Отговори
# 120
Наско бедства на безлюдния плаж 😂:
Скрит текст:

посръбвайки...

# 121
Този Любака и на мен почва да ми харесва и май ще му стана фенка)) Уж, Митака бил това-онова , като холивудски артист красив, ама...нещо..Любака почва да се откроява, както и Вайс (той продължава да ми харесва, има нещо в него първично-мъжко или не знам как да го нарека, привлича)
От рибарите имам чувството , че съм в някаква комедия и мога да гледам Никито с часове)) Направо падам от смях с него . Хем е добродушно-простоват го виждам, хем едни бисери пуска, но уцелва доста. Пълни ми душата и не спирам да се смея с него. На Наско ми прилича, може да не е толкова умен, има говорен дефект също, ама пък е направо образ голям и ако не е той, това племе за нищо не става.
Иван е голяма излагация. Не знам защо му е трябвало да се пише и участва. Има си бизнес, има си живот добър, къде се е забил не знам, нито пък е някакъв спортист. Юли имаше цел, да спечели за клуба си и екипировката на децата, спорта му е в кръвта, ама този Иван не го разбирам. Дори, като капитан не участва в териториалната битка, избра отстрани да гледа с Катя, уж пъзел ще реди.
Иво е просто едно недоразумение. Много невъзпитано се държи дори с водещите , имам чувството , че ще ги нападне , направо е ... може и ядосан да е на формата за нещо и разочарован, ама така да съсипва и съотборниците си... Снощи ми се струваше, че иска да отпадне и Николай дори го каза, че на това му прилича. Но пък Ева също май това искаше , много спокойна беше, малко замаза за фасон уж че иска да остане, но.... виждаше се, че не и се играе за мен. Иво пък пълзеше сякаш и като видя, че Ева и тя е на негова вълна , а трябва пак по гредата да ходи (това си е усилие за него) накрая вкара топчето))) Бе голям цирк, Мери изпуска много, но не като предаване за игри и воля, а като комедия и интриги.
Александър ми харесва, но ми идва някак не на място за това предаване. Той свещеник ли е или нещо... говори проповеднически и монотонно. Най-възрастен е там, но не си личи. Ники много сполучливо ги е определил -Ботев го нарича))
Мая много ми харесва, но и нея линейката отведе, та... Там един с гръбначни болки, друг с наранен крак, трети със стомашни болки, бе... като сложим и Катя дето е без трева...цирка е пълен.
Жал ми е за ловците, тази Йоанна ще ги саботира , това не е честно и продукцията го знае и толерира, не са това игри и състезания, ами .. не знам какво е, ядосвам се.
Онзи Пламен - фехтовката дето избяга си беше цирк. По нощите го търсеха и викаха, а иначе погледът му и на него безумен ми се видя, а такава хубава визитка и заявка имаше, много го бях харесала, че и национален състезател уж..не знам, просто пълно разочарование.

Сега гледах промото по Ново дадоха, докато пиша. Съобщиха за влизане на нови членове в понеделник.

# 122
Любомир не е мой тип като външност, а като поведение все повече ми заприличва на дървен философ. Не мога да преценя той по принцип ли си е такъв или са му дали някакъв сценарий, който го затруднява.

