ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 347
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Можеш само да предположиш. Няма как да си толкова сигурен, че и дата да определиш. Теми за спорове по темата има много Simple Smile тук не му е мястото Simple Smile

дата никой не е определял - чула си слухове.

колкото до споровете - не мисля, че водим спор. просто след като ти можеш да си кажеш мнението по темата - мога и аз да го направя - още повече, отговарям на въпроса ти...  Simple Smile

п.п. тук се говори за какво ли не, така че, моля те не изпадай в редакторски настроения.

# 241
  • София
Не знам утре кога ще успея да вляза, така че отсега пожелавам на страхотните ни гимназисти успех в новия етап, който ги очаква! По вода да им върви, да запазят ентусиазма и радостта от новите училища до завършването! На добър път!

# 242
  • софия
Честит първи гимназиален клас на децата!

Нека това бъде началото на предизвикателен и интересен етап, който те ще преминат успешно - по-умни, по-осъзнати, по-уверени, опознали и развили себе си. Дано срещнат нови приятели и истински Учители и бъдат щастливи с избора, който са направили!
Нека винаги да имат вятър в платната!

Пожелавам на всички наши зайчета здрава и присъствена учебна година 💞

# 243
Успешна учебна година на гимназистите ни Heart
Да са здрави, да намерят добри приятели и да попаднат на Учители с призвание!

# 244
  • Пловдив
Успешна, здрава и присъствена учебна година на децата! Дано им върви по вода в този много важен етап от живота 💓 аз днес съм много развълнувана, даже пуснах някоя сълза. Основно за това на какво подлагаме децата, вместо да мислят за училище, гаджета и там за каквото мислят тийновете, да мислят за маски и мерки. Дано е присъствена годината, не искам тези слухове да са истина, не бива! Министъра друго каза пък 😥 Браво за решението за 73, така трябва!
Успех, деца и родители 💓

# 245
  • София
Пожелавам на нашите гимназисти следващите 5 години да им дадат онзи опит, който е нужен, за да станат добри хора.
Пожелавам им да срещнат онези Учители, които създават Личности.
Пожелавам им да се научат никога да не бъдат още една тухла в стената.

# 246
  • София
Успешна нова учебна година на гимназистите!   Flowers Four Leaf Clover
Да си намерят добри приятели за цял живот, да случат на Учители и да са здрави! Simple Smile

# 247
  • Някъде в Европа...
На добър час на нашите гимназистчета - зайчета! Нека да попаднат в добра среда, учителите им да са отдадени на професията , да изживеят предстоящите гимназиални години спокойни и уверени в себе си!
Да им върви по вода и да са здрави!
Успешна нова учебна година!

# 248
Иска ми се занапред да чакат 15 септември като празник. Да имат хубави летни ваканции, от които не им се тръгва, но и да са сигурни, че и след това е вълнуващо.
При осмокласника до момента училището винаги е било неизбежното задължение. Дано повече не е така...

# 249
Дойде и осми клас,
късметът да е с вас,
здрави, силни, неуморни,
дните да са ползотворни.
Приятели да намерите,
доброто да споделяте,
да ви е топло в сърчицата
и да запазите искрата!

На добър час на нашите гимназисти!

# 250
  • София
Успешна присъствена година! Да намерят истински приятели, да имат Истински Учители, да са живи и здрави!

# 251
  • у дома
Успешно ново начало на всички гимназисти!
Моето е 2ра смяна-откриването ще е за5ти,8ми и 12ти клас.На голямото ми дете ще е последния първи учебен ден-а сякаш вчера беше 1ви клас!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:39 от svetlaem

# 252
На добър час на всички гимназисти. Да бъдат здрави, силни и вдъхновени.
Започва най-хубавото им време, най-безгрижното и весело.
А, на всички майки и бащи пожелавам "Спокойствие и само спокойствие!"

# 253
  • София
На добър час през новата учебна година! Нека са здрави и вдъхновени - ученици, учители и родители! 🍀❤
Скрит текст:
Малко ми е тъжно, че в такива времена растат децата. Знам, че е имало и по-трудни времена, но все пак... Наистина не знам от къде черпите този оптимизъм, че нещата ще са нормални. Въпрос на време е само...

# 254
  • София
Момичета, да са ви щастливи и вдъхновени децата в гимназията! И повечето ще чакат 15.09 като празник. Wink
Elwing, каквото има да се случва, ще се случи! Това не е причина, човек да живее в мрачни мисли и притеснения!

Общи условия

Активация на акаунт