ОСМИ клас 2020/2021 - В началото на осми клас, стараем се да влезем бързо в час :)

• 30 330
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Ами на моя син са му слаби ангелите, лееко  губи представа за времето  и така се налага, Това е единственото нещо, което се налага да контролирам.
А понякога не е зле да го погледна как е облечен, че оня ден , бързайки беше тръгнал с долницата на пижамата. Минава покрай 2 огледала и пак не се поглежда  Simple Smile

# 196
И аз нищо не забранявам, но ме дразни, че напоследък си е въобразил, че може да се държи като поне петнайсетгодишен. На почивката се засякохме с две момчета, които ще бъдат осми клас тази година и са на по 14 години - по- големи са от него с една година. Майката каза, че  още с желание ходят с тях по почивки. Направи ми впечатление, че са открити, няма я тази пубертетска дръпнатост. Много различни от моя тийнейджър ми изглеждаха

# 197
  • Стара Загора
Ами на моя син са му слаби ангелите, лееко  губи представа за времето  и така се налага, Това е единственото нещо, което се налага да контролирам.
А понякога не е зле да го погледна как е облечен, че оня ден , бързайки беше тръгнал с долницата на пижамата. Минава покрай 2 огледала и пак не се поглежда  Simple Smile
Абсолютно същото! Просто се унася и после вместо да Кри ще трябва да пише думи по нощите! Не че няма да се случи ! Аз като помня... ставах в 03,15ч сутрин да пиша  и уча думи , че вечер ми се спи и не мога да запомням.

# 198
  • София
И аз нищо не забранявам, но ме дразни, че напоследък си е въобразил, че може да се държи като поне петнайсетгодишен. На почивката се засякохме с две момчета, които ще бъдат осми клас тази година и са на по 14 години - по- големи са от него с една година. Майката каза, че  още с желание ходят с тях по почивки. Направи ми впечатление, че са открити, няма я тази пубертетска дръпнатост. Много различни от моя тийнейджър ми изглеждаха

Joy
На 15 не са по-различни от на 13! Не се отчайвай, но тези младежи са били някакво изключение. Моят преди седмица навърши 16 и вече трета година не знам как се издържаме взаимно. Едва от скоро има някакви наченки на нормално поведение, понякога...
Обикновено, като сме само двамата и когато не съм в ПМС! Joy

# 199
Нещо хич не ми се иска учебната година да започва...
Дори не разбрах кога дойде и отмина ваканцията тази година. Много кратка ми се стори. Докато бяха уроци и НВО, изведнъж излязоха класиранията и хоп утре е 15.09.
Съзнанието ми направо отказва да го приеме😄

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 16:00 от raly78

# 200
  • София
Учебниците са осигурени. Картичките за класните надписани.
Хем искам да идва утре, хем като се сетя че пак ще трябва да се юркаме и хич не ми се иска да идва утрешния ден.

# 201
  • о`майна лунна нощ е
Все пак реших да купя цвете за класния - хартиен слънчоглед

# 202
  • София
И ние сме готови за утре. Купих по един букет за госпожата му, и за хореографката им, че днес и танците им почват.
Днес с едно приятелче от 127мо обикаляха, да си разучат района. Много са им близко училищата, доволни са. И аз съм доволна, че свикват с района.

# 203
Майкооо, влезнах в темата на НЕГ. Ама там нещата са трагични. Не си знаят класовете, съответно смените. Казали, че в 16 часа ще ги залепят, деца чакат, но не би - не били готови, към 17.30 щяло да е лепенето. Освен това и тази година ще са с хартиени дневници/бележници. Просто акълът ми не го проумява как са събрали едни прекрасни деца и ги разиграват по този нелеп начин.

ТуиГ, много ми хареса "цветето". В какъв тип магазин се продават?

# 204
  • о`майна лунна нощ е
Прави ги една жена в Пловдив. Имам късмета, че изнася цветята на главната в близост до работата ми и почти не пропускам щом мина през щанда й, да купя поредните бройки. Миналата седмица пак заредих здраво хартиени рози. Толкова са истински, че всеки, на който подаря, инстинктивно забожда нос да помирише Simple Smile Държа налични бройки вкъщи, защото не изискват нищо за съхранението си - "свежи" са постоянно Wink , а дойде ли повод - планиран или изненадващ, взимам една и подарявам.
https://www.facebook.com/Valentinas-Flowers-155040701807047

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 20:17 от `ТуиГ

# 205
Мария, това е просто ужасно, голяма стъкмистика на класовете ще е
Пандемията донесе и един плюс - не препълват класовете,  как пък ни един случай на равни балове не се уцели тази година Simple Smile

# 206
Аууу, ТуиГ, много са красиви! Как не знаех да мина да взема на връщане от морето!

# 207
  • sofia
Това с НЕГ така и не го проумях, някаква директорка с десетилетия пили нервите и на родители, и на ученици...Нещо хубаво да има и все някой ще се намери да го скапе!🤔

# 208
  • у дома...
Прави ми впечатление, че столичаните, които си бяха за лятото по нашия край, не бързат да се прибират в София. Даже одеве в магазина една групичка обясняваше, че няма смисъл да се прибират за две седмици в София като пак ще минават децата онлайн. А и на касата на маршрутките ме посъветваха да не бързам да купувам карта... Запознах се с класната - лъчезарна, млада жена. Хареса ми.
Девойката този път само 40 минути си избирА риза за утре.
Подвързахме учебниците, остава само по-дебела тетрадка речник да купя. За испанския двойна или тройна трябва да е?

# 209
Слънчевата, много успокояващо Sweat Smile
Моят каза, че ще е с дънки и тениска на първия учебен ден. Отказа ризи и това е. И е много обрасъл, искаше ми се да се подстриже леко..., но и това отказа.
ТуиГ, много са красиви!

Общи условия

Активация на акаунт