Четвъртокласници 2020/2021

• 42 155
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • гр. София
Висока е, но слава Богу не е единствена Simple Smile Ръст 154 см, 42 кг, 38 номер. Да са живи и здрави, а пък ако подължи и да е все така прилежна, ще е супер.

# 706
Интересно, даже не знаех, че има профилиране от 5 клас извън математическите гимназии, а като гледам при доста от вас има.
Моята щерка вече е 160 см, 47 кг, на обувки ме мина - 38 номер е, а толкова се надявах да позадържи на 37, че съм се затрупала с обувки, ама не би, сега аз износвам Joy

# 707
  • София
Много големи девойки. Младежите са по-дребнички на тази възраст. Малчо е 140 см, 30 кг. и 36 номер обувки /върви към 37/.

# 708
Ами то това е по-нормалното за възрастта, ама какво да се прави, растат девойките. Аз на нейната възраст сигурно съм била с 1 глава по-ниска и наполовина кг. Е, аз бях прекалено кльощава, де.

# 709
  • София
Момичетата приключват с растежа по-рано, така че е нормално сега да дърпат повече. И в класа на сина ми като цяло девойките са по-високи от младежите. Simple Smile

# 710
Много големи девойки. Младежите са по-дребнички на тази възраст. Малчо е 140 см, 30 кг. и 36 номер обувки /върви към 37/.
Моята е съвсем същият калибър.

# 711
Не съм писала от както бяха трети клас май.
sanaka, мартеа успокоихте ме Simple Smile не сме сами- 140 см 26 кг 36 номер обувки.
 Баткото е бил по- дребен на тази възраст, в дрехите, които е носил в 6 клас (тръгна на 6) дребния вече не може да облече.
Голям мързел го е налегнал, ама примера от големия е виновен, днес се принудих да спра интернет и да прибера телефони за да прочетат два реда.

# 712
За ръста е според родителите според мен. И двамата със съпруга ми сме високи - 185 и 175 см, че и понапълняхме с годините. Синът ми е на 11г. и 1 месец и е 160 см, 60 кг, 38 номер обувки. Според мен живот и здраве ще става висок, защото расте на торс първо и после наваксва с крайницие, така е от бебе. В момента носи дрехи за ръст 164.

# 713
  • София
Момиче, над 153 см, май по към 155 см., 32 кила, 38.5 номер обувки. Вчера премерих 25 см на крака й защото поръчвам зимни обувки сега от Амазон. Колкото моя крак на см ..... Grinning На 11 год и 2 месеца
Виси пред огледалото и си прави прически или чете книги и рисува момичешки лица... Това е.. през ваканцията или ако я питаш,  това иска Confused

# 714
  • София
На тази възраст височината не зависи от родителите /и ние сме високи/, а от темпа на развитие. Аз дръпнах рязко на ръст в седми клас.

# 715
На тази възраст височината не зависи от родителите /и ние сме високи/, а от темпа на развитие. Аз дръпнах рязко на ръст в седми клас.
Аз бях 163см  в 5 клас, 168 в 6 клас и 175 в 7 клас, а тръгнах на 6 години на училище (направо се ужасявах да не продължа да раста), т.е. пак зависи как са расли родителите. Мъжът ми като гледам снимки, а и аз, след кльощавост в детскоградинския период сме се поокръглили на 6-7 години, според мен подготвяйки се за скока в растежа. При мен е било по-рано и по-плавно удължаването, като само 1-2 клас съм била по-закръглена, при мъжа ми по-рязко голямото порастване и наведнъж. Сега ще видим при сина...

# 716
  • Пловдив
Момиче, над 153 см, май по към 155 см., 32 кила, 38.5 номер обувки. Вчера премерих 25 см на крака й защото поръчвам зимни обувки сега от Амазон. Колкото моя крак на см ..... Grinning На 11 год и 2 месеца
Същата възраст, също вече 39 номер (като мен) и ръст 157-158 см. е малката щерка.
Голямата на 15 е близо 178 см. и само 43-44 кг.

Относно профилирането, малката ще е в иновативна паралелка, единствена в училището и май в града. Дано са на ниво

# 717
  • European Union
Моята дъщеря каза, че си е прочела всичко от списъка и не иска да чете нищо повече. Но всеки ден се прави, че чете по 2 часа, защото брат ѝ не иска да чете сам.

Не знам точно колко е висока, някъде между 148 и 150. Но тежи 40 кг и това е голямата ѝ драма. Една смешна случка по този повод:
Скрит текст:
Един ден ми казва, че ще извади кантарчето да се претегли. След малко влиза в стаята и с трагичен глас заявява "40 цяло и 3". Аз почвам "Е, не е чак толкова зле". И в същия момент баща ѝ започва да крещи "Как 40,3? Ама кога се случи? Ти защо стоиш така и се хилиш (към мен). Направи нещо." Аз започнах само да мигам и да го гледам как все повече се набира. Даже чак започна да потреперва. Вика ми: "Аз ще звънна на личната, а ти помисли за някакви лекарства". И аз чак тогава осъзнах, че той си мисли, че детето има температура. Сигурно пет минути не можах да спра да се хиля, той реши, че съм изпаднала в истерия, а детето затвърди убеждението си, че 40 кг е краят на света.

# 718
  • София
Добре са ви децата, моята е прекалено дълга и прекалена клечка. А яде, И има енергия за 3 момчета
На баща си е. Висока , слаба и чешит Grinning

# 719
  • софия
Моите са близнаци, обаче девойката ми е много дребна- след 2 седмици стават на 11 год, тя е 142 см и 29 кг. Той е 158 см, но и 52 кг.

Общи условия

Активация на акаунт