МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (37)

• 9 862
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
Мони вече е по-добре
Въпреки че от храчката в нослето се дави непрекъснато
и нощеска повръща на 2 пъти , а и няколко пъти през деня...но сега капем онези гадни черни капки и нещата трябва да се нормализират
Едното ни боди отиде по дяволите.....ама го прежалих вече...сега го обличам преди да сложа капките......поне да е само то съсипано
Капките за очите ни подействаха направо веднага......след 3 приема окото се оправи....
След няколко почти безсънни нощи оставям таткото да гледа мач.... аз отивам след минутка в царството на сънищата.....дано да е за по-дълго тази нощ

Лека нощ от мен
Утре ще пиша Simple Smile

# 241
И аз като Вики отивам в царството на сънищата (ех, Вики, помниш ли щастливите безсънни нощи през 9-те месеца Simple Smile Те и сега са безсънни, ама не толкова щастливи), но преди това реших да прочета написаното тук. И да ви почерпя, че днес станахме на 4 месеца  beer2
Честито и на другите месечковци, да спинкат много и да слушкат много, та да могат и майките им да поспинкат Simple Smile
Лека нощ и до утре Simple Smile

# 242
  • Varna
  Малко време и аз имам за писане и четене, че днес съм си в къщи  ивсичко което се е натрупало трябваше да го свърша.
  Да ви почерпим и ние  днес ставаме на 5месеца.

това са моите 164/64

Днес ходихме на консултация  сме + 0,800гр и вече сме 6кг. и 64 см.
 Аз да ви се оплача няма да затваряме хотела за зимата и ще продължавам да работя. Няма да ходя всеки ден  но тя мойта работа и в къщи на компа  или на тел ще я свърша ама все си е работа................. Ама аз тази почивка си я чакам от4 години. колеги вече ми се смейт че съм намерила малко свободно време да родя  и хайде пак.

# 243
Честити 4 месеца на Калоян и честити 5 месеца на Бетинка.

На мен днес ми дойде, но бебо си хапва без проблем. Много се притесних като видях да не се откаже, защото нали някои мами писаха че вкуса на кърмата се променял, но нашичкия си е гладник и не отказва.  Laughing

# 244
  • Русе
   Привет и от мен Simple Smile
   Добре, че има мач тази вечер да седна и аз малко пред компютъра, че денем нещо не успявам да се организирам. Днес, като влязох да се къпя, Дарито спинкаше сладко, тъкмо си сложих шампоан на косата и тя се събуди с плач Sad Напоследък все така прави, стряска се на сън, много е неспокойна. Дано отмине по-бързо този период.
   Да ви кажа, че много се радвам на всяка бебешка снимка публикувана в темата Grinning Всички бебоци са страшни сладури Hug Няма да отправям поименни комплименти, да знаете, че всички дечица много ми харесват Heart Eyes
  Аз от миналата седмица започнах с пюрето. Купих на Хип. На етикета пише "Ябълка с морков"-аз реших да послушам докторката и да почнем с плодово пюре, но като прочетох по-подробно дребните букви, излезе, че е 75 % морков с много малко ябълка. На Дарито й харесва, учи се да яде с лъжица, но разбира се не се мина без жертви(омазани дрешки). Аз реших да захранвам, защото нашата мома и без това е почти изцяло на АМ, пък и е много инатеста и си мислех, че ако почакам още може да не иска да яде с лъжицата. Това ми хрумна след като й взехме ново шише на НУК с анатомичен биберон и тя отказва да яде от него! И сега си караме още със първото ни шише на ЧИКО, онова кривото против колики. А иначе биберона-залъгалка ни е на НУК и е анатомичен, но него си го обича newsm78
   Като прочетох колко много са порастнали бебоците взех да се притеснявам. Дарито последно беше 5.600 кг, пък вие сте минали вече към 7, да не говорим за Момчил, който достойно си носи името. Иначе и тя обича да я държа изправена и да си стъпва на крачетата, но аз я хващам под мишниците и тежестта пада върху мен.
  Хайде лека нощ и приятни сънища на мами и дечица Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 23:32 от Mimeto78

# 245
пу, пу, пу аз първа!
Честит рожден ден на Еленка!
Да си изкара много хубаво на юбилея и да бъде с близите си, да се обичат дълго и да бъде много щастлива! Бебенцето да я слуша и да расте все така здравичко и хууубаво, хубаво, както досега!  bouquet

# 246
Момчи наистина бие всички рекорди. Криси е на 4 и 1/2, а е едва 7 кг. Кабранска - много интересна история Simple Smile То сектата е плъзнала навсякъде  Laughing

Мими, как са децата?
Кате, за окото ти бяха казали, че може и да промиваш с лайка. Аз нося контактни лещи от 10-ти клас. Очните лекари ми препоръчваха да слагам тампони с лайка, за да си почиват очите. Мисля, че тя е много полезна за очите.

Честит рожден ден на Еленка и от мен!

Забравих какво исках да пиша. Друг път.

Лека нощ

# 247
Честит рожден ден на Еленка!

# 248
  • София
ЕЛЕНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! МНОГО ЩАСТИЕ С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!!!

# 249
  • Бургас
Честит рожден ден, Еленка! Много щастие, любов и късмет ти желая![/color

# 250
  • Велико Търново
 Честит Рожден Ден на Еленка! newsm51
   Желая ти много здраве,щастие,късмет,любов и всичко най-най!Весел празник!

# 251
  • София
честит празник и от мен, ЕЛЕНКА!

много здраве и сили и дръзновение занапред!

бъди завинаги щастлива с хората, които обичаш!!

bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug

# 252
  • София
Здравейте мамчета.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНКА!
Аз днес ще подавaм молба за детската кухня. Но намерих и още нещо много интересно-за частна кухня. Не им правя реклама , ама който иска да разгледа, аз определено съм заинтересована:
www.juniormenu.com

# 253
Честит рожден ден, Еленка!

Желая ти много здраве, радост и щастие!

Браво на Момчо! Направо изби всички рекорди, ама браво и ма майка му, че така хубаво го храни. Иги, ти все още в слинга ли го ностиш като ходите на разходка? Не ти ли тежи вече?

Иночка, много хубави деца имаш   bouquet!

Тази сутрин ми е свободна, а Килиан е толкова добричък  Heart Eyes...събуди се в 7 часа (е, и през нощта се буди два пъти да яде), яде и си игра до сега в леглото и заспа самичък. Остави майка си да прегледа какво ново по форума  Mr. Green

Страйпър, аз знам за лайката, но все забравям да купя. Нали не я долюбвам тази билка, само като я помириша и ми идва да  Sick Sick, защото като бях малка боледувах често от гнойна ангина и трябваше да си правя гъргара с лайка  Sick.

Забравих да се похваля, че вчера записахме Килиан на плуване за бебета. От октомври ще го водим - вече нямам търпение.

# 254
 bdbaloni Еленка!!!
Браво на Момчо Grinning
Крейзи реши ли проблема с кърмата?И при мен намаляваше два дни по ред пих по 1 единствен чай на ХИП и сега преливам,даже Жулката спи повече и оня ден се наложи да я събуждам ,че бях  bombs И сега продължавам да съм така ако спи повече.Така,че ако не си пробвала това опитай при мен много помага,не се стигна до Рицинус.
АНИ и на мен ми е мъчно за летните дрешки и всеки ден ,който е слънчев слагам такива летни дрешки подходящи де.... и с боди отдолу.Ноо роклята с гол гръб,с презрамките и разни други много тънки въобще няма да можем да ги сложим Cry,а са толкова сладки чак ми се свидят да ги дам на някой.
Да ви похваля нашата педиатърка-все едно е от форума  hahaha като стане въпрос за захранване и само едно и също повтаря за вас захранване на 6м!! WinkПървия път като дойде и коментирахме най-различни неща-аз подкована от форума и изреждам възгледите си за гледане на бебето,а тя най-накрая вика :Ами ти всичко знаеш  Shocked Joy
Аз мисля да се придържам към схемата на Гербер и т.н. т.е. ,когато детето покаже ,че е готово и може да е преди да навърши 6м.

Радвам се,че Мони е по-добре.Дано и на Мими децата са вече по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт