Любители на Котки - Тема 149

• 30 244
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
При нас на месенето както го наричате му викахме там откъдето съм родом, че "тепа" с лапички.
Иначе сученето си е точно сучене,  може би при котета, които по-рано са отделени от майките се запазва по-дълго, макар че Страх го прибрахме по-голям отколкото другото бебе Лео, а Лео не пробваше да суче нещо различно от биберона.
Днес ми пристигна поръчката от Зооплюс. Разбира се куриера дойде точно, когато ме нямаше. После взех кашона от офиса им и си почивах поне десет пъти, докато успея да го домъкна до вкъщи.
Ето това са покупките. Освен консервите анимонда, другите неща ще ги пробва за пръв път.
Скрит текст:

Твърдо съм решила да пробвам да му готвя само аз, но трябва да си накупя първо необходимите добавки и витамини. Надявам се скоро да заредят това в сайта - https://www.zooplus.bg/shop/kotki/specialna_hrana_dobavki/vitami … i_minerali/351993
За да не се налага да купувам отделно сто неща. Докато проучвам поне заредих да има какво да яде, защото той е постоянно гладен и омита каквото му сложим по всяко време.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 17:11 от Aila

# 556
Добре си го заредила, браво.
Прекрасно дете, да ви е живо и здраво. Hug
И аз искам, но нямам физическата възможност да му готвя, признавам, че Топче почти се хранеше така + консервите. Ушатото днес ще блажи филе на скара, утре трябва да му пристигне храната, та днес ще е на 'човешка'. Joy
И 1 гранула няма. Joy

# 557
Честито на рожденничките.

# 558
Аз също поръчах една  огромна катерушка за моя писан в понеделник от зоо плюс. За първи път поръчвам от там, но май доста ще се забави. Странно ми е, че има котенца които миришат. Моя е на 9г и никога не е замирисвал, дори и устата ..освен на мои парфюми, защотото го гушкам. Подаръците също не се усещат, освен ако не яде системно уискас(от 6 год не го е ял). А за тупането с лапички на мен ми прилича на сукане и не е спирал да го прави от малък, а вече сме над 9г.

# 559
  • на брега на морето
Благодаря за честитките и прекрасните пожелания, скъпи мои.

# 560
Честито на съзодийничките ми! Heart
В храната на Зак има пробиотик,иначе и когато ядеше варено пиле,пак си миришеше.И аз не вярвах,че така ухаят,Фин съм го оставяла сам за 3 дни и не се  е усещало,че е правил нещо,ама малкото е друг сорт изцяло.
Аз пък не обичам да ме ближе и да търси да суче,надявам се да отвикне от навика.Зак е коте с майка и 2 сестрички,не е расъл сам.Верно,че го взехме на 3 месеца,но нямаше как по-късно,а и мисля,че не е чак толкова рано.Просто си е гушльо той
Вашите котки тракат ли с чене на всичко,което мърда и прилича на храна-птиците навън и дрозофилите в къщи? Зак е мн смешен като го прави

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 19:39 от red soul

# 561
  • София, Лагера
Таня, Котьо, живи и здрави да сте, винаги щастливи и обичани и от хора, и от маци! Наздраве!

Това за сученето дори не съм го знаела! Моите и двете принцеси не го правят. И не тупкат и с лапки също.

# 562
Танчето и Котьо,
Честит Празник и от нас! Живи и здрави, и все така отзивчиви, и с големи сърца!
Скрит текст:

# 563
  • Страната на чудесата
Честити да сте и двете рожденички!
Обичани, обгрижвани и в хармония да сте!

# 564
Честити да са празнуващите 🎂💐🍾

# 565
Честити да сте, момичета! Бъдете здрави и много коткообичани! 😊
Аз съм споделяла отдавна, че и Макс го прави. Предното коте, което гледах, също беше отделено много рано от майка си, но никога не е, само месеше с лапки. При Макс докато беше бебе беше постоянно и настоятелно, а сега само ако се качи да седне върху мен, което не прави често, пробва, но като му бутна няколко пъти главата и спира. Много е неприятно, ставаш целия мокър.

Рядък момент е това, предпочита да си спи сам и не се гуши много, но дава да го галиш като си е легнал и ти мърка. ❤️

# 566
Честито на съзодийничките ми! Heart
В храната на Зак има пробиотик,иначе и когато ядеше варено пиле,пак си миришеше.И аз не вярвах,че така ухаят,Фин съм го оставяла сам за 3 дни и не се  е усещало,че е правил нещо,ама малкото е друг сорт изцяло.
Аз пък не обичам да ме ближе и да търси да суче,надявам се да отвикне от навика.Зак е коте с майка и 2 сестрички,не е расъл сам.Верно,че го взехме на 3 месеца,но нямаше как по-късно,а и мисля,че не е чак толкова рано.Просто си е гушльо той
Вашите котки тракат ли с чене на всичко,което мърда и прилича на храна-птиците навън и дрозофилите в къщи? Зак е мн смешен като го прави

Май всички котки, поне обикновените не породисти, тракат, като видят през прозореца някое пиле. Щом си взела Зак на 3 месеца, не е бил малък и не би трябвало да суче.
За миризмата - може би не му понася пилето. Пробвай с нещо друго. При Мъри определено зависи от храната.

# 567
Те са си породисти,ама друга порода.Тази поне със сигурност ще е по-здрава,заради якото кръстосване на гени.Фин като беше с отбрано кръстосване и от развъдник си беше болен,както и повечето..
Все още се напасваме-варила съм му пиле и телешко от месата.Иначе паучовете ги спрях,точно,заради това,че бяха с риба.Сухата му храна в момента не  ес риба и има пробиотик.Ще го следя и се надявам да улуча тази,с която и двамата да сме доволни.Иначе,според мен коремчето му си е добре,не забелязвам някакви проблеми да има там.
Не би трябвало да суче,ама всеки път тръгва да го прави.Спирам го,защото не ми харесва.Надявам се да се отучи

# 568
  • Страната на чудесата
И Демон си трака със зъби по мухички и птички.

# 569
Честит празник, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт