Споделете 2.1

• 21 727
  • 569
  •   1
Отговори
# 435
Добро утрооооооооооооооооо момичета, хайде и аз малко да помрънкам, ама с усмивка на уста.
Хубаво ми е, че се събуждам със слънце в небето, малко вече ме уморяват зъбите на супер кротката ми дъщеря. Искам да и махна пустият биберон, но трябва да съм с нея постоянно и да си играем, иначе пищи като назгул.
Малко ми е тъпо, че нещата които желая не винаги или да кажа никога, не се случват във времето, когато желая или по начина, по който желая.
Ако има някой, който да вярва в съдбата и кармични уроци, нека да ме светне, аз ли съм толкова чепата или все не вдявам за какво става въпрос.
Последният хит-както споделих преди време, исках хубав фотоапарат, за да си пълня душата и дните. Благодарение на Лулуто, видях този Германос конкурс, от който нищо не излезе. Вчера трябваше да са избрали снимките, но аз така и не получих мейл. Е да, ама на 21 вечерта мъжът ми се прибра с прекрасен фотоапарат, за мен. Уловката? лентов. Е, как да разбирам урока, първо по каналният ред момиче, после скачай.
Стана ми много смешно и най-официално, казвам-ок. по каналният.
Успех на всички, които за класирани.
Адара-много съжалявам, но може би виждаш в по-мрачни краски, именно защото си депресирана. Бързо се реанимирай, и се радвай на слънцето, пий една бира, ако трябва две, и да разказваш само хубави неща.
За всички останали, желая ни едно хубаво и дълго циганско лято....и много любов.

# 436
  • При хората, които обичам
Споменах ли, че Типси е сиамка? И ето това е мястото и, когато съм на компютъра? Това е ръкавът на любимата ми и единствена синя блуза Wink

# 437
Споменах ли, че Типси е сиамка? И ето това е мястото и, когато съм на компютъра? Това е ръкавът на любимата ми и единствена синя блуза Wink
Аз да те предупредя само искам, че са голееееми злобички сиамците и ревнивци.Иначе са много умни, интелигентни и се привързват адски към един конкретен човек.
Нашият Голдън-преди години, сега вече не гледаме сиамци-се беше хвърлил внезапно, като преди това е бил скрит под масата-върху крака на майка ми, и я издра, защото.....превди това го беше гонила да не прави някаква бела.
А иначе обожаваше баша ми и когато той седнеше на маса да яде, скачаше отгоре му откъм гърба и заставаше като якичка горе, на врата-дано си го представиш това, че аз така обясних... ooooh!

# 438
  • Sf
Споделям, че не разбирам защо хората не могат вече да кажат "Извинявай" и "Съжалявам"... Особено когато наистина са направили нещо, за което поне едната от думите ще свърши работа...

И най-странното е, че когато са най-виновни и би трябвало да разберат това, те нападат, вдигат скандал и накрая ти се чустваш сякаш трябва да кажеш "Извинявай"... Нападението е най-добрата защита... И го знаят точно такива глезотии и самовлюбени, за да го използват срещу всичко, което се опитваш да закрепиш и да правиш нещата да вървят добре... Ама, не би...

Само да уточня, че не става въпрос за мъж Simple Smile Първата ми усмивка...

Не знам как трябва да отвърнеш в подобни ситуации и как трябва да се държиш... Може би не трябва да ми пука и да се държа, че нищо не е станало, ама не е тъй... Вярно е, че не мога да променя човека, затова май ще гледам да огранича контактите, въпреки че ще е доста трудно... Ситуации разни тук патови... Патка такава...

Ох, как се бях ядосала... Ама вярно, че като си излееш, ти олеква... Макар да не знам още какво трябва да направя, ми поразмина Simple Smile

# 439
Кросамая-аз веднага си помислих мъж. И със следващото, ме разби hahaha
Няма какво да правиш в подобни случаи-подминаваш. На глупакът не можеш да кажеш, че е глупак, защото той няма да те разбере.

# 440
  • София
Споделям, че от вчера сутринта ми е тръгнало накриво...
Предиобяд ни изтряскаха със всичка сила на едно кръстовище, в резултат на което задната броня на колата е на трески  Confused Положителното е, че не успях да се стресна, бях без колан и не ми се травмира корема от удара.
След това разбрах, че някой е откраднал на брат ми лаптопа и ми стана още по-гадно... Милото дете си го купи с такова желание, спестявайки от стипендии и награди, извоювани с толкова труд, акъл и безсънни нощи, направо съм бясна  #Cussing out Яд ме е на смотаните полицаи, които даже не са си направили труда да снемат отпечатъци, яд ме е, че в момента нямам възможност да му помогна да си купи друг, а му е нужен, изобщо....
Най-вече се притеснявам за бебо...усетих първите ритничета преди 4 дни (в 20та г.с. съм), и от тогава нищо...Свило ми се е сърцето  Cry Всички казват, че в началото може да не се усещат движенията всеки ден, но аз много се тревожа  Sad
Довечера съм на сватба на някакви хора, които дори не познавам, а изобщо не ми е до това...

Добре, че половинката излезе, да мога да се нарева, не че ще ми помогне де...

# 441
  • България-Швейцария
Кросамая, съчувствия  spoko
Била съм в подобна ситуация, не точно същата, но напълно разбирам за какво говориш.
Най-вбесяващото в случая е, че точно защото се въздържаш от коментар и забележки, човекът отсреща смята, че е прав и всичко това е в реда на нещата Shocked tantrum

Да споделя и аз, че след като мнооого дълго търпях да ми играят хоро на главата предприех отчаян ход Rolling Eyes
Или ще спечеля, или не. Засега реакцията е според очакванията ми. Общо взето - на война, като на война Stop
Май имам нужда от палцестискане fingerscrossed

# 442

Еовин, изкара ли задграничен паспорт? Hug

Голямо търчане за тоя паспорт и с почивните дни...Ама във вторник сутринта е готов, а вечерта заминавам Mr. Green
Вчера празнувахме първа годишнина.Споделям,че както и на първата брачна нощ и нощта на първата годишнина я проспах и не я оползотворихме Laughing Дано догодина на годишнината не ми се спи толкова Crazy

# 443
  • Mediterraneo
Току- що се обади моя приятелка да ми каже, че дъщеря й е починала преди няколко дни... И тя, като моя син, беше болна от левкемия... Беше на 15- 16 години, дори не знам колко точно... Ебати и живота!!!

# 444
  • Sf
CTramell, благодаря Simple Smile
Ще си мисля за теб и ще ти стискам много палци!!!

Явно и търпението е лек до едно време...

Но излязох за 2 часа с една приятелка, разходихме кълки надолу и нагоре Simple Smile И сега ми е по-обветрено Simple Smile

Ще сядам да правя шапки за довечера... Случайно да знаете как се правят шапки от вестник newsm78

# 445
Кросамая, и тук някой се е учил да прави такива шапки. Като се научиш, искам и аз Wink

# 446
  • Варна
Споделям, че Вики пак има разстройство... #Cussing out вече го влачим от незнам си колко време.....Що за вирус, що за чудо... Thinking

# 447
  • Sf
Кросамая, и тук някой се е учил да прави такива шапки. Като се научиш, искам и аз Wink

Е-е, ти си злато  Heart Eyes
Почвам да правя или поне да се опитам и ако довечера бъда в странно състояние в главата, да знаете от шапката ще да е  Crazy
Ти остави, ами и на Дамаянти ще нося също... Айде за мен иди дойди  Joy
Но ако се справя, първо на теб ще издам тайната. Пък ако наистина взема, та успея, ще ти донеса и на теб едно шапо Simple Smile Обещавам да не е от вестник...  Joy  Joy perko

Де ВаняHeart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Ще те чакам да ми кацнеш smile3508

# 448
Аз от вестник си имам - направи ми го моя мъж, когато боядисвахме за Дени. Пазя си го, наистина.

Няма да идвам довечера, но обещавам, че някой ден ще долетя до София. И тогава ще видите вие Joy

# 449
...че дъщеря й е починала преди няколко дни...
Димана, моите най- искрени съболезнования! Живота понякога може да бъде много жесток, за съжаление! Peace
Кросамая, приятно изкарване на срещата, а иначе май малко повече твърдост в ежедневието със съквартирантката- дразнител няма да е излишна. Ти можеш да бъдеш и много приятна, но покажи си и обратната страна, понякога помага! Hug
...Вчера празнувахме първа годишнина....
Еовин, честита Ви годишнина! Още дълги години семеен живот Ви желая- късмет, любов, разбирателство и взаимни отстъпки! До Румъния във вторник ли ще ходите? Hug
...предприех отчаян ход...Май имам нужда от палцестискане ...
СТрамелл, имаш го от мен. Ти ще успееш, достатъчно амбициозна и силна жена Си, знаеш да отстояваш собствената Си територия! Успех! Hug
Киса, бързо да се оправи стомахчето на Вики Ви желая! Hug
...усетих първите ритничета преди 4 дни (в 20та г.с. съм), и от тогава нищо...
Киселинке, всичко е наред, не се притеснявай излишно. Скоро пак ще усетиш нови ритничета. Приятно изкарване на сватбата и се наслаждавай на мига! Hug
...нещата които желая не винаги или да кажа никога, не се случват във времето, когато желая или по начина, по който желая...
Фрийк Ман, всичко ще стане както си го искала, но Ти трябва време. Успокой топката, съдбата сама ще Те изненада когато си готова! Успех с апаратчето, макар и лентово! Hug
Умбра, честит Рожден Ден на 1/2- та Ти. Много здраве и късмет Му желая! Дано да оценява богатството с което го е дарила съдбата в Твое лице! Hug
Ленни, как мина сватбата? Hug

Общи условия

Активация на акаунт