Честити 4 месеца на Евка и на Калоянчо и 5 месеца на Бетинка /е с малко закъснение/, да са здрави, весели и щастливи .
Честит юбилей на Еленка, да си жива и здрава, много щастлива и малките ти мадами много да те радват.
Добре дошла на мама Люси и бебка Траянка.
ИМар с тези сини очи ни откраднахте Евка, чиято мама ни хареса, ама като ни порасне още косата може пак да ни обърне внимание /хихихих/. А тя е красавица и спортна натура, направо мечта, ноооооооооооо това правят сините очи.
Анни изцяло те подкрепям. Аз съм против оставянето на дрехи до кофата. За наште ми е жал, а пък за дрехите на детето – абсурд. Предпочитам да знам на кой ги давам. Е вярно е, че аз ползвах и от племенника ми и сега им ги връщам /защото сестра ми ги дава на една нейна приятелка/, но така е по добре /поне аз така мисля/. На мен също ми е мъчно за летните дрешки. Имала съм дни в които съм го преобличала по 4-5 пъти само и само да му сложа всички дрешки.
Като чета за болните бебчета ми става мъчно, дано всички оздравеят и повече никога не им се налага да пият лекарства. Да са здравички и веселички и да радват мама и тати
Относно кърмата знам, че е хубаво да се пие водата от варено жито /е може да се яде и самото жито/, а също така и да се ядат орехови ядки. Но всеки си преценява сам.
Може ли някой да ми пусне на лични как да си кажа и аз снимка, че нещо не се оправям /май съм много глупава или не съм си научила домашното
/.Мами бихте ли ми казали за този компрес с мед, който го слагате след ваксина. Защото при последната ни ваксина /една нова сестра боцка/ такава синка ни стана, че ми идеше да я
……… и Зари много плака. Благодаря.Относно тежичките на мен най- много ми допада № 4 “Септемвриско Слънце грее, МАЙ-ско бебе хубавее!(на олл4то мамето).
Е нещо май ви досадих, така че чао от мен и много целувки на бебчетата.

Стискам палци да се оттървете/но за всеки случай заложете и капани/...
..само чакам бирено коремче да ми се появи...
А за снимката-като пишеш отговор-отгоре,дето са квадратчетат-под това с В има едно с картина-цъкаш върху него и ти се появяват едни скобки-м/у тях пействаш адреса на снимката/а него го копваш от propertiеs /с десен бутон на мишката кликваш в/у снимката,но трябва да ти е качена някъде в сайт-от рода на бг.фото,снимка.бг ...и т.н./

Най-после намирам време да се присъединим към компяанията. Аз се казвам Руми и имам една майска хулиганка - Хана родена на 04.05.2006г. и една голяма кака Рая, която ще е първокласничка само след един ден. Може би няма да имам много свободно време предвит обстоятелствата, но ще се постарая да присъствам когато ми се отдаде възможност. Поздрави на всички празнуващи бебчета и техните мами и татковци.
рано днес само и само да мога да ви прочета !!!
на новите мами Лусмар и РРая !!! Ама много хубави имена имат тия момичета , лелеее !
, в конкуренция е с още 2 мадами , ама ще си трая кои , че нали съм от журито !
си смазах крака с количката и като ми се надуха пръстите ... елате да видите как се ходи... а след това премръзнах в градинката
и като ми се схвана врата
.
още и може да ми пишеш на лични !
!
Честит Рожден Ден Emoli! 
и това малко ще ше да и.Както казва свекърва ми педиатър се раждаш,не можеш да станеш.Ама чудна ми е свекървичката
!

, оня ден купих едно Пършевица от Кауфланд и днеска като реших да си направя мляко с нес кафе и като го помирисах, то мирише на вкиснато. Реших да го сваря и веднага се пресече
а трайността му иначе е до 19.09.
Ние засега нямаме такива проблеми, единственият ни кусур е, че трудно заспиваме и ревем много преди това. Оня ден на разходката пак станах на луда калинка, изиграх цялата програма от люшкане, държане, вода, залъгалки и не, пак мрънкотене. Май изгонихме всички мами около нас, давах и цица и заспа, обаче като му махах пелената, се събуди, най-накрая го налях с вода и от умора май заспа, а аз бях направо психически изморена. И мисля че донякъде вина за това има приспиването на гърда, затова го свеждам до минимум и се тренираме да заспиваме сами в кошарата, май има напредък. Тя нали Ванилайс беше пускала такава тема за вредния навик, аз не отговорих там, ама въпреки преобладаващите мнения, моето е че, приспиването на гърда въобще не е добър навик. Трябва да може и друг да го приспи като се наложи, а не само гърда да търси

, след малко ще отида до аптеката, може и да улуча доктора там, та той да ми каже.
макар, че хич не си е до смях, защото много добре знам какво е. Даже заради моите и на мъжо проблеми с гърба си поръчахме ново легло, по-голямо (
Днес съм малко по-добре и като че ли се възвръща млекцето

,но дано поне всичко да стане по-бързо...че вече ще хващам гората..../
Ха сега да видим какво съм разбрала(че и аз съм малко от тъпичките