Споделете 2.1

• 21 803
  • 569
  •   1
Отговори
# 285
  • UK
Аз също.
Споделям че на най добрия ми приятел света му е крив днес и не мога да направя нищо за да го развеселя.

# 286
  • UK
Споделям, че обожавам, меко казано обожавам тази рокля:

Съвършена е...

# 287
  • 1st floor
Страхотна е !

# 288
СърДеч -  Praynig Hug

Мърморано, да имаш нещо да ни казваш?  Wink

Аз споделям, че съм много щастлива, много.

# 289
Пожелавам ти да облечеш точно същата някой ден!  Hug

Шаркчице, стискам палци всичко да е наред  Praynig

Верж, защо?

# 290
  • 1st floor
Да, бе! Верно! Какво стана?

# 291
  • UK
Мерси, естер.
Не, нямам. Това ми е мания, сватбени рокли, бални рокли... Имах няколко хиляди на компютъра преди харда да сдаде багажа... И сега попаднах случайно на тази, защото съм я качила някъде... Тази ми е най любимата от всичките хиляда. И още една, но нея не знам дали съм качила някъде...

# 292
  • UK
Ходих на пазар. Купих си блузка, яке, дънки, жилетка и малко бельо. Доволно.

# 293
Честито...кога заминаваш за София?

# 294
Ходих на пазар. Купих си блузка, яке, дънки, жилетка и малко бельо. Доволно.
И аз успях да пръсна парици за дрехи тия дни.
От Калиопе си купих две трикитажни блузи по тялото с дълбоко деколте-много кефещо.
едни джинси ситно кадифе и едни испански обувки с висок ток за кръщенето вчера-за първи път давам такава сума за обувки, но са кефещи.
ся чакам с нетърпение следващата заплата и продължавам да харча. Crazy

# 295
  • 1st floor
браво значи денят е минал добре за някой

# 296
  • UK
Ами вчера майка ми говорила с бъдещата хазяйка, на 30ти да съм в София.
Накрая се оказа тъй. Въпросната била 80 годишна, но не можело да и дадеш толкова, много отворена към младите и тн. Стаята е самостоятелна, с две легла, 120 лева. Сметките се делят на две, нали. Мога да ползвам кухнята и банята, а бабата казала че ако се разберем ще ми готви и даже кафе ще ми прави. Само ако ще закъснявам вечер да и се обаждам, че се притеснявала и стояла да чака. На петия етаж е, 50 метра от спирка на 73... Не е лошо, но ако си намеря квартира със Стефан, най вероятно ще излезем двамата. Като живеем заедно нямаме проблеми.

# 297
Аха, ясно, ами като за първо време не звучи зле наистина, но къмсет в търсенето и на другото, защото знам, че няма по-добре от това да сте заедно с него. Успех!

# 298
  • UK
О, даже е много добре, мястото е хубаво, стаята била много чиста, в смисъл не ново, но супер било, само ме притеснява че жената е възрастна... а за 120 лева, извинявам се ама самостоятелна стая е абсурд в Сф да се намери. Една приятелка си намери най евтино за 200 лева самостоятелна стая.

# 299
Да, да знам, ни най-малко намеквам, че е лошо.../дори предвид последните ти настроения относно приятеля ти, които сподели с нас аз си мислех, че може би донякъде би било за добро да не се обвързваш да  живееш с него, защото сто процента ново място, нова среда, нови приятели, колеги, контакти, знам ли това са хубави неща, но пък от друга страна ти си знаеш най-добре...аз само разсъждавам на глас и то на тих глас, за което подсказват скобите  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт