ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 359
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Успешна, здрава и спокойна година, за всички ученици, учители и родители!

# 271
Тържеството в 31—во мина. Развълнувах се. Късмет на всички.

# 272
  • София
На добър час на милите ни деца!
Да е успешна, вдъхновяваща и ползотворна новата учебна година!
Лиснах му вода, а той я заобиколи 🤪 Тръгна сам, с трамвая. Каза, че са се уговорили в чата с класа после да отидат някъде да се почерпят.
Айде, започна се 😁

# 273
  • София
Чакаме до оградата Да се тагна Simple Smile Спорна и успешна присъствена година.

# 274
Тръгна хлапето, върнахме го, да му лиснем вода, дано не е на анти късмет Simple Smile
Същото стана и при нас!
Не с една, с две съфорумки се запознахме на кафе! Много приятно беше!

# 275
  • София
На добър час на всички!!! Тържеството в ТУЕС мина много хубаво и стегнато. Имаме си програма, входните нива ще ги правят на зеленото училище, а тези които няма да ходят в училище. Класната от 1-4ти клас ни пусна много мило пожелание. Ех има прекрасни учители и дано децата ни ги срещат по-често!

# 276
  • София
Мили Дами,
Пожелавам на всички наши гимназисти много успе, но най-вече да срещнат добри приятели и учители!
Благодаря ви за подкрепата и съветите! Вашето мнение бе от голямо значение, за да вземем решение наборката да продължи там, където сама си бе извоювала място. Благодаря!
Успях да отида и в двете училища.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 00:00 от Gina L.

# 277
  • София
Аз цяло лято стисках палци детето да се падне при конкретен преподавател. Струвало си е стискането. Щастлива съм!  Сега остава и да се виждат на живо през по-голямата част от годината. Nerd

# 278
  • София
Честит първи учебен ден на всички ученици, учители, родители! За мен винаги е бил много важен и вълнуващ ден. Днес бяхме цялото семейство с гимназистката в НПМГ. Малката не ги искат днес в училище, направо от утре. Много се развълнувах когато видях завършилите вече ученици на нашия нов класен, които бяха дошли в училище и той ги покани да влязат заедно с него и новия му клас в стаята. Обичат си го хората. А директорът биеше звънеца докато всеки клас минаваше покрай него. Пуснах една сълза и аз.

# 279
  • sofia
И аз не минах без сълзи! Красиви, умни, млади хора на прага на ново начало и изпитание! Нашите борбени деца от ново поколение! Здраве и късмет, мили мои!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:39 от googlish

# 280
  • Sofia
Аз от сутринта се обезводних, спукаха ме от майтапи, но те емоциите си изтичат сами Simple Smile

Два пъти имах първокласнички, ама таквози чудо... Simple Smile

# 281
  • София
Браво на вас! 😊
Аз много не се трогвам от такива неща май. И винаги ми е леко смешно на каквито и да е официални мероприятия. Химни, знамена - малко е комично, но пък мило.
Иначе добре мина при нас. Половин час откриване, не прекалиха. Директорката не спомена Ковид в речта си. Децата се събират някъде след откриването.
Тази седмица ми остават за преборване един имен и един рожден ден (на девойката) и после ще дишам по-спокойно. 😃

# 282
  • София
Честит първи учебен ден момичета - и на вас и на тийновете ни. Да е спорна годината, присъствена, да срещнат много приятели и добри и отдадени учители!
Ние си бяхме на тържеството в СМГ - цялото семейство Stuck Out Tongue. Празнично ми е.

# 283
Успешна нова учебна година! Да са живи и здрави всички, да намерят много нови приятели, да открият учители, които да ги вдъхновяват и мотивират да учат и да се развиват.
Откриването мина добре, сбито и без излишни приказки. За финал през стаята на тръгване се отбили ученици от 12 клас, за да ги предупредят, че госпожата по френски е много строга и да внимават да не я ядосат и да учат здраво. Като първо впечатление харесва децата от класа.
После успяхме да отидем до старото училище, в което учи и сестра му. Каза, че ще му липсва и щял да идва да си вижда любимите учители.
Дано успеят повече време да са присъствено.

# 284
Здрава и успешна учебна година на всички осмокласници!
                                Ето ги и моите момичета! Аз пропуснах ,защото бях на работа!Чакам Грин да сподели впечатления!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт