Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 531
  • 784
  •   1
Отговори
# 750
Аз съм с 2 инсета, второ успешно. Правила съм ЦС 2018г.  В момента искам второ дете и отново не се получава. Посетих клиниката началото на годината и следящият ме АГ каза задължително повтаряне на ЦС след 6 месеца опити..та на мен ми предстои всичко отначало..

# 751
Здравейте, момичета 😊 Нова съм във форума, но ви следя редовно. Да се разпиша и аз - днес ми беше първото инсе. Сега се отдавам на чакане и позитивни мисли 😊 Със съпруга ми се опитваме вече малко над 3г. да имаме дете, но по една или друга причина чак сега започваме с репродуктивните процедури. Аз съм на 31г. и съм с еднорога матка, при съпруга ми проблеми няма. Късмет на всички и ако има други момичета с подобна аномалия, ще се радвам много да споделят опит! 🥰

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 00:12 от Tsveti_k

# 752
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 753
Здравейте дами!

Писах в още една тема, но да ви питам и тук. След инсеминация кога най-рано може да се направи тест?
Днес е 11-ти ден от процедурата и направих тест (не е престо), който е положителен. Обаче забравих за инжекцията за таймиране на овулация, която ми биха на 19.06 и се чудя дали не ми дава фалшив резултат.
Никога не съм виждала положителен тест и направо съм в ступор сега какво да правя.

# 754
  • Благоевград
11 ден е рано за реален резултат. Поне ня 14 ден. Ако уринарният тест пак е положителен, направете кръвен още същия ден. След два дни пак кръвен, за да се види стойността на ЧХГ дали расте или пада. Успех!

# 755
За 11 дни не се ли изчиства тази инжекция? Пусни на 14 ден направо кръвен Йоана, стискаме палци 🍀🍀🍀

# 756
На мен на 11-ти ден ми показа реален резултат. Друг въпрос е, че не се развиха добре нещата.

# 757
  • София
На мен в болницата ми казаха след 12 дни да направя кръвен тест. Пусни си кръвен след 1-2 дни, за да си сигурна. Успех и стискам палци за положителен резултат Simple Smile

# 758
Здравейте, момичета. Отдавна ви чета, но пиша за първи път. Записвам се в групата на чакащите. На 29.06 ми беше второто инсе. Направихме го на един спукан и един неспукан фоликул, като на прегледа следващия ден се видя, че и вторият се е спукал.
Късмет на всички чакащи Simple Smile

# 759
На мен всеки път ми казваха на 14-тия ден да си направя тест...за съжаление всичките отрицателни....
Вече имаме 3 неуспешни инсе и вървим май към други процедури.....

# 760
Според мен е положителен резултат при 5000 единици за 10 дни се изчистватат
Здравейте дами!

Писах в още една тема, но да ви питам и тук. След инсеминация кога най-рано може да се направи тест?
Днес е 11-ти ден от процедурата и направих тест (не е престо), който е положителен. Обаче забравих за инжекцията за таймиране на овулация, която ми биха на 19.06 и се чудя дали не ми дава фалшив резултат.
Никога не съм виждала положителен тест и направо съм в ступор сега какво да правя.

# 761
Мацки, започнах днес Летрозола, в петък контролен преглед и евентуално назначаване на инжекция, живи и здрави 12-13ти ще действаме Blush

# 762
Здравейте, момичета Simple Smile

И аз се записвам в групата, предстои ни инсеминация след няколко дни.

Моята история е че от година и 9-10 месеца правим неуспешни опити, като аз съм с една тръба и почти липсващ яйчник (след операция от Ендеометриоза преди няколко години) и с ИР .. За този период от време имам усещането, че съм един банкомат за лекарите и болниците, който се самонаблюдава и сам открива проблемите следейки тялото си, а лекарите така между другото участват. Първоначално се оказа че при мен от доста време просто липсва овулация, оказа се че е в резултат от ИР (или поне аз така мисля, защото никой не ми отговори на въпросите) която ми откри една страхотна ендокриноложка, която посетих по собствено усмотрение (може би един от малкото лекари човеци, ако разбирате какво искам да кажа ..). Хранителния режим (никаква захар, бяло брашно, картофи, ориз, пакетирани храни абе много неща) и лекарствата доста помогнаха и сега поне се чувствам по-добре физически и изследванията на кръвна захар започват да влизат в норма.

В крайна сметка стигнахме до консултация със специалист по репродуктивни проблеми. Следяхме фоликулите, уж всичко точно, направих и цветна снимка, там отново уж всичко точно - едната ми тръба е проходима. Но нищо не се получва и лекарката предложи инсеминация със стимулация и днес започнах да приемам Фемара. Интересното е че ми пуснаха изследване на ФСХ, което се оказа за пръв път до момента завишено (стойност 10.01) та явно и това ще борим.

Стискам палци на всички вас, които се борите с подобни проблеми, защото знам колко е трудно и как има моменти, когато сме с усмивка на лицето, но с буца в гърлото Heart

# 763
Butterfly, стискам палци и успех. Дано всичко да е на късмет.!!! ❤️

# 764
Минах първа инсеминация на два прясно-спукани фоликула Blush сега две седмици почивка от мисли и схеми Joy

Общи условия

Активация на акаунт