Отговори
# 165
  • София
Аз се прибрах от почивката, но тепърва ще трябва да наваксвам. А гледам, че не пишете от известно време... Ще ми се да мисля, че са станали много интересни Игри на волята (респективно Фермата), та сте обсебени тематично JoyJoyJoy
А дано, ама надали...
Мисля даже да почна наваксването от "Братя", защото там съм сигурна, че няма да се разочаровам..... Поне засега.

# 166
  • Другата България
Кали, аз нямам време просто.
Не знам за другите.
Не смогвам с наваксването на всичко, напоследък карам основно нощни и после ми е трудно, щото вечерта има друг епизод и трябва да съм в час....ужасен ужасон.
"Братя" върви много бързо според мен, много набързо взеха да се случват нещата, динамично.
Харесва ми, естествено, но очаквах малко по-различно развитие.
Няма да ти разказвам, за да ти е интересно, после като изгледаш, ако искаш, ще коментираме.
Великолепен Влади, великолепен.....Heart
Една култова сцена, ще я видиш. Денис Топал нали заби Ива, съдружничката на Лора и жената на колегата на Борис. И понеже тя се взе насериозно много, и взе да се бърка навсякъде, и той реши да я свали на земята. Привика я в офиса си, тя дойде нагласена, направена, подготвена за....мъжки ласки, и той я пита: "Ива, искаш ли да правим секс?"
И тя вече се разтапя, и той допълва: "Защото аз НЕ." Физиономията ѝ - безценна. Ще го гледаш, трябва да се види.
"Фермата" се е превърнала в терариум, женски. Женски ББ. Едно "отровно трио", женско, с толкова простотия, крясъци и някакви истерии, че е ужас за слушане, едната жена е от Ямбол /познай за кого се сещам/, и не може нищо да ѝ се разбере от това, което говори. Като започне и да се наема, съвсем. Втори участник отпадна заради контузия, беше готин, македонеца. Дано вкарат резерва, и да е жена, че нещата са трагични. Моят човек, на когото симпатизирах от мъжете, се оказа цигане, ром. Засега това не променя мнението ми, но ако започне с номерата, рЕзко ще иде в графа .
За "Игрите" нищо не мога да кажа, знаеш.

# 167
  • София
Ооо, пак ти благодаря, че писа.... Виждам, че тази година нещо куца май на всички реалита... Все се надявам, че може и да станат по-интересни нещата... Времето ще покаже.
А за "Братя" - развълнувах се направо! Зарязвам всичко и започвам да си гледам Влади Михайлов HeartHeartHeart

# 168
  • София
Игри на волята стигнаха дъното с вчерашния епизод.
Уникални гафове. Срам и позор за Тупарев.

# 169
  • Другата България
Игри на волята стигнаха дъното с вчерашния епизод.
Уникални гафове. Срам и позор за Тупарев.
Разкажи де, знаеш, че не гледам.
Плийз!

# 170
  • София
Мери, това е част от поста ми в специализираната тема

==>
Сега за останалото съм потресен меко казано. Тупарев и компания за толкова прости ли си имат аудиторията? Как това нещо е минало изобщо монтаж и се пуска изобщо??? Тия там всички до един са за уволнение. Уникален гаф с Катя. Значи Катя влиза през деня в резиденцията, когато Рибарите са на водопада. Йоанна пуска стола на тъмно. И столовете са различни. Това една уважаваша себе си телевизия не би пуснала никога. Само с това изпълнение си провалиха целия сезон! И още гафове. Ваня я гледам се цупи по шортички, после слиза с клин на масата?! И Иво тъп ли е, че не вижда как по време на играта на Катя и няма нищо, а после така фалшиво куцука?
Всъщност няма да се учудя, че е тъпичък ама нас ни правят на абсолютни маймуни. Както е тръгнало Тупарев ще загуби лиценза и за това предаване. Той и Фродо буквално ще го досъсипят и сезон 3 ще е с още по-лоши рейтинги, ако има изобщо.
Едно свястно реалити не могат да направят у нас и това е. Аматьорщина и простория навред се шири.
<==

Ами яко ги подиграват и осмиват и в темата и във фейса.
Предполагам знаеш, че са вкарали две сестри, които са в две различни племена и от продукцията им дават тайни мисии?! Или с една дума ги насърчават да крадат от племето си!!!
Но всичко е съшито с бели конци и е толкова зле режисирано и изиграно, че буди съжаление.
А иначе има страхотни постове на Смайли и Мари Мар със снимков материал как се доказва черно на бяло, как в единия кадър стола е бял, а в другия кадър е черен. И как едната сестра влиза в резиденцията посред бял ден, а когато сестра и 'прави заверата' и подготвя почвата за кражбата вече е вечер и е тъмно.
В смисъл не си гледала такова падения просто. Умът ми не го побира как са могли да монтират и най-вече да одобрят това нещо за излъчване? Там 'Пост продъкшънс' няма ли, що ли?

