МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (37)

• 9 860
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Имар,трети ден забравям да ти кажа,че с тия сини очи Иван е просто опасно чаровен...Да му мислят госпожиците.... smile3521

# 271
Иги, тези обувчици са по скоро декоративни. Те са с меки подметки и са вместо терлички. А ги обуваме само за разходка и то не винаги, че на по-бебешки костюми не ходят.  Laughing Така че не вярвам да има някакъв проблем. А Кабранска дето пише за цените за оригиналните обувки, аз си харесах едни декоративни маратонки за 30лв, но просто не ми се дават толкова пари за буйки.

Добре дошла на Люсмар и бебе Траяна. Да се отчитате по често!

Честити 4м на Ева. Много сладък анцуг имате. И как точно и седи. Аз имам 4 такива анцуга, но малко са му големи и не ми се ще да ги обличам да не му стоят като на потуранчо.

# 272
  • София
Камбанска благодаря ти,аз по принцип не харесвах сини очи ама той Господ си знае работата и мъжа ми и сина ми са синеоки Simple Smile
 Вече е сигурно,че от 25 септември ще сме под тепетата,така че ще се радвам да се запозная с пловдивските мами.

# 273
  • Пловдив
Честит рожден ден на Еленка!
Честит 4-ти месец на сладката Ева!

Имар, ще те чакаме в пловдивската компания  Hug
Пък и с тоя синеок момък ще има разбити сърца - страхотен е  Heart Eyes
Мами, мойта кърма никаква яняма тези дни  Cry След гадния вирус, който изкарах и бях обезводнена напълно ето го резултата...
Все още удържам фронта, но вечер размразявам от запасите и й давам  Embarassed, но пък и запасите не са безкрайни все пак ... Опитах всичко вече - течности, лактогонен чай, Рицинус, храна (макар че насила ям, още ми е гадно  Sick) дори и рецептата на Ладида със сока от манго, ама... Давам й да суче често, но като са ми празни гърдите и тя се дърпа с писъци  Cry Тая нощ се будеше на всеки час, а от 2 месеца не ми се е будила през нощта... На ръба съм да се откажа и аз от кърменето  Embarassed, колкото и да съм надъхана  ConfusedДнес си взех и бирена мая и я почнах да видим ефекта

# 274
Здравейте мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНКА!   bouquet     bouquet     bouquet
Много здраве и късмет, щастие и любов!
Честит празник на месечковците! Много да папкат и слушкат и пълнят пампите за радост на всички!
За обувчиците - много са готини, много ме кефят - мисля, че няма проблем, те са вместо терлици. И аз мисля като застудее да слагаме някакви, че боси през зимата не върви. Иначе буйките за прохождане на КК почват от 20 лв. - една мама ми се опрлака, че даже и се протрила кожата само от ритането в количката.
Ние от вчера нещо сме кисели. Вечерно време явно ни сърбят венците и бутаме всичко в устата и мрънкаме, даже започваме и да пищим.
Много   Hug !

# 275
Змейковица ти цял арсенал от лактогонни средства си извадила!  Peace Дано да ти се засили кърмата и калина да е по спокойна.
И ние сме така днес цял ден мрънкосва нещо. Зъби ли идват!? Уж белее венеца, а нищо не се показва.
А мен последно време такъв глад ме гони , пак ще стана 100 кила.

# 276
змейковица, не се отчайвай. Тъкмо, когато решиш да се предадеш и ще видиш, че кърмата се увеличава. Мисля, че е нормално след такова обезводняване да е по-малко. Но постепенно ти ще се стабилизираш и кърмата ще се увеличи. Опитвай се да ядеш нормално и да пиеш течности и ще се оправиш. Дано само да стане по-бързо, за да не се тормозиш.

Аз имам ужасно главоболие и не знам на кой свят съм. В къши са влезли няколко мишки и отровата щяла да подейства след 5-7 дена. Ужас. Само като си помисля и започва да ме боли главата. Утре ще идва един човек, за да слага някакво лепило и дано се хванат по-скоро. Още от както живеехме в блок имам огромен страх от гризачи и хлебарки. От друго не ме е страх. Криси стои в една стая, където нямат достъп и само мрънка, но така е по-добре.

# 277
  Честит Рожден Ден на Еленка,много щастие и любов и желая!  bouquet
  Честит 4-ти месец на Ева,да слушка много мама и тати!  bouquet

# 278
  • София
Змейковица, дано нещо да подейства, за да не се мъчите с Калина. Praynig Освен и аз като Stryper да те посъветвам да пиеш повече течности, друго няма какво да добавя към арсенала, който имаш. Опитай се да не мислиш за кърмата.
Честит месечник на Ева newsm51
Добре дошли на новите попълнения мама lusmar и бебе Траяна