# 123
Любо рядко го дават си мисля. Ако не беше повдигнал въпросът със Сюзън и някакъв проблем на масата, нямаше и да се забележи до сега с нищо май. Другият там, не помня как се казва, четвъртия мъж при жътварите, дори не му помня името, този по-дребния. Него пък изобщо не го дават. Само Вайс и Митко при тях ни показват.
При ловците се губи Милен например си мисля. Рядко влиза в кадър или го дават нещо да говори и прави. Мисля си по тази причина, че няма мнение, че е по-безличен, пък не знам, ще се види.
С тези сестри и Ивана, Митко...че дори Ваня прекалено я дават, (Тодор няма как и Николай-те са колоритни и влизат в кадър, дори и да не искат много да ги дават), останалите са за фон и нямат екранно време за нищо, безлични са направо. Йоанна толкова я бутат това момиче, че просто ми идва да се откажа да го гледам. Сестрата Катя пък не искам да коментирам. В началото ми се струваше, че е по-перната в устата и шило, ама то си е болестно състояние и то сериозно при нея. Изобщо не е за телевизия, да не говорим за такъв формат. Ми повечето са трагични и донякъде този пилот (и той не е наред) се питам дали наистина е такъв или всичко прави от злоба и разочарование, като вижда нещата в действителност и хората с които са го събрали, може и да иска нарочно да излезе и да се прави на ударен и отнесен в главата. Вече не знам какво да мисля. Трагедия е този формат, а се надявах да  са си взели някакви изводи и оправили повече неща, да е по-интересен, да има подбрани по-добри състезатели, а то....дори и ферма не е там. Мерииии ела да гледаш, ще си по-доволна от фермата, тук е и ферма и Биг Брадър, но не игри на волята.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 12:17 от Анонимен

# 124
  • Другата България
Joy Именно, Фани, аз вече ББ един гледам, втори не искам.
"Игри на волята" и не очаквах да гледам, тъй че няма да ги почвам на този етап, трябва нещо супер инцидентно да стане във "Фермата", за да се откажа.
А и както казах, рядко думата ми става на две. Помня в онази, последната тема миналия сезон как много от пишещите се заричахме, че няма да гледаме следващ сезон, и имаше доста подигравателни коментари от рода на "ах, ох, ех, их...това сме го гледали, догодина пак ще сте тук". Е, не съм "там". Не в темата - тя не е на никого, нея я правят пишещите, не авторът ѝ. За в предаването говоря. Толкова ми горчеше, ама много дълго време ми горчеше, че така и не ми "мина". А и в темата за "Фермата"  пишат по-малко хора, бърви по-бавно, спокойно, успявам да следя, да пиша....вас си ви чета тук. Не знам кои персонажи пишат в темата за "Игрите", но ако има от миналогодишните "красоти" и "възпитани хора" по-добре, че не съм там и аз. За мен по-добре, психиката ми е важна.

Та този Любомир на мястото на някой друг ли е влязъл? И как така ще влизат още, и други доброволно напуснали ли има?

# 125
  • София
Чудомир.
В понеделник ще са новите. Двама мъже. Явно след самоволното напускане на Пламен фехтовача и Иван ще напусне и ще вкарат по един мъж при рибари и ловци. Този Чудомир бил 'гей' та ще има сеири...

Иначе Мери в темата за ИВ се пише доста, но много по-малко от миналата година, когато бе някаква невиждана лудница.
И поне засега няма скандали, драми, войни. По-спокойно и възпитано е, макар че пак си има някои леки провокацийки.

# 126
  • Другата България
Чудомир.
В понеделник ще са новите. Двама мъже. Явно след самоволното напускане на Пламен фехтовача и Иван ще напусне и ще вкарат по един мъж при рибари и ловци. Този Чудомир бил 'гей' та ще има сеири...

Иначе Мери в темата за ИВ се пише доста, но много по-малко от миналата година, когато бе някаква невиждана лудница.
И поне засега няма скандали, драми, войни. По-спокойно и възпитано е, макар че пак си има някои леки провокацийки.
Как Чудомир? Нали Любомир? Ето, този
Мери, обещаното:
Скрит текст:
[\spoiler]
Гей? Сега и гей? Joy

# 127
  • София
Неее, Чудомир ще е един от новите вкарани във формата. Понеже попита дали Любомир е напуснал, а пък аз те разбрах като кога ще вкарат този новия Любомир. хахахха, разбрахме се де...
Тц, този си е 'стрейт' спокс, а и все още си е във формата. Има дрязги между него и една кифла и един кифльок.

