ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 358
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Успешна година на всички!
Да са здрави и спокойни!

# 256
  • Бургас
Честита нова учебна година!
Да е много успешна на порасналите ни деца!

Момичета, ударих му един скришен рев сутринта. Гледам мънчката, поглеждам и пъпчивия тийн с набождащ мустак и се питам кога изтече това време! Пораснаха ни децата!

# 257
Аз се разбих от рев. Събудих се в 6 от вълнение и поне час ревах. Взех си валерианчето и вече съм по-добре. Да не ревна на тротоара, че ще изложа детето...

# 258
Успешна и присъствена и от мен! Да са живи и здрави децата ни!
Аз днес ще се запозная със съфорумка и се вълнувам!

# 259
  • София
Честит първи учебен ден на нашите прекрасни деца Simple Smile Пожелавам им много щастие и успехи,  да растат спокойни и уверени!

# 260
  • София
Да им е успешен, ползотворен и лек гимназиалният път на  порасналите ни деца! Да срещнат Хора, Приятели, Любов и да формират мечтите, които ще  ги водят за напред.  На мен ми е също емоционално и много ми се искаше да съм с него сега, но уви!  Брат му ще играе ролята, нали по неговият път е тръгнал.

# 261
  • софия
Аз мислех, че ще се вълнувам, но не. Дори до училище няма да отида, защото каза, че не ни иска. Баща й ще я закара.
Полях вода и заминаха.

# 262
На добър час на осмокласниците ни! Flowers Four Leaf Clover
Успешен да е статрът им в новото училище, да имат една спокойна година, въпреки кризисните обстоятелства, да са здрави и с лекота да съумеят да се адаптират! Да намерят добри приятели и да се радват на всички онези хубави и безценни моменти, които им предстоят Simple Smile

# 263
Аз ще отида. Възможно е и да сме по- рано пред училището, защото баща му ще ни закара донякъде и после ще ходи с малкото на първия учебен ден. Ако има подранили съфорумки, бихме могли да се запознаем.
Нали от радост плачете? Всичко ще е наред!

# 264
Аз записах час за ЛЧХ утре следобед и съм най-лошата майка, излагам го от ден 1 Simple Smile с отсъствие...ми важен е прегледа...

# 265
  • Бургас
Не ме иска днес и тръгна със съученик-приятел. С триста зора даде да го снимам и замина..
Иначе тактичен беше снощи 😁 - Ти нали нямаш нищо против да отида сам? Ама нали няма да ми се обидиш? Аз съм голям вече все пак..

# 266
Успешна, присъствена година на порасналите ни зайчета! Да изживяват с усмивка всеки миг сред добри приятели, всеотдайни Учители и спокойни родители!

# 267
  • Sofia
На добър час и попътен вятър на порасналите ни деца!
Желая на всички успешни, присъствени и щастливи години!

И аз няма да присъствам, подсмърчам си пред екрана на компютъра Simple Smile

# 268
  • Sofia
Успешна учебна година на порасналите момичета и момчета! Нека са здрави, късметлии и щастливи с мястото и времето си!

# 269
Успешна година, успешен и гимназиален етап на децата! Дано намерят верни приятели, да попаднат на страхотни учители и да бъдат много вдъхновени!

Тръгна хлапето, върнахме го, да му лиснем вода, дано не е на анти късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт