Хубаво ми е, че се събуждам със слънце в небето, малко вече ме уморяват зъбите на супер кротката ми дъщеря. Искам да и махна пустият биберон, но трябва да съм с нея постоянно и да си играем, иначе пищи като назгул.
Малко ми е тъпо, че нещата които желая не винаги или да кажа никога, не се случват във времето, когато желая или по начина, по който желая.
Ако има някой, който да вярва в съдбата и кармични уроци, нека да ме светне, аз ли съм толкова чепата или все не вдявам за какво става въпрос.
Последният хит-както споделих преди време, исках хубав фотоапарат, за да си пълня душата и дните. Благодарение на Лулуто, видях този Германос конкурс, от който нищо не излезе. Вчера трябваше да са избрали снимките, но аз така и не получих мейл. Е да, ама на 21 вечерта мъжът ми се прибра с прекрасен фотоапарат, за мен. Уловката? лентов. Е, как да разбирам урока, първо по каналният ред момиче, после скачай.
Стана ми много смешно и най-официално, казвам-ок. по каналният.
Успех на всички, които за класирани.
Адара-много съжалявам, но може би виждаш в по-мрачни краски, именно защото си депресирана. Бързо се реанимирай, и се радвай на слънцето, пий една бира, ако трябва две, и да разказваш само хубави неща.
За всички останали, желая ни едно хубаво и дълго циганско лято....и много любов.