Споделете 2.1

• 21 781
  • 569
  •   1
Отговори
# 405
Поздравления Естер за успешно свършената работа !   bouquet
Споделям ,4е от няколко дни съм в ужасно настроение само нерви ,нерви...... #Cussing out
Днес тъкмо се поуталожиха нещата и.... пак ядове - с4упи се колата ,задницата и клекна все едно ще излита (турсиона се с4упил). Като разбрах ,4е ремонта ще излезе около 300 лв и  #Crazy зле ми стана.  Тъкмо бяхме позакърпили положението и си виках айде още малко ....и сега каво  Sad .Много ми е гадно. Утре ще я караме в сервиз да ни обясни майстора то4но какво  и колко .  Язък ,4е моя е такъв мераклия и  си я потдържа и за тунинг сума ти пари даде .

# 406
Бубон, зарязвай го тоя, нищо хубаво не ти се случва с него. Извинявам се за директността, но отдавна се чудех как да ти го кажа.

# 407
Ох ,Тити  ,не си първата която ми го казва ,ама пуста либоффф  Tired
Едни такива мисли ме налягат напоследък и ме скапват отвсякъде , и все си казвам последен шанс ако не се полу4и край   и това до следващия път. Такава съм нерешителна и търпелива ,той го знае много добре ,но ако продължава в същия дух ,skoro 6te ostane iznenadan

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 07:22 от БУБОН

# 408
  • България-Швейцария
СТрамелл, как можа да се съмняваш в добрият изход?! "Доброто винаги побеждава", макар и след време.
Калида,   bouquet
Точно за този случай някак си отвътре не съм се съмнявала.
Дано да излезеш права и за другия, въпреки че... твърде много време и натиск, а резултатът все още е никакъв Tired.
Изобщо нямам намерение да се отказвам обаче fingerscrossed Peace

# 409
  • Варна
Да споделя вчера как се нервирах:
 отивам в яслата на взема детето и лелката ми казва: "Майче, нещо прическата..." Аз я попитах какво за прическата и тя ми отговаря: "Ами Диана има къдрава коса и като стане от сън е много рошава и не дава да я срешем, затова трябва да я подстрижете"
Детенцето ми има къдрава косичка, на малки охлювчета и наистина се заплита, ама чак да я подстригвам. Много се нервирах на тази госпожа - всеки път нещо ново измисля, че не ни е наред.
Като казах на мъжа ми и той каза, че тя още малко и следващия път ще ни каже да сменим дрехите, че не отговаряме на модната линия. Laughing
Споделих - олекна ми

# 410

Слънчогледово Момиче/ Sunflower/, честита ти пораснала принцеска. Да Ти е жива и здрава, а Ти купи ли исканият меч? Hug

Благодаря и на теб, Kalida !

Успях да й купя меч   bowuu и то точно такъв, какъвто искаше - розово-цикламен, свети на почивки и издава подходящи звуци. ooooh! Друго, което много искаше са детски гримове.Сега се движи постоянно с двете неща в двете си ръце и се носи гримирана като плакат против войната.Чудна комбинация. Laughing

Да не пропусна да споделя.Движете се в Студентски град с повишено внимание, особено ако сте на волан. ooooh! Сутрин господата студенти и студентки са силно неадекватни.Или са още поркани или са рано дрогирани или се събуждат в движение по улиците.Щъкат като мухи без глави, а и пишман шофьорите и те още повече не знаят къде се намират и за чий са им автомобилите и за какво се ползУват. #Crazy Баси анархията, честно...С удоволствие бих минала от друго място за работа, но много ми се удължава пътя.Утре ще мина с танк и ще правя плакати по асфалта от всичко, което неадекватничи пред мен, въпреки моето внимание и предупреждения.

# 411
  • някъде ... тук ...
...Да не пропусна да споделя.Движете се в Студентски град с повишено внимание, особено ако сте на волан. ooooh! Сутрин...
Не е само сутрин Confused Като се стъмни, се прибирам с 20-30, щото не знам от къде ще изскочи някой, и на това отгоре нищо не се вижда #Crazy

Май няма какво да споделя, все едно и също Confused

# 412
  • Mediterraneo
Да споделя от вчера- излязох на терасата да дръпна един фас и ме ужили оса. Много боли, кракът ми отече. Уф, че гадост. А дъщеря ми джиткаше наоколо и можеше и нея да клъвне  #Cussing out

# 413
  • София
Установих, че в живота всичко се подрежда, но въпреки мен и извън мен.
Лошото е, че макар и подредено, ми липсва усещането за триумф, защото не се случва с мое участие.

Е това е!
Хем сърби, хем боли Simple Smile

# 414
Minie Mouse, как е сестричката на новата работа, допада ли й?
БЛагодаря , че попита,Калида.  bouquet
Сестра ми с уроците се справя, но споделя, че я е страх от безхаберието на децата-излизали си послед час, в час лафят по мобилни, ..изобщо уплътняват времето с `техните` си неща. Tired

# 415
  • UK
Ами да ги стегне. Всеки, който говори по телефона, взима му го и му го връща следващия ден, всеки който излиза без разрешение - да не идва два часа. Отсъствията да ди оправя сам. Ако може.
Споделям че се прибрах по рано от работа, защото ми е зле... Смятам да погледам филм или да полегна, или и двете...

# 416
Ами да ги стегне. Всеки, който говори по телефона, взима му го и му го връща следващия ден, всеки който излиза без разрешение - да не идва два часа. Отсъствията да ди оправя сам. Ако може.
Споделям че се прибрах по рано от работа, защото ми е зле... Смятам да погледам филм или да полегна, или и двете...
Оф, Мърморанке, направо се е отчаяла...Опитва да ги `удря` с  нисковолтов ток-нещо като средна строгост,ама май ще трябва да е проклетница...
При всички случай учителстването не си е професия и това е-хабиш нерви за 250лв. Close

# 417
Оф, Мърморанке, направо се е отчаяла...Опитва да ги `удря` с  нисковолтов ток-нещо като средна строгост,ама май ще трябва да е проклетница...
При всички случай учителстването не си е професия и това е-хабиш нерви за 250лв. Close
Абсолютно си права - не е професия - призвание е ! Peace

# 418
  • Пловдив / София
И аз да споделя. Днес беше ужасяващо смазващ изморителен ден. Tired Чувствам все все едно съм прекопала една нива, само дето и психическата умора също е налице.
 Добре, че има 3 дни за релакс, ама като знам колко работа ме чака в понеделник...ужас. Confused
Всички са се сетили в последния момент преди панаира и всички си искат нещата за вчера. #Cussing out

# 419
  • UK
По какво е учителка сестра ти?
Като бивша ученичк амога да заявя най отговорно, че наказания не помагат. Ако ги поощрява когато се държат добре би могло да се получи, но пък могат да и се качат на главата от другата страна. Винаги съм мислела че ако учител ми каже "ще ти пиша двойка ако не си носиш учебника" аз няма да го донеса, защото ме заплашва, но ако ми каже че ще пише плюс някакъв, или някакъв друг такъв знак на тези, които иматм гледай как целия клас преснема учебници. Но нали ти казвма, от другата страна. учителството нее работа. Виж, частните учители са. Сложи го по 10 лева на час, да имаш петима за един ден, представяш ли си за какви пари става? Моята учителка по английски, при която хорех, вимаше по толкова, и имаше ученици от сутрин в осем до вечер в седем. Почти без прекъсване. За какви пари си гворим? И освен това не се занимаваш със сто човека, и не ти надуват главата, обясняваш си на един единствен и той те слуша, щото няма къде да иде, няма как да говори по телефона и така нататък. А ако е начална учителка или нещо такова (едва ли е, както описа учениците и), подготовката на дете вкъщи пак ще и носи повече пари, и същоте да са, пак ще е с едно дете, не със сто. Миналата година сестра ми имашеподобна учителка, по принцип по 4 - 5 лева е нормалното заплащане на такива учителки на час... И пак е повече, и пак за един човек само. Сравни нервите и усилията... Не ми се поправят грешки.

Общи условия

Активация на акаунт