Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 836
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се да ви следя. Успех на всички!

# 121
Здравейте:) ако е неуспешна инсеминацията, колко дни след цикъл трябва да е първият преглед? Лекарката ми изстреля доста инфо непосредствено преди процедурата и запомних само, че трябва да спра лекарствата,ако е неуспешна...По принцип може ли още следващия месец да се направи нова инсеминация или трябва почивка, при положение, че е със стимулация? Ще правя и кръвен тест, нооо уринарният е -  :/

# 122
Можете да направите нова процедура на следващия цикъл. Трябва да отидете на преглед на втори - трети ден от менструацията.

# 123
Аз се записвам с трета неуспешна инсеменация.
Вчера пуснах ЧХГ и е 0.3...
Продължаваме към четвърта и последна. Дано да е на късмет.

# 124
Стискаме палци!Успех!🍀🤗

# 125
Успех !!!! Дано е последна !

# 126
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам като парички колко горе долу излиза една инсеминация. Понеже ми предстои и да съм подготвена.
Много ви благодаря.

# 127
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам като парички колко горе долу излиза една инсеминация. Понеже ми предстои и да съм подготвена.
Много ви благодаря.
450 лв е само процедурата, отделно 3 прегледа по колкото взимат в клиниката (при мен по 35 лв на преглед), отделно са изследванията-Цитонамазка+Микробиология+Серология-към 130 лв общо за трите изследвания. Това само за мен. Отделно за мъжа същите изследвания, без цитонамазката. Аз съм с донор и не мога да кажа колко точно е от мъжката страна. На мен с донорския материал ми ляга 1500 лв всичко - процедура, материал, изследвания и прегледи. Това, ако МБ ми е чиста. Ако не е, не ми се говори...

# 128
Не съм смятала точно, но само изследванията на двамата бяха около 1200лв.  + 450лв. самата процедура, отделно лекарствата. Зависи и къде ще я правиш. С точност мога да ти кажа довечера. Някои клиники имат ценоразпис в Интернет.

# 129
На нас ни излиза 650 лв. - процедурата, прегледите и лекарствата. Преди това обаче се правят цитонамазка, микробиология (за двамата, важи един месец) и ХИВ и т.н. (важи три месеца). Това са ориентировъчни цени. Може да проверите ценорасписа на клиниката, към която сте се ориентирали. Успех! Simple Smile

# 130
  • до най-прекрасния мъж
Не съм смятала точно, но само изследванията на двамата бяха около 1200лв.  + 450лв. самата процедура, отделно лекарствата. Зависи и къде ще я правиш. С точност мога да ти кажа довечера. Някои клиники имат ценоразпис в Интернет.
Какви изследвания правихте за 1200 лв? Много висока ми се струва тази цена.

# 131
Много ви благодаря, момичета. Ориентирала съм се за клиника Адела, Доктор Калчев. Самата процедура е 650 лв, но за изследванията незнаех и за това попитах. Пожелавам успех на всички.

# 132
Не знам за вас, но аз след всеки неуспех съм в някакъв психически ад и се опитвам да се настройвам позитивно. Реално нямаме проблем уж- с неизяснен стерилет сме. Опитваме вече 2 години и не мога да повярвам, че сме на крачка от финален вариант, инвитро. Разбира се, винаги тръгвам с позитивна нагласа, но е наистина много уморително всичко това. Много.
Чудя се как при липса на проблем не се случва с всички стимулации, хормони ит.н.
Трудно е са се настрои човек за успех след 3 неуспешни процедури....

# 133
Завишила съм май стотина лв, но в общи линии... Тъй като на нас ни беше първа, а и не знам koketka до къде са, ще ви напиша списъка с изследвания, които ни дадоха от болницата
За мъжа:
1. Спермогрма - 100
2. Серология - 100
3. Еякулат посявка - 27
4. COVID (за което мн ме е яд, ама е в списъка и е задължителен) - 42.
За жената:
1.ХСГ (цв. снимка) - 300
2. Кръвна група - 30
3. Вл. секрет - 2бр. (пиша 2, защото са нужни и за ЦС и за инсеминацията, а с една едва ли ще минете) - 50лв.
4. NK клетки - 82
5.  TSH, TAT, MAT и др. хормони
6. Генни мутации, свързани с тромбофилия
7. Серология
8.COVID (естествено)
5+6+7+8 около 400лв.
Сиг. част от тях си ги имате, но ние откакто решихме, че няма да стане от самосебе си и само с хапчета и че ще пробваме Инсеминация - това ми е равносметката (без прегледи и лекарствата). Сега се чудя за следващия път кои важат и кои тр да си правим отново
Какви изследвания правихте за 1200 лв? Много висока ми се струва тази цена.

# 134
Много ви благодаря.
Аз имам 2 инсета до сега и общо всичко плюс изследвания , плюс Ковид който е 84 лв за двамата , някъде около 2500 , като самата процедура е 450 лв . Говоря за Пловдив, болница  Селена. Цветна снимка ако не сте правили , мисля че и нея искат задължително , която е около 300 лв мисля .

Общи условия

Активация на акаунт