Отговори
# 150
Роберта е на всяка снимка различна Grinning

# 151
Роберта е Веселин №2. Появява се навсякъде и е пръкната навсякъде. Чак и тя ми става досадна.
Преди време провеждаха онлаин третировки заедно с Юлиан, обаче тя реши, че не иска всяка седмица да има 30-минутна тренировка с него, скараха се заради нейната некоректност и пръснаха панаира. Юлиан им беше публикувал въпросният чат в сторито си в ИГ, обаче така и не го скрииншотнах. Grinning

# 152
Аз го бях, Еми, но не помня защо не го качих...
И като спомена Веселин... ей го с Юли и с Александър.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:13 от Bilyana14.

# 153
  • Другата България
Нещо не се разбрахме ми се струва, но както и да е.
Разбрах те.
Просто изложих и друга гледна точка. Зрителска. Blush

# 154
Аз минавам да сложа една красива снимка на Владислав и Любомир. Явно са станали приятели.

# 155
Много хубава малка принцеса и снимка.

# 156
Много хубави снимки)) Добре, че сте вие, та да имам някаква информация и оплакна очи))
Роберта и в предаването не ми харесваше на мен много. Все се хилеше някак, все флиртуваше ми се струваше, имаше физическа подготовка и с близначките бяха за мен поне най-добри там, но... не нещо не ми харесваше. Така се хранеше, като не видяла, може и от притеснение да е било (някои хора имат такива промени) Там много ми харесваше Амелия, като визия и човек, но извън играта просто...все едно не е тя.  Най-противна ми беше Венца, ама хич не я понасях, след нея Радостина.
Тодор имал 3 дечица човека разбрах от предаването вчера. За тях играел и поне е откровен, че парите му трябват и затова се е записал. Винаги съм харесвала прями хора, да си каже човек каквото-такова, вместо да се прави на ....
Тези новите не мога да ги преценя още, но ми се струва, че при ловците е по-добрия физически играч. Йонна хич не я търпя, лицемерна е много, а иначе е умна и това е опасна комбинация. Хитра лисичка е тя, дори повече от Ваня не я търпя - тази пък съвсем се скри и млъкна, явно нещо не минава нейното и видя, че няма да изгони Тодор лесно.
Иван също не беше честен към съотборниците си. Беше си решил да се маха, видя че не е неговото място, не се справя и само ще стане за смях, тежко му е там, няма да се докаже и ...Поне да беше отишъл на елиминация достойно, защото можеха да останат с още един по-малко , като нищо рибарите. За Мая нищо не казаха какво става с нея. Тя ми харесва май единствена от жените в този формат, а в началото при представянето изобщо не ме впечатли и се чудех защо са я взели.
Поне ще се посмеем с писъците на Иванка, готварските умения на Николай и новите ще гледаме как ще се впишат.  Най-неприятни са ми сестрите, но Йоанна повече от Екатерина не знам защо, но вътрешно ми е направо противно това момиче, нещо ми става, като я видя и почне да говори..направо ... рядко толкова неприяно някой да ми действа. В предишния сезон така ми Венца действаше. Като цяло не се заглеждам толкова този сезон, повече за развлечение го гледам се усещам и като разтоварващо, комедийно повече предаване или и аз не знам как да го оприлича, но не спортно и състезателно в никакъв случай.

# 157
Физиономията на Владислав ми е много позната... Сигурно съм го мернала на някой брифинг на МВР. 🤔

Коментарите на Димо са ми толкова забавни... смея се далеч повече, отколкото на Ол инклузив.

# 158
Тодор е бургаска мутра. Няма шанс да ми стане и минимално симпатичен, та ако ще да ходи из гората и да връща паднали птиченца по гнездата им цял сезон. Нямам обяснение Тупаревци защо са вкарали в предаването такъв човек. Вероятно им се струва много интересен избор.

Надявам се, след като отпаднат още няколко човека, да останат по-добрите играчи като Владислав, Милен и Ваня, и вече да гледаме повече битки, отколкото драма. Дано имаме късмет и да няма много Ани-Марии и Радостини, продължили напред в този сезон.

# 159
Физиономията на Владислав ми е много позната... Сигурно съм го мернала на някой брифинг на МВР. 🤔

Коментарите на Димо са ми толкова забавни... смея се далеч повече, отколкото на Ол инклузив.

Димо е страхотен водещ, добронамерен, с непринудено чувство за хумор и игрите са ми още по-интересни и забавни с неговите коментари.

# 160
Ох тая Екатерина какъв мустак вади, направо не е истина. ПОнеже спрях да гледам, но мъжо гледа, специално ме вика два три пъти да съм я видела. Чуди се защо от предаването не са ѝ дали да се оправи. ЕЕЕ че викам, то предаването нали сеир търси, кой ще се занимава с тая несретница пък особено.

# 161
От профила на Вайс в ИГ:

# 162
Не е гледал първи сезон, но почувствал внезапен порив да участва във втория. А и знае участниците поименно. И този Вайс е една олимпийска надежда в шахмата...

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 20:10 от Врабец

# 163
  • София
Преди време някой беше показал снимка на екрана как Юлиян желае успех на Вайс в игрите. Знаят се двамата.

# 164
О, да, знаят се. В един и същи боен клуб са били. Бях качила снимка от стария профил на Юли. 😉

Едит: Няма как да не споделя това с вас 😂:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 00:17 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт