Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 547
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
Lina, незнам колко ще съм ти от полза, но и аз съм нова при др Шефкетова. В една от темите питах и ми казаха, че ако се налага да се прави нещо дори да е в събота го правят. Още нямам опит, но предполагам, че имат някакъв план в такива ситуации.

# 721
  • до най-прекрасния мъж
Бившата ми клиника също не работеха в събота. Но за процедури, винаги имаше дежурен лекар, който преглеждаше и правеше каквото трябва - пункции, трансфери, инсеминации. Предполагам, че и там ще е така. Нищо, че от регистратура казват, че не работят.

# 722
Според мен, не би трябвало да има проблем...все пак това са процедури, които не могат да се контролират напълно...
На мен в Щерев втората ми ИНСЕ беше в неделя, а сега ми предстои 3та, която ще е на 24ти...пак празничен ден, та там поне за това не съм имала проблеми....

# 723
Дами, рано ли е за тест 11 ден след инсеминация? Нямам търпение вече. Много ме болят гърдите.

# 724
Здравейте случвало ли се е на някоя докато пие дуфастон да има кафяво зацапване. Започнах го на 15-ти имам още 4 дни да го пия и от 3 дни съм със зацапване.

# 725
Дами, рано ли е за тест 11 ден след инсеминация? Нямам търпение вече. Много ме болят гърдите.
Рано е. Изчакайте до 14-ти ден след инсеминацията. Успех!

# 726
На мен кръвния ми показа. Друг е въпросът, че беше кухо яйце. Гърдите много ме боляха.

# 727
Здравейте, момичета. Ситуацията е следната: на 11.05 имах 4-тя инсеминация. След 14тия ден имах положителен тест,но след това няколко отрицателни и пуснах кръвен тест, които беше 5.28 и съответно спрях лекарствата. Цикъл все още нямам а Lady test лентички показват много слаба втора черта при чувствителност 25. На преглед съм чак на 03.06. Притесняваме ме това че цикъл не идва и да ли е възможно нещо по-лошо да се случи 😒

# 728
  • до най-прекрасния мъж
Цикъл идва до седмица след като си спряла лекарствата, обикновено до 3-4 дни. Зависи какво точно си пила и как ти се движи прогестерона. Ако имаш притеснения за резултата, пусни още един кръвен за твое спокойствие. В повечето градове има работещи лаборатории днес и утре.

# 729
Момичета на 11.06 ми беше втората инсеминация със стимулация (кломид) на прегледа на 13 ден от МЦ имаше 3 фоликула по 3 см и инсеминацията съответно беше на 14 ден ,така силно се надявам поне една яйцеклетка да е била читава ,при вас как е било имали ли сте повече от 1 фоликул при процедура?

# 730
Здравей. Моята втора инсеминация беше с Фемара. 4 спукани фоликула на 14 ден от МЦ и за съжаление неуспешна. Сега съм на трета инсеминация с 1 фоликул пак с Фемара. Стискам палци да се е получило при теб Hands Pray
Момичета на 11.06 ми беше втората инсеминация със стимулация (кломид) на прегледа на 13 ден от МЦ имаше 3 фоликула по 3 см и инсеминацията съответно беше на 14 ден ,така силно се надявам поне една яйцеклетка да е била читава ,при вас как е било имали ли сте повече от 1 фоликул при процедура?

# 731
Сигурна ли си, че си разбрала правилно 3 см? Фоликулите се пукат обикновено между 18-24 мм, 3 см ми звучи много голямо, презряла яйцеклетка или като киста 🙄 Дано все пак имаш успех 🍀

# 732
Абсолютно сигурна съм защото екрана е пред очите ми и видях като ги измери 2та бяха една идея по малки и един 3 см. Естествено той също каза че е толкова голям единия другите два не ги измери но бяха със сходни размери....
Сигурна ли си, че си разбрала правилно 3 см? Фоликулите се пукат обикновено между 18-24 мм, 3 см ми звучи много голямо, презряла яйцеклетка или като киста 🙄 Дано все пак имаш успех 🍀

# 733
  • до най-прекрасния мъж
И според мен 30 мм е огромен фоликул. Прекалено е голям и не е таймирана правилно овулацията. Иначе, 14ти ден е ОК. Или има грешка в измерването, или нещо друго не е ОК. Дано е успешна инсеминацията. Ти винаги ли на такъв размер ги пукаш?

# 734
А направиха ли ти преглед дали са се спукали всички фоликули? На 14 ден прегледаха ли те или направо извършиха процедурата? Мисля, че е редно при фоликулометрия и/или инсеминация да се прави преглед, на който със сигурност да се потвърди, че е имало овулация и че е на лице жълто тяло

Общи условия

Активация на акаунт