# 171
  • Другата България
Знаех за гаджета, и за две сестри, да, едната трябваше да краде някакви яйца....или се бъркам?
Колеги коментират, подочувам разни неща.
Но като те чета, направо се радвам, че не гледам, честно.
Това е напразно загубено време, което така и така е кът на всеки.
Падение Тупаревско, какво друго да кажа, и не съм изненадана изобщо след преигравания финал миналата година.
Типичен ББ, то и във "Фермата" не е по-различно.....много, ама чак такива монтажи явни досега не сме забелязали.
Благодаря, Дяволче. Heart

# 172
  • София
Да, първо Йоанна краде яйца от своите и ги даде на сестра си, за да не гладува, а пък сега Катя отиде да краде козметика и тоалетни принадлежности в резиденцията?!

Тупаревска простотия и безпомощност.

# 173
Да, първо Йоанна краде яйца от своите и ги даде на сестра си, за да не гладува, а пък сега Катя отиде да краде козметика и тоалетни принадлежности в резиденцията?!

Тупаревска простотия и безпомощност.

Направо ми става жал за останалите участници в този формат. Заради драмите на сестрите ги превърнаха в кордебалет. Joy

# 174
  • Другата България
Наистина има участници, които са се записали, вярвайки, че това е реален състезателен формат с реални правила и ясен регламент.
Сега разочарованието предполагам е голямо, ама....

# 175
Игри на волята направо удари дъното, че и под него. Не съм вярвала, че такова нещо може да се случи. Направо съм бясна. Жал ми е и за малкото хора записали се и имащи качества и надежди за някакъв формат с такова име.
Ама просто няма представа Мери какво гледаме. Дори и аз си мисля , че нещо не съм нормална да го гледам.
Тези дето не са ги приели трябва да се радват, че не са одобрени. Няма такава помия. Направо трябва да им вземат правото да цапат името на предаването (знам, че и в други страни има нещо подобно) Нямам думи просто да опиша, още съм в шок, ама тази вечер ще продължа да го гледам, явно съм мазохистка.

# 176
Мери, Игрите са трагични. Рибарите са шутовете на шоуто, само тях да дават, все ще има какво да дадат.
Жътварите са кифльовците и кифли те в шоуто, изключение правят Владислав и Любомир. Другите реват като магарета.
Ловците са уж най със всичкият си. Мачкат наред, разговорите им са скучни и без интересни, защото са по сценарии. Нищо естествено няма. Та трагедия.

Мери, имам въпрос относно Фермата. Тоя кифльок, мрънкалник и превземка какво прави в шоуто?

Скрит текст:
[\spoiler]

# 177
  • Другата България
Скрит текст:
Мери, Игрите са трагични. Рибарите са шутовете на шоуто, само тях да дават, все ще има какво да дадат.
Жътварите са кифльовците и кифли те в шоуто, изключение правят Владислав и Любомир. Другите реват като магарета.
Ловците са уж най със всичкият си. Мачкат наред, разговорите им са скучни и без интересни, защото са по сценарии. Нищо естествено няма. Та трагедия.
Мери, имам въпрос относно Фермата. Тоя кифльок, мрънкалник и превземка какво прави в шоуто?

Скрит текст:
[\spoiler]
Шоу. Само и единствено. Ама от най-еФтините.
Тя, както и Даяна, както и Поли, са влезли с една единствена цел - реклама. Жанета евентуално и за нов спонсор, защото се писа, че го е закъсала откъм такива. Но тя поне се опитва да прави нещо, докато Поли - нъцки. Тя хубавее /поне да беше красива наистина/. Даяна обаче е мъжко момиче, справя се със всичко, снощи спечели и имунитет за дуел, кове, работи....само дето я набъркаха или поне се опитват в някакъв любовен тандем с мъж, който май има приятелка навън, та това е малко....притеснително.
Та за Жанета. Тя си каза, че е дошла, за да си показва тоалетите и циците, и редовно го прави. Появява се в чисто бели роклички, едва покриващи....пийййп, кълчи се, под душа се сапунисва по ОНЗИ начин, директно се натисна на пилота Петър, който я отсвири, засега селчото на фермата само кълве, но то и се очакваше. Не може да става рано, това не може, онова не може, уж обичаше овцете и им казваше "моите деца" - тематично, но когато стана ратай - тази седмица, направи луд сеир, рИва, отказа, цивреше, че нея никой не може да я командва, прие го като подигравка, фуча, заканваше се, говореше за другите участници, че са "прасета"......цирк да искаш.
Накрая се кротна, започна да си говори и с кокошките, които вече имат, и нов удар - снощи фермерът я посочи за първи дуелист. Нова драма, закани....сега ще гледам да видя кого ще си избере за съперник, очаквано се заканва, че ще изненада всички, но
Скрит текст:
в темата излезе спойлер, че е отпаднала - някаква снимка, а и е била на погребението на Христо Сираков - все пак той ѝ беше един от основните и последни спонсори.
Лично аз предпочитам да остане, защото е безобидна, останалите, отровното трио жени са в пъти по-голям дразнител. Ще видим.

# 178
На Жанета мястото и е при Легалите. Всичко друго са глупости Simple Smile

# 179
  • Другата България
Аз вече я харесвам.
Ама вероятно щото я сравнявам с другата дуелистка.
Но тази вечер беше различна.
Дори и да беше театър това.

Общи условия

Активация на акаунт