# 279
Змейковица, мила, и ти ли  Confused Стискай, ще го устискаме  Laughing Аз като че ли поувеличих кърмата или просто не ми прави впечатление, че през деня поцоква по 2 пъти през 5 часа  Crazy
Мимозата, тоя чай на Хип - 2 опаковки изпих и понеже не помогна, питах вас. Както каза Кабранска, почнах пак Рицинус и май се пооправят нещата, увеличава се, ама много бавно  Tired Аз искам да си докарам хиперлактация, ама от 2 седмици не успявам  ooooh! Цедя и след кърмене, и между и вобще, когато се сетя и имам възможност. И не става нещо номера  Rolling Eyes newsm78 Пия много течности, ям като прасе и съм качила 4 кг.  Sick , правих си домашен чай от копър, анасон и лайка....абе и аз като змейковица пробвах всичко, което знам. Благодаря ви, че сте толкова мили и загрижени и ме подкрепяте, че ако не бяхте вие щях да се откажа онзи ден  Blush
мими, като се продриска от антибиотика какво трябва да направиш? Нали и ние пихме миналата седмица и се раздриска яко Леонардо бейби  Grinning 7 пъти ака за 4 часа, а по принцип за половин месец ака толкова... Ама нали в листовката го дават от леките странични ефекти и аз не го спрях, а май е трябвало  Cry Наистина е много тъжно да гледаш как се мръщи и мъчи детето и да го насилваш да пие гадни лекарства. Още ми е пред очите как жални пискаше и потреперваше от горчивото, не искаше да го гълта, а ние с мъжът ми го държахме  newsm45 Дано на никой от вас не се налага да давате лекарства  newsm17

Аз да се оплача - онзи ден Лео падна от леглото. И ние се отчетохме  Embarassed #Puppy dog През нощта в 2 тупна на земята и го намерих по очи. Аз веднага скочих, ама той беше вече долу... Мисля, че само се уплаши и не се е ударил много, няма цицини и синки и е наред с главата  Wink Аз съм заспала както сме се кърмили и не съм го преместила в безопасната половина. Вече знам и няма да правя тази грешка, но .... трябваше да се случи явно, та тъпата му майка да пази детенцето  #Cussing out
Днес ходих да си взема третия болничен, че съм го била забравила. От лекарката на Лео бил, а аз не знаех, та и там се ядосах много. Абе....доктори!
После на една пейка седнахме да ядем пуканки и една мърлява бабка с бинтован пръст както минаваше и посегна към лицето на детето :"Ой, на бабаааа" и аз :"Недей, недей! (бутам я) Чуждо бебе не се пипа!" Били и чисти ръцете  Crossing Arms Айде не на мен тия tantrum Отмина и след 5 крачки се върна да ни разкаже как била малка и някаква майка пазела децата си от мръсотийте, пък сега всички били "умрели от чистотия"  newsm78 Thinking С мъжът ми гледахме стерео 10 минути....
Тва ще е от мен, болните да оздравяват, Кабранска да се спира и тя малко  Mr. Green smile3534 , Страйп да гони бързо мишките и всички мрънкалници да се кротват!  Grinning

Отивам да украсявам тема, кажете кое заглавие ви харесва повече:
1. Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци! (crazybrat)
2. МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее (Bubilina )
3. Вече хапва си пюре МАЙското хлапе ( А н и )
4. Септемврийско Слънце грее, МАЙ-ско бебе хубавее!(на ol4eto мамето)
 Kissing Heart

# 280
  • Плевен
На мен ми харесват третото и четвъртото предложение. А по темата за обувчиците -  и аз днес купих "обувкоподобие" , защото не смятам да извеждам в по - хладните дни бебека по чорапки!

# 281
Забравих да честитя 4-ти месец на Ева. Анна - да ти е живо и здраво момиченцето и все така красиво. Много е чаровна на снимките, които съм виждала.

Септемврийско Слънце грее, МАЙ-ско бебе хубавее!(на ol4eto мамето) - аз съм за това.
crazy  - благодаря за пожеланията Simple Smile Разсмях се.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 03:11 от Stryper

# 282
Гласувам за заглавие №2 и 4 Peace
Честит 4м на Ева.  bouquetМного сладък анцуг имате.Анна казвай бързо откъде го купи  Grinning
АНИ такива обувчета от 30 лв/нашите са БИКАЛ/ ми харесаха още като бременна и не им устоях.После пък взех едни по-евтини от 28 лв  Mr. GreenАбе пусти мерак.
Страйпър -това е ужасно с тия мишки Sick Дано се отървете само да не се наврат в някоя дупка и там да се размиришат.
Крейзи и Змейковица стискам палци да се оправят нещата  при  вас. Praynig
Крейзи страхотно костюмче си ушила.Браво!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 23:55 от mimozata

# 283
Здравейте майчета,
бяхме малко извън обсега на интернет Grinning и сега докато изчета всичко, което сте написали, ще ми трябва цялата отпуска по майчинство  Laughing.
На консултацията на 30.08.06г бяхме 69см и 7,600 кг, сега се надявам да сме попораснали още малко. От началото на 3-тия месец имаме 2 зъбчета и вече са доста големи, сега чакаме още - поне така предполагам, защото пак се лигава като цистерна. От вчера започнах да му давам по половин чаена лъжичка пюре от морков и ябълка. Сокчета също му давам но не всеки ден - 30мл. С обръщанията корем гръб и обратно няма проблем, правим ги по цял ден, все още обаче не смея да го слагам да сяда, а виждам на някои снимчици седнали бебоци, а дали е редно newsm78.
Дано времето се задържи хубаво през цялата есе, че да сме по дълго навън, после пък ще сме по-дълго тук Grinning.
Поздрави от мен и Део!

# 284
ЕЕЕЕЕЕЕ този път пък аз съм първа  Joy
 newsm59 Емоли  !  bouquetМного здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт