След гадния вирус, който изкарах и бях обезводнена напълно ето го резултата...
) дори и рецептата на Ладида със сока от манго, ама... Давам й да суче често, но като са ми празни гърдите и тя се дърпа с писъци
Тая нощ се будеше на всеки час, а от 2 месеца не ми се е будила през нощта... На ръба съм да се откажа и аз от кърменето

!
Дано да ти се засили кърмата и калина да е по спокойна.
Освен и аз като Stryper да те посъветвам да пиеш повече течности, друго няма какво да добавя към арсенала, който имаш. Опитай се да не мислиш за кърмата.

Аз искам да си докарам хиперлактация, ама от 2 седмици не успявам
Цедя и след кърмене, и между и вобще, когато се сетя и имам възможност. И не става нещо номера
Пия много течности, ям като прасе и съм качила 4 кг.
, правих си домашен чай от копър, анасон и лайка....абе и аз като змейковица пробвах всичко, което знам. Благодаря ви, че сте толкова мили и загрижени и ме подкрепяте, че ако не бяхте вие щях да се откажа онзи ден 
7 пъти ака за 4 часа, а по принцип за половин месец ака толкова... Ама нали в листовката го дават от леките странични ефекти и аз не го спрях, а май е трябвало
Наистина е много тъжно да гледаш как се мръщи и мъчи детето и да го насилваш да пие гадни лекарства. Още ми е пред очите как жални пискаше и потреперваше от горчивото, не искаше да го гълта, а ние с мъжът ми го държахме
Дано на никой от вас не се налага да давате лекарства 
През нощта в 2 тупна на земята и го намерих по очи. Аз веднага скочих, ама той беше вече долу... Мисля, че само се уплаши и не се е ударил много, няма цицини и синки и е наред с главата
Аз съм заспала както сме се кърмили и не съм го преместила в безопасната половина. Вече знам и няма да правя тази грешка, но .... трябваше да се случи явно, та тъпата му майка да пази детенцето 
Айде не на мен тия
Отмина и след 5 крачки се върна да ни разкаже как била малка и някаква майка пазела децата си от мръсотийте, пък сега всички били "умрели от чистотия"
С мъжът ми гледахме стерео 10 минути....
, Страйп да гони бързо мишките и всички мрънкалници да се кротват! 

Много сладък анцуг имате.Анна казвай бързо откъде го купи 
Дано се отървете само да не се наврат в някоя дупка и там да се размиришат.
и сега докато изчета всичко, което сте написали, ще ми трябва цялата отпуска по майчинство
.
.Препоръчани теми