Моите любими торти!!!-3

• 66 855
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на Джемма и natalyna  Hug за отговорите  Hug

Наистина имам голямо желание да се науча да украсявам и моделирам като вас. Когато имам време творя по някоя торта или сладкиш, но декорацията нещо ми куца - в смисъл по обикновена е.

Когато постигне нещо като вашите приказни торти и аз ще се похваля. Надявам се да е скоро  Heart Eyes

# 106
  • Пловдив
marulka_s  smile3501 А би ли ни  дала малко подробности какво представлява? Flutter

# 107
  • варненка от София
marulka_s  smile3501 А би ли ни  дала малко подробности какво представлява? Flutter

Ами кремът е от 1 л. прясно мляко, 7 лъжици захар, 7 лъжици брашно, ванилия и пакетче масло. Кремът стана леко воднист, защото разбих брашното захарта и ванилията във вода, за това добавих едно пакетче ванилов пудинг и пакет желатин.
Блатовете са от сметана, смлени орехи, 3 яйца, чаша захар, чаша брашно, бакплувер. По средата има чаени бисквити, орехи, стафиди. Блатовете са сиропирани с ром.

Тук има и разрез на тортата

# 108
marulka_s  тортата изглежда страхотно  Peace

# 109
Ето го моето Тирамису, за утре Деня на благодарността тук

# 110
# 111
Ето го моето Тирамису, за утре Деня на благодарността тук

А това по края как се прави?

# 112
  • Paris
Моите искрени подравления за майсторките-сладкарки! Редовно чета тази тема, а сега имам една молба към вас. Понеже досега не съм се пробвала с тортите, ви моля да ме препоръчате нещо по-лесно и много вкусно. Искам да изненадам моите хора за рождения си ден.

# 113
  • Пловдив
Аз малко да се намеся  Blush Заповядай danieli00 :

# 114
Аз малко да се намеся  Blush Заповядай danieli00 :

Благодаря ти  Hug

# 115
  • Русе
А това нещо като парено тесто ли е /за плетеницата?/

# 116
  • Czech Republic
Не това е крем който се нанася със специален накрайник(тя Tannita си е писала - маслен крем)!

Жалко че нямам накрайника - отдавна имам желание да я опитам тази решетка!

Тане и тук ти слагам поклона - тирамисуто е страхотно!  Hug Heart Eyes
marulka_sи твоята торта е прекрасна и изглежда много вкусно!   bouquet

# 117
Да това е маслен крем, става и с роял айсинг, и с всеки по твърд крем.
Може да се прави и не само с този накрайник, може с такъв с кръгъл отвор, става като преплетени пръчици, става и с такъв за по малки розички. Може да се изрежат и лентички от фондант и да се оплете така. Интересно е когато е с два или три цвята, но за тази торта не се старах, за нея по важно беше пълнежа, отколкото външния вид.

# 118
Здравейте майсторки-сладкарки,
Тортите са ви страхотни!!!!
Ето я и моята торта за деня на благодарността:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cakedoll2000/album?.dir=7effre2&am … oll2000/my_photos
Tannita, тирамисуто изглежда много вкусно!!!

# 119
  • Czech Republic
DiMom, тортата ти е както винаги прекрасна!   bouquet Ще се радваме, ако споделяш с нас някои твои трикове!  Hug Heart Eyes Ти си направо професионал и неизчерпаем извор на идеи! Браво!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт