Борбата с рака - Духовното оцеляване, физическото преодоляване - 67

• 49 884
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Лейди много се радвам за теб!
Леа за теб също!
Все такива новини да има в темата!

# 631
Лейди, супер новини! Мислех си за теб тия дни, че беше споменала, че има нещо под въпрос. Толкова е хубаво, че няма притеснения ☀️
Така да е за всички!

# 632
Чудесни новини, Лейди! Време беше и ти да се успокоиш. "Пълна ремисия" са двете най- сладки думи. Пожелавам  на всяка от нас да ги чуе и чува непрекъснато🤗

# 633
  • Варна
Лейди и Леа, прекрасни новини, много се радвам за Вас, браво милички! Такива резултати дават надежда на толкова много жени. HeartHeartHeart

# 634
  • София /Абсурдистан
На всички пожелавам постоянна пълна ремисия! Сега предстоят 2 козметични операции, за да се оправят поразиите от инфекцията от предишната операция.
Не пия хормоналните лекарства, не мога. Чудя се да не стане някоя мизерия.

# 635
  • Плевен
Да се похваля и аз-лигавицата ми е вече ок, има ефект от смяната на Тамоксифена с Фемара, няма полипи, след 6месеца пак. Много съм доволна! ПОжелавам само добри новини в темата, днес е страхотно!

# 636
  • София
Браво ,момичета!Ей такива хубави новини да имате все!

Теди,аз питах вчера и социалните ми казаха,че само при тях трябва пак.Ти за кой път се явяваш на ТЕЛК, че не са променили процента?

# 637
За втори, но пак почнах химии и затова така се случи, че си останах пак със същите проценти.

# 638
Лейди, Лея, браво за резултатите. Радвайте се на живота. Муци, браво и на теб, че си приключила с химиите. Почна ли лъчето? Митраг, как си? Форест, при теб докъде стигнаха нещата? Аз този месец направих една година от първата -голямата операция, станах на 44 години и тази седмица си подадох ТЕЛК-а в Нои и Социалните.

# 639
  • София
Много хубави новини, браво!
Момичета, как е сега по болниците - има ли много хора? Трябва да си запиша час за диспансерен преглед/може би скенер и направо не смея да отида в тази Ковид обстановка - много на зле отиват нещата...

# 640
Олив, във Варна за тези прегледи беше спокойно.
При мен за сега всичко е наред.
Надявам се да не излезе нещо от ТМ и да дишам спокойно.... до април 😁

# 641
Аз съм след втора вливка. Пак ми бяха ниски показателите, след две инжекции Зарзио се оправиха. За след следващата вливка ми казаха, че трябва да ми бият дългодействащ растежен фактор.
В болница "Надежда" си има доста хора, чакалнята общо взето е пълна. Тази седмица ходих 2 пъти и все така беше.
DZ, супер, че нещата до момента са добре, късмет и с ТМ всичко да е наред!

# 642
  • Варна
DZ, стискам палци и ТМ да е както ти искаш! Моите кръвни показатели все са ниски и това започва да ме тревожи. В сряда бях на таргетна нищо не казаха за резултатите, може би все още е заради лъчето /мина почти месец/ левкоцитите ми са ниски. Инжекция растежен фактор никога не са ми правили, едва ли сега ще ми направят когато не съм на химиотерапия. И сега с тея вируси...  не с маска ами със скафандър трябва да ходя, за да се предпазя.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 12:03 от Y@nis

# 643
         Янис, след лъчето и моите показатели паднаха. По време на ЛТ бяха добри, а месец след приключването на терапията, основните показатели в ПКК бяха около минималната граница. Тогава ми се видя странно, но лекарите не го отразиха изобщо, а ето че и при теб сега е така. На една приятелка й бяха казали, че ЛТ има странични ефекти, които настъпват отложено във времето. Аз тогава започнах да пия Билкова кръв (благодарение на Лейди, жива и здрава да си, че ме светна) и Герисан. Имаше ефект от тях, макар и не веднага. 

# 644
  • Варна
Нушка, моите са под минималната граница. И аз от вчера започнах да вземам геритамин по 1 т.  дневно. Ще видим следващия път как ще бъдат изследванията. И билковата кръв ще си взема.

Общи условия

Активация на акаунт