ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 331
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ох, плочата! 😁😁😁
Аз пък преди около две седмици изведнъж се ужасих, че прием.мон вече е спрян и нямам абсолютно никакъв документ, удостоверяващ къде е приета дъщеря ми, с изключение на квитанцията за платените учебници и униформени блузи.

# 181
Аз имам скриншот за спомен, който не е документ. И аз до получаването на мейла за РС тръпнех дали всичко е точно със записването. Само входящото номерче някак не ми вдъхваше успокоение.

# 182
Red, аз получих същите откачени мисли, но навреме. Направих скрийшот на таба класиране. Grinning

# 183
Подвързаха ми учебниците в една книжарница, взехме по един слънчоглед за класните, снимаха се  и толкова за днес. Ще пътува с талони или билети в началото, после ще вадим карта.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 06:10 от Amanda.D

# 184
  • Sofia
Аз имам скриншот за спомен, който не е документ. И аз до получаването на мейла за РС тръпнех дали всичко е точно със записването. Само входящото номерче някак не ми вдъхваше успокоение.
Момичета, я се стегнете, защо си го причинявате това🤗

# 185
Защото ни се случи сбъдната мечта и ме е шубе нещо да не се случи и да не ни се размине. Simple Smile

# 186
  • София
Нас ни отрязоха от двора родителите за откриването утре. А аз си пуснах даже отпуска Simple Smile

# 187
  • софия
Аз даже разпечатани имам резултатите.

# 188
  • Стара Загора
Четох,четох и забравих кой, какво е писал. Извинявайте момичета.
За кражбата наистина много неприятно...чак ти става не толкова страшно колкото мерзско,че някой е тършувал из лични неща и места.
За раниците - аз бях питала реди време,че моя висеше на косъм да го пратя с торба на Била. Понеже той обича червения цвят търсихме такава....но хубави и издържливи раници са Самсонайт - жестока червено-синя бях харесала, ама мая не я хареса, Ташев, Естил, Дайкин - това бяха марките основно, които помня от моето питане тук. Ние купихме на Естил - само там имаше неговия цветови диапазон...кхъ...кифла. Не взе Самсонайта ей опасен значи.
Не съм готова....не съм готова за учебната година - пак работа, следене на учебен процес...по две. Уф....
Снима се днес за ученическа карта,здравната карта съм я взела от личната преди месец сигурно, купих тетрадки и тетрадка речник, учебниците са от братовчедка му, която ще е 9-ти клас в същото училище, дадох на род.среща 150лв за немските учебници...на Меншен ще са...май:)))) Толкова и помня и аз.
Букети като истински цветя не. Поръчах от едно момиче два букета от меденки и пише "Успешна учебна година" за двете госпожи....класната и тази по немски Б.
За малкият ученик ще има книжка и малък букет за госпожата му.
Компютри - имат си всеки от тях+ слушалки и всеки си има стая, така,че ако се наложи не си пречат.
Някой беше споменал / май скаридка/ че има мъж ИТ, който е направил два профила и може да учи от компа,но да не играе игри.....еми завидях за този мъж и си го пожелах у нас аххаххаха Заменям за същия но военна полиция:))))

# 189
  • Sofia
Резултатите и аз разпечатвах, но след записването всичко приключи, гледам да не се тревожа излишно.

# 190
Притеснението ми свърши едва като му видях името в списъка на класната на РС Simple Smile

По повод на игрите на компа...имам особено отношение към забраните за игра. Видяхме, че всички деца на пишещите тук се справят отлично с ученето. Защо тогава е нужно да ги "наказваме" като ограничаваме тяхното право да правят каквото им харесва? Simple Smile
Лично мнение, разбира се Simple Smile В нас никога няма ограничение на времето на игра, прибиране на устройства и др. такива. Ако им остане време след тренировки и уроци, да играят колкото искат Simple Smile Единствено след 12 вечерта мрънкам, но заради съня, не за играта...

# 191
  • о`майна лунна нощ е
Пореден пазар днес.

Купих тетрадки речник - 2*120 листа. Сигурно няма да стигнат за цялата година, защото казаха на първо време да сме с минимум 100 листа, но поне с нещо да почнем.

Извадих им снимки за ученическите карти и теглих чертата на бройката тетрадки, които трябва да взема допълнително. За мой късмет явно пандемично сме останали с доволно количество у дома /чисти и неопетнени/, та сега вместо 20 бройки, ще купим половината само.

Разгледах и за раници. Влюбих се в една на Cool pack, ама първо е 100 лева, второ - я съм я взела, я ще я гледа на моя гръб. Мега яка, плат неопрен. Ще го видя колко много ще слуша и ще купуваме по-нататък.
Раниците на Естил се оказа, че тази година не са получили зареждане. Количествата, които са в магазините им, са от минали години. Явно покрай кризата и спирането на пазарите, не са смогнали с доставката.
На Herlitz Be bag има нови модели, които също много ме кефят. И за тях оставям врата. Имахме такава в начален курс и още може да се ползва.

# 192
Аз нищо не забранявам. Няма никакви ограничения, взаимоотношенията ни са като с голям човек. Понякога се случва да се нацупя или да се скарам, ако видя, че прекалява и веднага спира. Тя всъщност игри май не играе, но тик-ток, чатене и подобни момичешки неща никак не са ѝ чужди.

# 193
  • София
Pulse е нашата  раница - доста здрави ципове и добра изработка. Май са сръбски. Имаха и по 2 годиини гаранция преди.
Пазя скрийншот на прием.мон Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 194
  • Някъде в Европа...
Аз също не забранявам..Вече са големи и много комбинативни..и да забраня, все ще намери начин да ме "изпързаля" като иска нещо, за който аз дори не бих се сетила...Мисля, че е безсмислено... Единствено държа на часа на лягане, за да може да си почине, когато е на училище...Опитвам се да го възпитам да е отговорен и да носи отговорност за действията си; да знае, че всяко негово действие - добро или лошо - си има последствия, както върху него, така и върху обкръжението му - добри или лоши...

Общи условия

Активация на акаунт