МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (37)

• 9 861
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Еленка и от мен! Да е много обичана и щастлива й пожелавам от все сърце!  bouquet

Като заговорихте за детски кухни, аз пък попаднах на това : http://www.ozi-food.com/

# 256
Мале голема съм гугутка, ама май все пак успях този път да ви по4ерпя с нещо наистина вкусно, а пук пиенето кой каквото предпо4ита. Заповядайте

Абе моми4ета направо ме разплакахте с ва6ите пожелания толкова мило ми стана Hug А аз благодаря 4е ви има и неусетно прекарах бременността си с вас, а сега и отглеждането на звер4етата е по-лесно  bouquet

Аз  да се опла4а болна съъъъъъъъъъъъъъъъъм, а не6то и малката е кисела и със запу6ен нос и се дави в собствен сос. Пазете се, че сигурно нежеланието ми да се разделя с лятото ме доведе до тук.

А май о ние ще сме едни от фините мадами. Пак е наддала около 500-600 грама и сега е 5580 и 61 см, ма само да ми е жива и здрава.

Целувки на вас и малките пух4ета   Hug Hug Hug

# 257
Честит рожден ден Еленка  bouquet

Днес при нас има подобрение. Антибиотика започна да действа, пак си кашля, но много по на рядко а и сополите му намаляха. Ужасно е такова малко бебе да боледува, а с каква мъка му давам лекарствата просто не е за разправяне. Сега само трябва да стискам палци да не получи разстройство от антибиотика. Трябва да почнас някакви имуностимулатори, че тези градински болести ще ме изтормозят цяла зима.

Това с частните детски кухни е хубаво, но са за деца от годинка на горе. На Дамяна взимах от Хер бебе и след един месец взеха че я развалиха. Няколко пъти готвеха прясно зеле с кренвирши Shocked, доста странна комбинация.

# 258
Честит рожден ден Еленкажелая ти много здраве и любов
Честито и на всички месечковци.
Ние вече сме добре най-накрая свалихме температурата. И аз не съм започнала да захранвам още сме си само на АМ, но лекарката започна да ме кара да давам вече сок от ябълка, а и тя е за късното захранване обаче първо се започвало със сок и плодово пюре, но нещо още не ми се дават сокове.
А за летните дрешки и на мен ми е мъчно, някои роклички само веднъж сме ги облекли и ето ни тук с рокличка върху панталонче с леля на село

# 259
  bouquetЧестит рожден ден и от мен на Еленка!  bouquetПожелавам и всичкото щастие на земята ,да и се стовари на главата! Wink
Ние днес ще се ограничим с по-кратки разходки,че Сами нещо мрънка ,че го болят крачетата,та ще видя,като не ги натоварваме с толкова ходене/че ние вчера се уляхме в буквалния смисъл/,дали ще продължават болките,пък и аз малко да почина,че вече почнах да сдавам багажа/май при мен е от смяната на сезоните,обикновенно така го преживявам Cry/
Пожелавам бързо оздравяване на мони ,на децата на Мими и на всички други със здравословни проблеми...стискам им палци и им желая бързо да влязат във форма..
За малките и летни дрешки-знам ,че ви е мъчно,но искам да ви кажа нещо/въпреки,че аз доста от бебешките дрехи бях запазила,че нали усилено работехме за второ дете с малка разлика.../,та докато ви стават ги носете/и по-тъничките могат да се носят с чорапогащник отдолу,пък и като Ивайла-роклята с панталонче,даже сега така било модерно,пише по списанията/,но като ги изкарате от употреба ги давайте на някое друго дете или на акциите тук във форума-ако знаете как ти се стопля сърцето като видиш радостта на някой който действително има нужда.../дано не ви звучи демагогски,но се убедих,че трупането на вещи и дрехи само натоварва психиката,а и като даваш,повече намираш след това/
За детските кухни-аз ще захранвам късно и късно ще опра до тях,но още от сега за замислям за алтернатива на общинските/че и тук няма места,пък и храната е кошмарна в повечето от тях.../и искам да ви покажа какво намерих-за съжеление е само за Пловдив:
http://www.1expresno.com/index1.html
Мими,забравих за имуностимулаторите-аз лично давам профилактично Осцилококцинум/на цялото семейство/ и почти нямаме проблеми с болестите/или ако имаме всичко приключва бързо и без усложнения/

# 260
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛЕНКА[/color[/glow]] Да си жива и  здрава( особено сега) , весело да си изкараш, и много подаръци да получиш happy bd
Честит празник и на месечковците да папкат, слушкат и растат здрави baloni
Точно вчера почнах да прибирам летните дрешки , хич не ми се разделяше с тях, още не съм се нарадвала на някои reverance
Дано болните бебчовци се оправят по-бързо Praynig
Какви са тия размери 8 кг smile3556, с нашите 5.300 сме извън всяка класация, успокоявам се че вървим фини, все пак е дама.
Все още сме само на кърма, нашта педка иска да започна със сокчетата, но мисля да изчакам още. Няма признаци за захранване, по-добре да продължа още с кърменето.
Приятен ден на всички, отиваме да кръстосваме квартала lovekiss

# 261
  • София
С две ръце съм за изказването на Камбанска за дрехите. И аз вече не ги трупам, защото е по-добре да отидат за някой, който ще им се радва, а не да ги ядат молците. А на мен за Евка толкова дрехи ми нададоха, че има такива, които не успях и да облека. От Мони ще ползвам само по-дебелите зимни дрешки.
Само не правете моята грешка. Първия път като реших да изпразвам шкафовете и оставих дрехите близо до кофите, с идеята от там да си ги вземат циганите. Обаче тези неблагодарници, бяха разхвърляли това, което не им трябва по цялата улица (защото и те подбират) и чак ми се скъса сърцето. Така че по-добре е да се занесат на някоя акция. Така че, ако имате идеи за такава-казвайте.

# 262
Честит рожден ден, Еленка!

Да си жива и здрава и от щастие да  не се оттървеш!Весело изкарване на празника

Ние също сме със запушено носле. Дано се оправим до петък,за да можем да сложим най-накрая ваксината, защото станахме исторически. #Cussing out #Cussing outИдва ми да я #2gunfire #2gunfire #2gunfire нашата педка.

Цунки муцунки от нас

# 263
  • В сърцето на любимите мъже!
Ух, вчера от тая ваксина ми се разказа играта! Предния път като ни я биха Момчил спа два дни почти непрекъснато, а вчера... цял ден не затвори очи и само искаше да се занимавам с него... да му пея и да го гушкам... Сега обаче все още спи.

Катя, да, нося го в слинга, в слинга не ми тежи, но на мен си ми тежат кг вече, нещо почнаха да ме болят коленете от ходенето.

Аз още не съм прибрала летните дрешки на Момчо, обличам си го с тях, само дето му слагам чорапи, а и не съм забелязала да му е студено, ама той си е добре "тапициран". А иначе видях снимката на А Н И с бебо и ... не е ли твърде рано за обущета. Четох в Д-р Спок, че до 2-3 години е добре децата да ходят боси, евентуално с чорапи, за да развият добре свода на ходилото си.

А иначе за "ходенето" и стоенето прав, две педиатърки и един ортопед ми казаха, че не е проблем, стига да не го насилваш бебчето.

Чао от мен, отива да чистя новата стая и да подреждам мебелите!

# 264
  • Плевен
Здравейте майчета и сладки бебоци! След дълго четене и занимания около мойта бебка, намерих време да ви се представя и да се присъединя към вас. Казвам се Люси и съм майка на Траяна, родена на 21.05.2006г. с термин 31.05.2006г. Засега това от мен , че се събуждаме и трябва да се храним и да излизаме навън Grinning Поздрави на всички празнуващи днес бебоци и техните майки!!!!!!!!!!!!!!!!! Чао, надявам се да пиша достатъчно често и да се уча, защото в някои отношения съм голям лаик?????????????/

# 265
Добре дошла Lusmar! Добре дошла и на малката Траяна!   bouquet

# 266
Още една нова мама  welcome
Не съм видяла на Ивко обувчетата,обаче и ние ходим с обувченца.Не мисля,че е нещо ,което може да навреди.Първо са само за разходка,второ с тях не ходим,а това за свода се отнася за прохождането и трето щом по цял свят толкова реномирани фирми за бебешки дрехи ги произвеждат,едва ли е нещо ,което да навреди. PeaceПоне аз така мисля.
А за ходенето -аз не смея,държа я права ,но  я хващам под мишниците и я оставам секунди.Баткото на 6м и 1/2 искаше ей така да ходи и педиатърката като видя ни се накара едно хубаво.Сега не смея .Има време.Но всеки си решава сам за себе си и детето си   bouquet

# 267
За обувките и ние се киприм с тях,`щото нашите лели са ни наподарили...но тези бебешките са по-скоро за тежкарлък...пък и са много хубаво направени/от леки материии,с отвори за проветрение и с естествен хастар отвътре и на мен поне повече ми харесват като идея от терличките/...А за това ,което казваш,Иги,си напълно права-но като почнат да прохождат сладурковците/макар,че на теб ти е време да се замислиш вече,де Laughing/И тогава да видите ,какъв ужас е купуването на обувки...казвам ви го щото вчера за пореден път ми се изправиха косите като търсех обувки за Сами/хубавите ,не най-хубавите ,а приемливите като качество,са м/у 30 и 40лв!!! Mr. Green/и се носят най-много 3месеца...
Aннa ,на циганите и аз по тая причина отдавана дрехи не давам,че то такова избиране и претенции му хвърлят...До скора давах на Червения кръст,ама те много велики,бе...дрехи имали...пари искат/а после се оказа,че и там далавери въртели...то вече и на благотворителните организации вяра да нямаш Sick.../Следи темите във форума-почти непрекъснато има акции за детски домове или бедни мами....
Иги за ваксината-аз по принцип винаги си давам хомеопатичните, и досега проблем не съм имала/,а вчера и това за компреса с мед пробвах-имаше ефект,даже не се зачерви мястото/
Добре дошла на мама Lusmar! Добре дошла и на малката Траяна!  Искаме снимки....ние нали мома не пропускаме.... Embarassed

# 268
  • София
Ето ме пак и мен, ама сега видях, че правим 4 месеца, та да ви почерпим с една наша снимка, че отдавна не сме се показвали. Пък и да се види, че и с есенни дрешки сме си хубави.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 16:12 от Aннa

# 269
  • София
Анна от джуниорменю миналата събота са раздавали брошури в парка и са дали и на нашия тати,така и аз разбрах за тях и останах много доволна,защото имат пункт за раздаване много близо до нас,което ще е удобно за майка ми(аз ще се връщам на работа от 1 ноември),пък и не се чака и затова за себе си реших че ще запиша Иван при тях живот и здраве като започне да яде манджи.
Добре дошла на новата мама lusmar и на бебче Траяна Hug
 Аз обувки не съм купувала,но ни подариха едни много сладки,а като се сетя как се е стигнало до купуването им и ми става много мило.Когато бяхме на гости в Хасково една вечер бяхме излезли на кафе с брата на мъжа ми и племенника(той също е Иван и е на 5 години) и нали беше много топло Иван беше само по едно боди.На другия ден етървата и племенника ходили по магазините и в един детски магазин племенника казал на майка си:"Мамо снощи братовчеда беше бос,няма обувки да му купиш едни ."Етървата му обеснила,че е малък,не може да ходи и затова няма обувки,ама детето,не та не да му купиш,че как така братовчеда ще е бос.Накрая сам избрал едни шаренки обувчици като казал,че тези ще му станат.На Иван още са му малко големи,но скоро ще му станат и смятам да му ги обувам,не мисля че ще му навредят с нещо при условие,че не ходи с тях.

Общи условия

Активация на акаунт