ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 317
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Моя вчера се преби с колелото без никакво състезание, а нощес са ни откраднали колелата от гаража, което е също доста неприятно. Та за колело не искам и да чуя Sunglasses
Така че ви завиждам за хубавите емоции, браво на децата!

# 121
Браво на нашите момчета за успешното представяне, и най- вече за това, че са съумели да се опазят от травми!
Това само профитата го могат!
Радвам ви се, че въпреки страховете си( предполагам сърчицата ви са подскачали) подкрепяте момчетата си!

Хепи, дано младежът да няма сериозни травми! Бързо да се оправи!
Отвратително е това с кражбите!
Камери има ли в района? Не е изключено да ги намерите, обикновено се опитват да ги продадат и ги хващат.
Ако имаш снимки на колелата, пиши в Софийските ФБ групи.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 07:38 от Biserka_a

# 122
Браво на колоездачите! Аир, туровете по състезания сега започват. И мен ме разхождат като панаирджийска мечка по цяла България.
Хепи, как са ви откраднали колелата от гаража, мислех си че там са си на сигурно място нашите

# 123
Еми разбили са го...Sad

# 124
  • софия
Чувствата след кражба са мерзост и гнус. Разбивали са ни 3-4 пъти (мазетата, в стария апартамент, на вилата). Последно преди 2 години откраднаха и колелото, почти ново, на детето. От тогава не иска да й купуваме ново. Тогава откраднаха и сума ти инструменти на мъжа ми. Спокойно бяха ровили, разглеждали, дори вадили и връщали на място неща в мазето.
Излишно е да казвам, че нито веднъж не откриха кой е влизал, въпреки че около нас винаги имаше и други пострадали. Много добре ги знаят кои са, но им е през...
На крадците винаги, без грам извинение, пожелавам за лекарства да дадат парите от откраднатото.

# 125
  • София
Много ужасно това с кражбите. 😐
Иначе мене много ме е страх от пребиване с колело. Хепи, добре ли е детето?

# 126
  • Някъде в Европа...
Хепи, леле ужас!...Представям си какво е у вас сега...Това са и скъпи финансово неща, за моралната стойност - не желая и да коментирам..все едно да откраднат на бебе любимата играчка...Дано има добра развръзка!...Как е детето след падането?
Скаридка, говори ми, говори ми...😀
Бисерка, беше ми бойното кръщене...На въпросния клип с падането като го виждам, че се задава на метри от финала и скока, и времето ще му е по-добро, викам "давай, давай, можеш" и секунда след това "лелееее, боже господи" (и клипът свършва), защото той наистина събра финалните ограждения в облак прах и не се разбра веднага какво е падането...

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 08:35 от AIR

# 127
Ами доста е ужулен, с цицина, са кажем, че сега лесно ще го познаеш на първия учебен ден както се е разкрасил. Като видна хипохондричка нощес взех да мисля за тетанус, макар да са повърхностни раните. Счупил си е телефона, а като му кажа за колелата, ептен ще се вкисне....абе малък дявол е всичкото, ама някак си кофти случки...
Хубавото при трениращите е, че се учат да падат, да овладяват колелото, но аз едва ли бих могла да гледам, страхлива съм. Браво на децата! Хубав спорт

# 128
Цветя ще взема.
Моите карат любителски колела, но малкото преди две седмици така жестоко беше паднало -  усукал крак около спиците и беше с подут глезен. А той е палав, но по- разумен от баткото. Един ден разхождах кучето и в далечината видях дивак, който кара като луд по полето. И тъкмо си мислех как биха реагирали родителите, ако знаят, че  децата карат така, когато установих, че моето голямо е въпросното диване.  Взел на приятел колелото.
googlish, аз си обичам българското Черноморие. Винаги ми е било хубаво. Но ние не излизаме от водата, това ни е най- важното. Вода, пясък, слънце. Имаме си всичко.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 06:11 от Amanda.D

# 129
  • София
Ако са повърхностни раните, няма от какво да се безпокоиш според мен.
Бързо да се оправя!
Абе не ви е лесно на момчешките майки - веднъж ми се изправи косата, караме с колата по Данаил Николаев и насред целия бесен трафик двама 11-12 годишни препускат с колела. Лошо ми стана.

# 130

аз си обичам българското Черноморие. Винаги ми е било хубаво. Но ние не излизаме от водата, това ни е най- важното. Вода, пясък, слънце. Имаме си всичко.

