Любители на Котки - Тема 149

• 30 219
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
При нас е същото с Уши, той идва сам за гушкане.

# 616
  • Light of Zartha
Тази малка пухла под чадърче е започнала да търси близост. Всяка нощ ми спи в краката. 😁 Сега ще се чудите какъв е проблема? Ами схващам се. Мръдна ли крак, Миси се буди и ме захапва леко. Но в крайна сметка спя на половин легло. Като мрънках,че не идва да се гушка, ето. 😁😄😄😄

# 617
Знаем какво е, надрани и ухапани сме и двамата, ако решим да нарушим спокойствието на 'шефа'. Joy
Гадно е, защото хем ти дърпа завивката, хем се схващаш, случвало се е да се будя и да съм отвита, заради него /котарака/. Joy

# 618
Я, Мърито се оказва душичка при спането около (върху) мене. Както и Лъки преди това. След като преди 10 години един псевдо лекар в ортопедията в Пирогов си остави ръцете, докато ми оперираше лошо счупения крак, имам некротизирала тъкан на единия крак. И колкото и да е горещо през лятото, съм принудена да се завивам с чаршаф, за да няма пряк достъп котка до крака ми. За сега това ме пази. Аз се въртя много през нощта и котката просто се намества и не причинява проблеми. Но няма да забравя как преди 30 години се съобразявах с първата котка, която разполагаше с над две трети от леглото, а аз се чудех къде да се сместя.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:52 от Недоволна

# 619
  • Light of Zartha
Точно това правя и аз - съобразявам се. 😂 Нощем дори се надигам и я местя, за да мога да легна нормално. Тя даже и не спи толкова в краката ми, колкото зад сгъвката на колената и на дупето. Съвсем да не мога да мръдна. Редовният номер е да се събуди кисела, да не може да си откачи ноктите от завивката и да тръгне с нея да си ходи. Аз естествено съм отвита и сърдита. 😂😂😂

# 620
Момичета вие сте героини 😁 Нашите спят затворени в другата стая. Аз не търпя да ми се пречи в леглото, даже най-добре се чувствам сама на широко и с възможност за яко движение ама не върви да гоня половинката на дивана Joy Котките спят при нас само ако някой реши да си легне за час-два на обяд. Иначе - никакъв шанс Close

# 621
За мене спането с котка (никога не са били повече от една) има терапевтично действие. Тука писаха как една е лекувала болно дете. Никога няма да забравя как преди много години първата котка лежеше почти постояно до крака на майка ми, която беше с оперирани вени и последващо възпаление. Може да звучи налудничаво, но мисля, че животинката й помогна.

# 622
  • Бургас
Аз също съм живият пример, предната ми котка лягаше на стомаха ми като ме болеше гастрита, без да преувеличавам, точно където ме болеше и ми успокояваше болката

# 623
И аз съм чувала, че котките усещат болежките. Преди много години имах котарак - Мишо. Той спеше само при мама в краката й. Никога не лягаше при мен.
Чочолин обаче, иска да е на главата ми и да смуче косата ми. Затова бива изгонен. През деня блажено лежи при ММ, но през нощта в креватчето си или под някоя възглавница на дивана.

# 624
  • Някъде там
Котките лекуват, в това съм сигурна.
Шаги спи при децата, защото работата на мм е тежка и е нужно да се насписва, а котка винаги може да те събуди.
Сам не е свикнал котарака обаче и ще видим другата година какво ще правим ако ги приемат студентки. Как ще свикне идея нямам. Оставиш ли го сам през нощта, разбира цялата махала. Толкова
силно и сърцераздирателно мяучи.

# 625
daviz, вземете му другарче за да не е сам Grinning

# 626
  • Някъде там
daviz, вземете му другарче за да не е сам Grinning
И ще трябва да се изнесем и тримата. Мм и за Шаги едва се съгласи.
Обещала съм че няма да взимаме друго.

# 627
  • Light of Zartha
В началото се опитахме да я научим да спи отделно. Направихме легло, голямо,меко, отделихме я, за да може нощем да тича без да ни буди...точно няколко дни. Мисля,че тогава се научи да си отваря врати. 😁
За лекуването съм съгласна заради предишната ми котка. Сегашният звяр ме вижда като "най-меката мебел за 2020" и скача, тича, седи отгоре ми, включително когато не ми е особено добре. Може просто да е кофти бройка. 😁❤️

# 628
Нашия се дере на вратата, изтърпяхме месец и котката спечели, но не се траеше, егати котешкото упорство...
У нас аз не исках домашен любимец, но мъжът ми като рече избирай или котка или влечуго. Joy Като си помислих - змия, гущер, викам не...., ходи взимай котката. Joy Той като малък е гледал такива животни, на палатка ще живея, но няма да деля дом с нещо подобно.

# 629
  • София, Лагера
И аз се съобразявам с котките. И всяка вечер спя там, където не са те. Но ме надушват, стават и отново се наместват върху мен. А спалнята не е малка, просто държат да са върху краката ми.

На мен като ми идва цикъла и котетата лягат върху корема ми. Според мен наистина лекуват!

Eli2424, заболя ме сърцето! Как така без упойка, бре! Astonished Weary

Веси, и аз съм с 2 котки (на 1 г и на 3 мес) . Според мен ще свикнат заедно. И после ще се радват едно на друго. Сега докато бебето е малко, ще дивее и досажда. После ще спре. И ще се наредят нещата.

Момичета, много са ми смешни моите коти! Постоянно са подире ми. Където и да отида. Дори и в тоалетната. Сега стоят и двете пред мен, от Мюсли едва си виждам екрана. Като се преместя в детската стая да пишем домашни, сега и те ще дойдат. Малкото стръвно хапе учебниците (ако ги докопа) Иска да учи немски май.

Общи условия

Активация на акаунт