# 128
Мери, само на уше да ти кажа, че Любомир на живо (имам предвид в предаването, където мърда и шава), хич не е чак толкова красив, както когато пусне 67 филтъра за снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

Снощи елиминационната игра беше тази, в която Наско отнесе Георги.
В сегашния вариант Ивайло ме изнерви до безобразие с бавните си движения. Ако пушех, щях да запаля цигара от нерви. И беше обвинен, че не му се участва, та затова. Но аз си мисля, че е вариант да е искал да даде шанс на Ева да стопи преднината и да имат някаква равнопоставеност. Той все пак не спря и не се правеше на луд, да бърка пъзела или да му пада топчето на средата на змейката.

# 129
Врабец, много благородни мотиви му приписваш на Ивайло. Simple Smile Според мен умишлено се правеше, че не му пука за играта и му е все едно дали ще отпадне, или ще победи Ева. Той явно е с голямо его и за него би било унизително да падне от жена. Затова се разхождаше в стил "Не съм оттук и съм за малко".

# 130
Сигурно, но ми се ще светът да е по-добър Sunglasses

Ивайло откровено се заяждаше с водещите в началото на една от предишните игри. Там явно има някакво напрежение, което е останало зад кадър.

# 131
  • Другата България
Врабчо, аз не гледам предаването, знаеш, тук едни снимки видях и така някак...се загледах. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние във "Фермата" един пилот си имаме, дето така засега най хваща окото, поне моето, и един македонец.
Останалото....скука, скука, плява....за външност говоря.
Според мен де, има едно гвардейче, дето заформи триъгълник, ама не е мой тип.

# 132
  • Sofia
Мери, само на уше да ти кажа, че Любомир на живо (имам предвид в предаването, където мърда и шава), хич не е чак толкова красив, както когато пусне 67 филтъра за снимка Stuck Out Tongue Winking Eye
...

Точно същото си го помислих,ама викам...,'айде да не ѝ развалям кефа.
Но,все пак,повече връзва око от онези във Фермата.Wink

# 133
И аз спрях да гледам и Ферма и Игри. Но чета и двете теми. Интересно че нямам нерви да гледам предаванията, но пък с кеф чета темите, което си е далеч по-трудоемко. Много са ми противни физически всички участници и в двете предавания, а в комбинация с мързел, простотия и непохватност съвсем. Гледат ми се хора като Тодор в Игрите, но да речем с различни характери. Но за сметка на това, всичко е безсмислен пълнеж. Катета, пилоти, сестри....

В другата тема някой писа Веско в Русе бил на някаква сбирка за участници в Тв формати. И не знам какво се награждавали там, ама наградата била снимка на Веско с автограф 🤦🏻♀ Тоз вярно е за освидетелстване.

Загледах и All inclusive. Нищо не става и там. Жалка работа. Рецитатори от училищен кръжок. На скоро във фейса ми излезе откъсче от някакъв стар бг филм с Надя Тодорова, Кирил Господинов и др. Е няма такъв смях. За 5 мин ме разплакаха от смях. Неземни таланти. Уникални. Незаменими. А уж нямало незаменими. Напротив. Тези няма кой да ги замени.  Светла им памет.

Почнах и “Братя”. Успях само първия  епизод да иЗгледам и го преключих.

# 134
  • Другата България
"Братя" ме е зарибил мен тотално.
Откритието ми, а и като чета, не само моето, е Владимир Михайлов. Във "Възвишение" не съм го гледала.
Като певец не знам, не помня да съм го слушала, утре съм се зарекла да търся нещо негово да чуя как пее.
Но в тази роля специално....за него е писана. Перфектен, заради него гледам.
Фен съм на полицаите, ама тук съм "за" мафиота, въпреки, че може и да не излезе накрая чак такъв мафиот.
Много ми харесва сериала. Кратки серии, и да изпуснеш - бързо наваксваш, динамика - не е като "Ягодовата луна", е, личи, че е български, но сме гледали и много по-зле, наши продукции.

Общи условия

Активация на акаунт