Споделете 2.1

• 21 720
  • 569
  •   1
Отговори
# 450
Димана-и от мен имаш една голяма прегръдка. В подобни случаи нямам какво да кажа, имам само желание за съпричастност и знание за  малка част от мъката, която сте изживели.
И малко оф-току що видях победителите от конкурса, което потвърждава правилото, че в конкурси няма правила.... а имаше толкова хубави снимки....
Аз няма да дойда на срещата, надявам се другият път. Днес ми дадоха време за да се разхождам, и възможност да дишам дълбоко и спокойно. Няма да е честно, да си вдигна шапката и да кажа, хайде аз продължавам...

# 451
  • София
Kalidanewsm51

# 452
На работа съм ,времето е ужасно и ми е подтиснато  Sad .
Искаааааам да е лятоооооо.  Praynig

# 453
Споделям, че градът ни има празник, ама никак не ми е празнично. Времето е ужасно, случиха се неприятности... Големият брат на мама, моят вуйчо, почина и вчера пътуваха за Перник, за да го погребат... Дъщеря му вчера беше рожденичка - на рождения си ден погребва баща си... Мъчно ми е... Мъчно ми е и за мама - родителите й отдавна починаха и й останаха само двамата братя, връзката между тях бе наистина много силна и искрена... Иска ми се да й помогна, да я утеша... Ако до довечера се приберат, ще отидем с Алекс при нея да я гушкаме... Друго май не мога да направя... Cry

Иначе като заговорихте за котаци, се сетих за един сиамец, който преди години имахме. Казваше се Джъстин и брат ми го домъкна от русенските общежития. Това е най-кроткото и любвеобвилно коте, което съм имала! Много обичаше да седи под включената настолна лампа - студентско коте! Та спомних си една весела случка. Лято беше и четях за ликвидация по езикознание. Една сутрин с изненада установявам, че нашият хубостник се е изпикал точно върху разтворения ми учебник по езикознание. Явно това е бил неговият начин да каже: "Да ти пикая на езикознанието!" Joy Като се замисля, Джъстин всъщност е постъпил много умно - възпитаниците на великотърновската университетска школа навярно помнят какво чудо на чудесата беше Нела Фонемата и със сигурност не биха оспорвали правотата на Джъстиновия жест! Mr. Green

# 454
Споделям, че градът ни има празник, ама никак не ми е празнично. Времето е ужасно, случиха се неприятности... Големият брат на мама, моят вуйчо, почина и вчера пътуваха за Перник, за да го погребат... Дъщеря му вчера беше рожденичка - на рождения си ден погребва баща си... Мъчно ми е... Мъчно ми е и за мама - родителите й отдавна починаха и й останаха само двамата братя, връзката между тях бе наистина много силна и искрена... Иска ми се да й помогна, да я утеша... Ако до довечера се приберат, ще отидем с Алекс при нея да я гушкаме... Друго май не мога да направя... Cry

Иначе като заговорихте за котаци, се сетих за един сиамец, който преди години имахме. Казваше се Джъстин и брат ми го домъкна от русенските общежития. Това е най-кроткото и любвеобвилно коте, което съм имала! Много обичаше да седи под включената настолна лампа - студентско коте! Та спомних си една весела случка. Лято беше и четях за ликвидация по езикознание. Една сутрин с изненада установявам, че нашият хубостник се е изпикал точно върху разтворения ми учебник по езикознание. Явно това е бил неговият начин да каже: "Да ти пикая на езикознанието!" Joy Като се замисля, Джъстин всъщност е постъпил много умно - възпитаниците на великотърновската университетска школа навярно помнят какво чудо на чудесата беше Нела Фонемата и със сигурност не биха оспорвали правотата на Джъстиновия жест! Mr. Green
уууууу, не само че няма да го оспоря, ами и го ПОТВЪРЖДАВАМ.
Ама аз пред;агам следващия път да пикае я на синтаксиса, я на стилистиката-но само ако са издавани от СИСИ БОАТА. Joy hahaha

# 455
уууууу, не само че няма да го оспоря, ами и го ПОТВЪРЖДАВАМ.
Ама аз пред;агам следващия път да пикае я на синтаксиса, я на стилистиката-но само ако са издавани от СИСИ БОАТА. Joy hahaha

Hug Ама ти си била голяма "късметлийка" - не стига стилистиката, ами и синтаксис да ти води Сиси Боата! Joy Joy Joy Така или иначе споделям твоето мнение и макар Джъстин отдавна да не е между живите, сигурна съм, че като умен и прозорлив котак охотно би уважил и Сисините трудове! Wink Малка скобка - на мен синтаксисът ми води покойният вече Русин Русинов, а на упражненията Мариана Стоянова (викаха й Коня) - една висока и дългокрака мадама, много намахана и никак не си поплюваше, но пък я харесвахме! И досега синтаксисът ми е слабост сред другите дялове на граматиката!

Искам да споделя още, че преди малко разглеждах снимки от форумската среща и не можех да откъсна очи от Маргарита - станала е още по-хубава, искряща, сияеща! Hug Маргарита, как го правиш?  bouquet  bouquet  bouquet

# 456
Еми не съм писала досега в тази тема,но имам нужда да споделя:чувствам се ужасно,попаднала съм в някаква гадна дупка,всичко ми е тъпо и безинтересно,нищо не ми се прави (а съм на 18 години-сега животът е пред мен),не ми се учи,не ми се излиза,гадно ми е...Не искам да се виждам дори с най-близките ми приятелки,защото като се видя с тях и имам чувството,че няма какво да си кажем...или ако си говорим нещо,на мен ми е напълно безинтересно и безразлично...или пък просто се заяждам за всичко,което говорят,просто защото...не знам и аз защо.Просто така ми идва от вътре,знам,че с това си държание отблъсквам хората от мен,но...   Cry Лошото е,че се държа ужасно с всички-все едно са ми длъжни за нещо.Малко лигаво и тийнейджърско ми прозвуча постинга,но какво да направя Cry

# 457
И аз не съм писала в тази тема до момента. Някой да дойде да ми бие два шамара да сляза на земята. Сакри, Cry

# 458
Стрелче, отказвам да ти бия шамари да слезеш на земята  Crossing Arms Но пък бих те приземила с това  Hug Hug Hug надявам се да не ти се е случило нищо лошо  Heart Eyes

Аз искам да споделя, че имам доста ангажименти тези дни и идните също, живот на скорост както се вика, но не съм забравила, че днес навършвам две годинки бг-мамма потребител или по-скоро бг-мамма аddict  Blush Точно поради това също много, много ми се идваше снощи на срещата, но идеята на Лилли да се прави ежемесечно е чудна и ще се донеса и аз рано или късно...Та така, исках да кажа, че обичам този форум и се надявам да сме екип с него  Wink още доста годинки  Grinning
За Мамма и Татти и за всички вас, без които бг-мамма нямаше да е моята любима бг-мамма   bouquet  bouquet  bouquet

# 459
И аз не съм писала в тази тема до момента. Някой да дойде да ми бие два шамара да сляза на земята. Сакри, Cry

Стига де...Смятам, че те изпобребих словестно и вчера на живо и днес по жицата.Чак ми става съвестно.Освен на садо-мазо да го обърна? Mr. Green

Стегни се, че хващам бухалката вече. fight

Достатъчен пример съм ти...ОТ-ДО.А така де !

# 460
  • Sf
Та спомних си една весела случка. Лято беше и четях за ликвидация по езикознание. Една сутрин с изненада установявам, че нашият хубостник се е изпикал точно върху разтворения ми учебник по езикознание. Явно това е бил неговият начин да каже: "Да ти пикая на езикознанието!" Joy Като се замисля, Джъстин всъщност е постъпил много умно - възпитаниците на великотърновската университетска школа навярно помнят какво чудо на чудесата беше Нела Фонемата и със сигурност не биха оспорвали правотата на Джъстиновия жест! Mr. Green

Божее, забравя ли се Нела Фонемата... По мое време беше толкова злокобна, че и аз ходих на ликвидация... Добре, че влязох с 2 момчета, а тя имаше слабост към момчетата студенти Wink И минах между капките, въпреки че бях чела от кора до кора Simple Smile

Нимф, майка ми е от Свищов Simple Smile Мои братовчеди живеят в този китен град Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 17:02 от кросамая

# 461

Божее, забравя ли се Нела Фонемата...

smile3532 Не се забравя Laughing

# 462
  • UK
Споделям, че времето си минава и имам още пет дни вкъщи, преди да замина... и че ми е мъчно за един приятел, който заминава за Германия, никога не съм го виждала, говорим си все от дъжд на вятър и вече три години сигурно сме говорили 20на пъти, но компанията му ми е много приятна и ми е мъчно, че заминава. И на всичкото отгоре напоследък никакъв го няма... Confused

# 463

Божее, забравя ли се Нела Фонемата...

smile3532 Не се забравя Laughing
Ама и ти ли си у кюпа?? hahaha bowuu

# 464
  • UK
Споделям, че преди минута даваха братовчедка ми по ТВ, мноого хубаво пеят. По първа, ако някой е гледал, квартет Ева...

Общи условия

Активация на акаунт