И ние не излизаме от водата и точно за това не ми харесва нашето Черно море Simple Smile Ходихме на плаж около 6-7 пъти тази година - събота или неделя. Ами...не улучихме хубаво море. Или големи вълни имаше, или пълно с хапещи буболечки или мръсно - водорасли, пръчки, пера. Риби никога не сме виждали. Въпреки това усещането, миризмата на море си заслужава...но на слънце издържам час-два и ако не мога да влизам във водата искам да си ходя Simple Smile
Много съжалявам, че не можахме тази година да отидем в Гърция. Беше ни станало традиция 10 дни да сме там.

Браво на велосипедистите! Мен ме е страх много...добре че малкия, който си пада по колелата, е страхлив и само му се иска да е "байкър", но не смее Simple Smile))

# 131
  • Пловдив
Хепи , кураж! Много гадно с кражбите, мислех, че вече не се краде толкова(пуста моя наивност 😥) А детето ще се оправи, няма къде да ходи 💋.
Хора, имам нужда от съвет - на набора на 1 учебен ден класната няма да присъства, имала първолак, та при това положение букет да носим ли, нещо друго ли.. И после на 16.09,когато класната ще е там, букет да има ли? Хич не знам как е прието, той никога не иска да носи цветя(освен на учителката си 1-4,която обича) , било подмазване, ама знам ли вече. За малките момиченца казаха да не носим цветя, а пари за благотворителност (има огромна кампания за събиране на 400 000 евро за Ангел - баща на 3 деца с тежко заболяване), та и за тях не знам какво-що... Щото накрая няма да занеса цвете, а някой друг ще и човек се чувства неудобно. Може да ме убият с камъни, но не харесвам точно така да правят с тези благотворителни кампании. Благотворителността си е благотворителност, няма нищо общо с уважението за първия учебен ден. Книги - да, съгласна съм, но все да събираме пари за някой, като ще си даде човек, ако иска, и без да е първи учебен ден... Не знам, не го одобрявам никак. Не ми харесва и непрекъснато помогнете, помогнете, а държавата никъде я няма. Не ми харесва и бедни пенсионери да си дават цялата пенсията да помагат на лекарите за борба с Ковида. После никой не знае къде отиват тези пари, (за една част от тях близък мой приятел лекар ми каза и съм отвратена), и въобще всичко много ме дразни. Както и да е, отклоних се. В цял свят благотворителност се прави от богати. Само в България това е прерогатив на бедните хора. Просто...

# 132
Благодаря ви
Аз написах, че взех мини орхидея. Ако днес напишат,че не искат цветя, си остава за мен. Може да занесете на 16 цвете в саксия и да остане за стаята,може и нищо.

# 133
При нас баткото беше дивакът с колело. Сума пари даде да си ъпдейтне неговото, че и като го купихме си беше скъпичко. Почти всичко му смени. Караше из планината при нас, добре, че час след години научих къде точно и как. Не знам как не се е потрошил. Нямаше падания. Бях взела каска, познайте дали я е ползвал. А наборката се преби качествено и за него, при това на обикновен асфалт. Миналото лято така падна, че си изби зъбите, ако помните... Вече не кара колело. Май само веднъж след това.
Bubcheto15, да, Стойкова е. На нас май ни казаха, че била отпуска още, или болничен. Или пък беше за втората госпожа по английски.... Е, не съм сигурна. Май ще изчакам да им каже за тия тетрадки, може да е по-специално за вашата паралелка, нали са различен профил.
Още не съм измислила за утре - но май бонбони ще купувам. Класният е мъж, възрастен. Vesana, вие цвете или?
И последно, да ви се оплача, запуши ни се каналът на кухнята, стана голямо наводнение, ще сменяме и ламинат в хола, защото се изду от водата... Дано поне мъжът ми успее да го оправи без да има къртене, че....

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 08:34 от Betty L.

# 134
И аз вече писах, че не обичам да подарявам цветя Simple Smile и много се радвам, че и в двете училища казаха "без". На набора директора просто каза "Не носят цветя", на малкия се включват в инициативата за книга за библиотеката. Мен идеално ме устройва.
Никога не ги е притеснявало ако друг носи цвете а те не Simple Smile А учителят не мисля, че запомня кой му е подарил и кой не, особено по начина по който моите му ги връчват без дума да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт