ВРАЦА 3

• 24 830
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Браво и на Василена,виждам ,че се справила отлично с първия учебен ден.

Здравейте момичета , да справяме се отлично за сега  с градината Peace да се надяваме и за напред  Praynig . Има само един проблем - не иска да спи на обяд   ooooh! Госпожата каза че е разбудила половината деца  Shocked .Трябва да и говоря колко е добре и полезно да спи и че трябва да пази тишина  Naughty А ние сме си свикнали да се гушнем и да прочитаме някоя книжка Wink.

Искам да разбера каква е тази петиция за какво става дума?
Разгледахме снимките с Василена и тя като ми вика Мамо, тези дечица много ми харесват и ги обичам Flutter

Чао за сега и лека вечер   bouquet
ПП защо поста ми влезе в цитата Embarassed

# 31
ПП защо поста ми влезе в цитата Embarassed

Защото [/quote] е след поста ти, а не след цитата. Цитирай си поста и ще го видиш. Peace

# 32
  • Враца
Някой питаше за училище за бъдещи майки във Враца. Ами оказа се, че наистина има такова чудо. Днес видях брошурка в Болницата- това училище го води д-р Иванов в стоматологията ет. 2. Дано да е полезно инфо за бъдещите мами.
Марги получих координатите на човека, видяхме се и в петък сигурно ще я слагаме таз метанова уредба.
Шани, как така приключи за тази година с посещенията? Ами аз ще се сърдя.
браво на Василена за детската градина, дано все така да има желание да ходи.
Поздрави на всички мами

# 33
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте всички,аз ви чета,но няма време за писане.Вече близо 1 месец ходя с Марти на работа.Дори вечер той като заспи работя до 1.00-2.00ч.Момичета давайте отзиви за детски ясли и от кога да подавам молба.Аз се бях насочила към тази в центъра /до Търговска/,защото е до офиса ми,но там май няма ясла ,а е само градина.
Другото ,което ме интересува ползвал ли е някой от вас детегледачка и как я е намерил.В
ъобще всичко по въпроса.
И да не забравя дайте идея за първият рожден ден.Как и къде го направихте и какъв подарък е най-подходящ за детето.
Чао за сега.  bouquet

# 34
Калинка, моята щерка ходеше в Детска ясла № 6 / до ДНА/ и нямам оплаквания. Добре я гледаха.
Проблема беше , че започна много да боледува, но то във всички ясли е така. Зависи си от детето.
 Друга ясла тук на центъра е Детска ясла №5 /под  Дома на техниката/. За нея лични отзиви не мога да дам, но съм чувала хубави неща.

Това на Търговска е градина и аз съм решила точно там да дам Злати догодина ако го запишат, защото точно в тази градина напливът е огромен.

Имай в предвид, че храната в яслата не е като в детската кухня. В яслата дават и пълнена чушка например, докато в кухнята не дават. В кухнята дават само манджи на дребни пърченца. Имай това в предвид. Може сега нещата да са се променили, все пак са минали доста години.

Със записването в яслата мисля, че няма проблеми. /Както и по-другите детски градини/. Когато решиш да даваш Марти отиди и попитай мисля, че няма да има никакъв проблем да го вземат веднага.
Нас като ходим на кухнята ни канят на ясла , но ние не искаме. Joy hahaha Joy

С детегледачки аз нямам опит.

Поздрави на всички!  bouquet

# 35
Здравейте момичета имам едно много спешно питане.

Какво е разписанието на автобусите, който тръбват от София за Враца от автогарата до Централна гара. Преди всичко ме интересува, кога са последните автобуси.
 PraynigАко някой знае моля да пише.

# 36
http://bus.light-bg.com/php/search.php?nachalo=%D1%EE%F4%E8%FF&a … &x=18&y=6
 Хриси виж какво намерих дано ти свърши работа Peace

# 37
Мерси Гале.
Видях, че има и по-късни автобуси, защото от нашата автогара ми казаха, че последният е в 18ч. Но те казват само врачанските.

Поздрави!  bouquet

# 38
http://www.centralnaavtogara.bg/cbs/home.nsf/vPagesLookup/home~bg
знам 4е е късно ама аз да си кажа 4е Софийската автогара си има сайт.В него пише вси4ки автобуси

# 39
 Sandy, не е късно, защото последният автобус в сайта на Софейската автогара наистина е в 18:00ч.
Мисля, че инфото в него е по-достоверно. Thinking Пък и така ми казаха тук от нашата автогара.

bouquet

# 40
Информацията в този сайт е достоверна щото поне за Пловдив София я ползвам 4есто и вобще за южна българия.Сложи си го във Favourites да ти е под ръка.

# 41
Информацията в този сайт е достоверна щото поне за Пловдив София я ползвам 4есто и вобще за южна българия.Сложи си го във Favourites да ти е под ръка.
Ще го направя. Peace

# 42
  • Където ми покаже сърцето
rubi ,благодаря ти.Ще проверя в тези детски ясли как е положението.Относно автобуса от София за Враца,действително последният е в 18.00ч..Аз доста често пътувам с него.
Чакам мнения и от другите мамчета за яслите и ако някой е наемал детегледачка.

# 43
  • Враца
Честит рожден ден на Злати! bdbaloni

Честит първи учебен ден на учениците!

Момичета да ви питам правили ли сте мебели по поръчка и коя фирма бихте ми препоръчали?

# 44
Здравейте момичета , queen of rain подписах и аз петицията най накрая  Hug. пожелавам успех на всички и дано да има напредък Peace

Честит Рожден Ден на Злати  newsm59    Tada     happy bd
Да е жив и здрав и само радости да носи на мама и тате Party

Общи условия

Активация на акаунт