Любители на Котки - Тема 149

• 30 235
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Страната на чудесата
Ето го нашия лечител от снощи, детето беше с ларингоспазъм

# 586
  • София
Lucky, страхотни са!

Таня и Котьо, бъдете здрави, все така пълни с любов и все толкова обичани - от хора и котаци!

Майки снощи погълна лепенка за рани. Уффф! Сега чакаме да излезе.

# 587
  • Light of Zartha
Плащам данък с един сладур на работа. Изключително любопитен, желаещ да краде занаят.

# 588
Стойка, профил, цвят, красота .... с една дума Пуфи ❤

# 589
  • София
Училището на сина ми има един ден в седмицата дистанционно обучение (нали е иновативно). Ние учим ето така:

# 590
  • София
И Елза лежа до главата на детето миналата седмица като беше с температура и хрема. Направи ми впечатление, че слезе от леглото когато температурата спадна. По принцип рядко ляга в леглата заедно с нас.

# 591
Благодаря на Зизу за съдействието.. добитъка както казва ММ е при нас. Извинявам се за спама..,

# 592
  • на брега на морето
Охлювчета? Simple Smile

# 593
Оле, ако бяха у нас, едвам щях да ги опазя от Ушатото, като знам с папагала какъв сън спахме....., а беше за една нощ, радвам се, че поне намерих кой да го гледа. Joy

# 594
Оле, ако бяха у нас, едвам щях да ги опазя от Ушатото, като знам с папагала какъв сън спахме....., а беше за една нощ, радвам се, че поне намерих кой да го гледа. Joy
.   Ами и ние така  , добре че са в кутия... тръгнат ли да пълзят и лапи отгоре...да си знаят мястото....

# 595
Котките са висши същества. Казвам на мм "ако един ден дойдат извънземните, няма да вземат човек, ами котка, за изследване". Joy

# 596
  • Някъде там
Аз наистина имам чувството че Шаги и помогна да е по добре...Тя казва че като в върху нея се чуства по добре. Цял ден не стана от главата и и тя сега стана да се раздвижи, а той я следва по петите.
Обикновено ходи и лежи и при двете, но сега не се отдели от нея.
Колко са прекрасни всички, като ги гледам как пазят дечицата.
Ох и у нас май няма да живеят охлювите ако ги докопа дундьо.

# 597
Възможно ли е от ваксина, коте, да изгуби апетит?
Чочко не е особено лаком, но днес хапна само сутринта. Предлагах всичко възможно. Само души и до там. Вчера му сложиха ваксината. Иначе си е игрив.

# 598
Скрит текст:
Скрит текст:
Ние сме вече по-добре, а това е наградата за изтърпяната болка и рязането без упойка ❣

# 599
Възможно е, наблюдавай го, всичко е наред.
Душичка блага, сега и аз отивам да лежа така. Joy

Общи условия

Активация на акаунт