Борбата с рака - Духовното оцеляване, физическото преодоляване - 67

• 49 902
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Аз искам да ходя на йога, но ми трябва някой наистина добър учител(във Варна), не някоя гимнастичка.
Днес ми беше втората червена химия, от 2 дни съм с остригана коса, много тежко ми беше, но и това се преживява.
Mirtag бързо излекуване ви желая❤️

# 616
Митраг, кураж! Пращам Ви всичката си позитивна енергия и  стискам палци!
Lagertha, аз имам липом на дясната ръка, над лакътя. От оклоло 6 години. Питала съм няколко лекари- вкл. и онколог за него, казаха ми, че докато не ми пречи и не ме боли, да не го пипам. Липомите били топчета от мастна тъкан( доброкачествено образувание), които се срещали често при жени над 30 години и обикновено не са единични, но освен тези на повърхността може да има на вътрешните органи. Ако, тръгнело да се изражда в злокачествено, би следвало да се види на скенер(КТ). И понеже, мен естетическият проблем ми е последна грижа, засега съм го забравила, моичкият....Ти, за собствено успокоение иди да ти го види доктор( или като ходиш на онколог, му го покажи да го види).
Зори, браво за танците!
Хули, ти си моят светъл пример и искам като порастна, да стана като теб Wink !

# 617
  • Варна
Аз искам да ходя на йога, но ми трябва някой наистина добър учител(във Варна), не някоя гимнастичка.
Днес ми беше втората червена химия, от 2 дни съм с остригана коса, много тежко ми беше, но и това се преживява.
Mirtag бързо излекуване ви желая❤️

Аз ходя на йога в Аспарухово, защото ми е супер близо и удобно. Води я младо момиче, с много отговорно отношение. Обяснила съм състоянието ми. Прекрасно се чувствам след йога практика, въпреки че физически далеч не съм с онази сила и възможности от преди. Според мен, ще ти е трудно докато си на ХТ. Сега ти трябват активна почивка и много разходки навън, за да възстановяваш за времето между вливанията. Не насилвай тялото си с нови начинания и физическо натоварване. Успех!

# 618
  • Варна
Съвсем случайно живея в Аспарухово, би ли ми пратила контакти на курса на лично съобщение. Ще те послушам за химиотерапията❤️

# 619
  • Варна

Това е обявата, снимах я на спирката на центъра. Практиката от сряда е преместена в четвъртък, от 18:30. Всичко друго е точно. Айде да се видим на кафе в квартала, ще ти обесня подробно.

# 620
  • Варна
Митраг , бързо възтановяване и от мен , да се оправате бързо с мъжо , и скоро всичко да е зад гърба ви . Пиши ни тук като можеш , макар и надалеко всички тук те мислим. Прегръдка и от мен .

Момичета стискайте палци моля ви , приключих с химиите вече ,  в петък съм на някакъв скенер в Аспарухово пак, още нищо незнам какво се изисква или какво представлява , утре съм на някакви изследвания  сутринта и предполагам ще кажат .

# 621
  • Варна
Муцито, имаш палци от мен. Еее супер, че приключиха тея химии. Минаваш на следващо ниво Simple Smile)) Heart

# 622
Браво, Муци! Стискам палци за скенера. Нека и ти ни зарадваш с добри резултати🤗

# 623
Момичета,
правя упражненията от първата страница, но изпитвам силна болка в ръката, по продължение на нерва, който стига до предмищницата. Това нормално ли е? Утре ще станат 3 седмици от операцията ми и 2 седмици откакто ми махнаха дренажа. Не мога да си вдигна нагоре ръката и да я изпъна добре в лакътя.

# 624
Lea, нормално е да те боли.
Опъвай на горе и потърпи.
Колкото забавят- толкова повече ще боли.

Чак и аз се замислих да Аспаруховската йога.
Работя в квартала 😁

# 625
  • София
Муци стискам палци!
Леа нормално е , ще се раздвижи . Аз първия месец изобщо не ми бяха казали за упражненията и не можех нищо да правя тогава с нея. Добре че после започнах и я раздвижих.

# 626
И аз оттук научих за упражненията и започнах да ги правя повече от месец след операцията. Имам много добра подвижност на ръката, без отоци, но в областта на мишницата е изтръпнала.
Утре е първата ми химия, първата крачка ще бъде направена, което естествено ме наведе на мисълта за края на терапията.
Така днес най- накрая се наканих да прочета повече за програмата"Виктория".
Да попитам знаещите, наистина ли се отнася само за първи стадий?

# 627
След преосведетелстване на ТЕЛК със същия % трябва ли да се ходи пак до социалните и НОИ? Понеже ми пратиха документите по пощата и не знам трябва ли да ходя.

# 628
  • София /Абсурдистан
След преосведетелстване на ТЕЛК със същия % трябва ли да се ходи пак до социалните и НОИ? Понеже ми пратиха документите по пощата и не знам трябва ли да ходя.
До НОИ не, до социалните да.
Излязоха ми резултатите от последния ЯМР и там няма нищо страшно. Активността е от белезите от раните от операцията, не са ракови клетки. В пълна ремисия съм! Колко малко му трябва на човек за усещане за щастие!

# 629
Браво Айрън Лейди!
И аз да се похваля. Излезе ми хистологията след операцията. По думите на сестрата, която ми цитира резултатите "Пълен отговор на химиотерапията".
Сега не знам какво следва. Не смея и да се зарадвам, защото искам да видя резултатите черно на бяло.
За сега ще се радвам на факта, че 6 седмици след последната ХТ вече започна да ми никне коса. Simple Smile
Пожелавам ви да се множим с добри резултати.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 16:16 от Lea_Lea

Общи условия

Активация на акаунт