ги искам!

# 31
И Бахар е на почивка.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 14:54 от Madison.

# 32
# 33
Шениз никога няма да се промени. Тя си остава такива до самия край. Дори и в Джерен има малка капчица промяна.

# 34
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Аз по принцип имам проблем с поведението на Джемре и съвсем явно подозирам в същото сценаристите.
Имам проблем с непрекъснатото й тичане да се обяснява с Шениз и с епохалната глупост да изнудва Шениз.
Имам проблем с твърдението й, че обича Недим, но едва не ревна заради развода с Дженк и то пред Дженк.
Имах проблем тази вечер с вида, в който се появи на официалното събитие. И той има логика само с оглед на предстоящото отвличане, никаква друга, защото формално още е съпруга на Дженк и не може да се появи, все едно отива на родео. Но пък голите рамене щяха да са тежко проблемни в хладилното.
То и отвличането беше доста скалъпено, но това е друг въпрос.
Имам проблем, че помни телефона на Недим, на когото написа едно съобщение, но не и на Дженк, с когото непрекъснато си звъни и пише.
Имам проблем, че се бори за тайната на аудиозаписа на Недим, но нямаше проблем да открадне теста на Дженк.
Че уж пази тъпия тест, а го зарязва в чекмеджето си. Че обещава да се махне и започва да върви по петите на Дженк и Недим, че уж не харесваше имението, но не се изнася. Че в цялото й поведение няма нищо, което да е логично и последователно.
Но да, разбирам, когато сценаристите не са знаели какво да правят, са си казали - я още малко от триъгълника
Smileоще една от нелепиците-как пък не си зададе въпроса откъде забързаната лелка знае че е медицинска сестра. И хукна без да мисли,рецепция в тоз хотел няма ли,да извикат БП?!

# 35

Любов да има. Blush

# 36
За съжаление, този сериал има хубав замисъл, но много лошо изпълнение от един момент насам. Имам чувството, че се редуват сценаристи с различни идеи за героите. И от там става страшна боза. Сериите, които се излъчват в момента не знам колко се доближават до края, но са толкова тъпи, че вероятно тук някъде или скоро след тези серии, рейтингът е паднал и са им казали да приключват. Колко турски серии остават? Не знам сега на коя сме.

# 37
Боби, абсолютно съм съгласна.. На 30-ти турски епизод сме в момента. Остават още 9. Месец и половина макс и приключва. Жалко наистина, че така се изгавриха с хубавия сериал. А започна толкова обещаващо.. Интересна и завладяваща история, прекрасния каст даже няма и да го коментирам.

# 38
Smileоще една от нелепиците-как пък не си зададе въпроса откъде забързаната лелка знае че е медицинска сестра. И хукна без да мисли,рецепция в тоз хотел няма ли,да извикат БП?!
Да, и аз винаги съм смятала, че ако ми трябва лекар или сестра, трябва да отида на някое фирмено парти и да хвана най-неофициално облеченият човек. 🤣🤣🤣
Джемре, облечена като участник в родео, пристига на фирмено парти като съпруга на един от собствениците, но я намира случайна лелка и тя хуква с нея, макар да й е важно какво ще каже Шениз и да е решена да говори с Дженк.
Мисля, че това е най-абсурдната сцена. Дори и тази с Недим, който едва се държи на краката си, но изнася първо Джемре, после Дженк.
Като изключим диалога в хладилното, тук са наели сценаристи по социална програма за интегриране на хора с умствени затруднения

# 39
Преди няколко дни пак минах през първите серии! Жестоки!   Няма нищо общо с тези изсмукани от пръстите сцени сега. Като четох старите теми, преброих поне 4 смени на сценаристи. Като едните бяха ученици на Сърма Mask  Просто всички дизита, които съм гледала са били заради Чаатай, а сега и Озан - редуват се : болница, затвор, отвличане и задължително психично болен ....
А как ми хареса отначало...

# 40
Преди няколко дни пак минах през първите серии! Жестоки!   Няма нищо общо с тези изсмукани от пръстите сцени сега. Като четох старите теми, преброих поне 4 смени на сценаристи. Като едните бяха ученици на Сърма Mask  Просто всички дизита, които съм гледала са били заради Чаатай, а сега и Озан - редуват се : болница, затвор, отвличане и задължително психично болен ....
А как ми хареса отначало...
Габи,  за добрия сериал са нужни тайни и пречки. Колкото по-големи са, толкова повече серии заемат. В началото имаше много "припомняния" - предишни сцени, предистория, които вече ги няма. Единственото в последните епизоди е черната лента. И то е малко, как да кажа, фалшиво. Показва някакви нормални отношения между Дженк и Джемре, които така и не видяхме в сериала. Имаше показан  "нормален живот" на Недим - пишеше нещо на масата, учеше - но касво са правили сами Дженк и Джемре? Загадка. Накрая разбираме, че Джемре е хранела птиците на прозореца, а ние дори птици на прозореца не видяхме...
И като не им хрумна какво да правят - хайде някой да падне от високо, хайде да се разхождат на Босфора, хайде някого да арестуват. Наистина цари тежка безидейност.

# 41
  • Свети Влас
Сериите, които пишеше Сърма, бяха страшно интересни, след това СЦ пропадна и му се видя дъното. Наистина след СЦ на Сърма рейтинга драстично паднаха....

# 42
А тя защо се е отказала? Не е ли редно щом се захванеш с нещо, да го довършиш? А пък на всичкото отгоре и след това пак са сменили сценаристите. И после защо гледаме нелогични неща.

# 43
  • Свети Влас
Май беше си взела почивка, уж нейни ученици пишеха, и след това трети... Какво да кажа.

# 44
Вече няма такива сцени..

Общи условия

Активация на акаунт