Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 748
  • 619
  •   1
Отговори
# 150
Вчера като слушах Милена как им обяснява работните задължения на двете подранили със средната възраст дами (но Антония наистина изглежда все едно е от грешната страна на 35, така да се каже), баш на една Маман заприлича, много точно описание. "След това разбрах, че това са подбрани...", кикимори май каза веднъж Кустев. Та пастичките уж бяха за кикиморите, да се радват. Милена като ги разневи и разплака излишно ще получи само цупене. А мъжете наистина са дебелокожи, ядат си пастите и гледат сеир. Но пък се пораздвижиха нещата и може би най-накрая ще се види как общуват и какви приятелства/съюзи се оформят. Все още обаче някои хора остават в сянка.

Дана напомня тийнейджърка.

Иначе ми се иска да погледам как работят и планират работата/проектите. Не мисля, че ще е скучно.

# 151
Мъжете им са страшни "джентълмени" до един - набиват демонстративно и не им дреме, че жените може да са в цикъл.
Колко лютеници, боб и манджи са сготвени в нашата печка на дърва на село. Явно не знае как да я ползва. Може да и е жега и нарочно да кладе слабо. Верно е, че отнема повече време да се напекат котлоните, но да си го предвиди това. Не знам дали има вариант самата печка да е монтирана грешно и кюнецът да е изкаран от грешния отвор. Но просто не е истина, че на такава печка се готви бавно.
На мен Даяна ми идва също доста изкуствена. Мъчи се да прави добро впечатление на публиката, ама сгафи, защото комантарът и ще настрои фермерките срещу нея. Личи си че много я е страх да не се изложи - иска да се представи като спокойна, толерантна, над нещата, работна и т.н. , но мен такива фалшификанти не ме кефят.

# 152
Моята работа като оня, дето искал, ама нямал желание.
Толкова неща ми направиха впечатление, ама така да ми е безинтересен тоя сезон, че направо ме мързи да ги отбележа.

Не разбирам защо всички се хванаха за пастите. Въпросът не е пасти, боб, пържоли или каквото и да е, а разпределението им. Да има късмета някой да ми каже, че ще получа половин дажба, защото съм от грешния пол. Чиста проба дискриминация. Какъв политик, какъв дипломат, какви пет лева.

А "повдигането на духа" дори не искам да коментирам. Грозно е такова отношение от мъж към жена, но от жена към жена е направо пък гнусно.

Може много завъртяни приказки да реди Милена, но ако наистина това и е мисленето, като човек е кръгла нула.

# 153
КокошКарник ... мислех,  че е кокошарник.
Абе...направо Курник си му казват на село Simple Smile))

Милена е хитра лисица, пличка ги с марна водица младите и неопитни момичета ама с пастите много я сбърка. И аз не съм съгласна. Та Илиян уж за глезотия на жените ги взе, а точно на тях дават по една троха от тях. Че и как нагло самият топ напъха цяла паста в устата си пред разреваните жени. Пуу..

Всъщност и аз до вчера мислех Надя и Ванчето за един и същ човек. Ето, разбрах, че всъщност съм харесвала Ванчето. Надя се държи като стар кадър в завод по комунстическо време. Всяка новост приема на нож. Не харесвам такива консерви аз. Като и се шета по цял ден в кухяната да си беше седяла у тях. Аз всъщност също не обичам много да ми се пречкат в кухнята и "да ми помага" повече от 1 човек, но затова и не влизам в риалитита.

И да, опосумите наистина са много смешни като зачичосват Митака. Той пък наистина на 48, а със психиката на 60 и няколко годишен.

# 154
  • London
Днес и аз ще пусна онлайн, че вчера пуснах за съвсем малко.... , а и нещо не ми се гледаше. Засега предаването не ме трогва особено. Дано се промени това. Милена ми е доста противна на мен вече.....като заговори все едно е на трибуната в Древен Рим и ми иде да изгася радикално канала.

Шокомен, явно ти е слаб интернета. Увеличи си скоростта..... при мен няма никакво забиване.Simple Smile

Абе...Антония много подути клепачи има, подпухнала една.... още е много малка за тия неща.

Тая какво ревтуни русата Мери ли е Клери ли е..... и такъв диалект, аууууу откъде е тя? Бърррр....

Не, че нещо ама що трябва на баш майстор готвач някой да му дава насоки в кухнята? РЕВАНШИЗЪМ що ли?

Илюзиониста фокусник бил общински съветник от листата на Герб.... Sweat Smile Ей сега го казаха  гледайки на записа. То тия политически щуротии що си ги споделят, няма шанс никакъв този за голяма награда според мен. Хората мразяр люде политически обременени, обвързани и подложили дупе....

Тази Надежда обаче май бие по всички параграфи по противност. Чакай малко бе не си само ти там, че да искаш да окупираш цялата кухня.

Ужас тия двете Антония и Жанета, няма такива кухи лейки, Милена чисто ги взе за подигравка ама и те като готвача нещо не вдяват този факт.

Абе това не е ли против правилата? Да си коментират.... кой кого ще избира и тн? Дана много се изложи, уж намахана пък накрая голям страх бере да иде на дуел. Ех, ех.... какви са тия участници бре?

Аййй тия пасти там май всички са в цикъл.

Дана ми прилича на Роналдо на жена му Джорджина.Smile

Според мен им е малко работата на жените от безделие постоянно се реве и драматизира, я им дай по една права лопата да копАт по цял ден да видим ще имат ли време за рев и драма.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:33 от La Catrala

# 155
  • София
Според мен Ваня беше права, защото тя работи наравно с мъжете, не е в женската и по-лека работа, на сянка, а е на покрива. Тогава защо да няма право на паста и наистина жените в цикъл имат нужда от този шоколад повече, които си кажат, че имат нужда, де. Не сме еднакви,   де, но и мъжът ми знае, че на ден 1 трябва да дойде с нещо шоколадово, за да не киселея. 😁 Тялото си го иска, не е само прищявка, загубата на кръв, разбъркани хормони, няма как да не повлияе. Те са в предаването и ако няма за другите ок, ама така избирателно. Да купят още 6 пасти или всички да получат по половин.
Иначе мъжете наистина имат нужда от повече храна и за вечеря бих им предвиждала филия хляб отгоре.

# 156
Изобщо не ми допада тая Милена.И това с повдигане надуха,егати отношението - "Вие двете сте ми като дъщери.Аз на моите дъщери не бих позволила да работят по 8 часа." Що за тъпотия ?! И това с пастите,абсурдно е просто.И въпросът не е в самите пасти,а в начинът, по който подходи.Ако тя самата беше заявила ,че ще даде своята на мъжете,може би ефектът щеше да е друг.Отношението към двете кифли е обидно,но те ай не го разбират така?Иначе се тръшкат за пасти.
   Според мен е по-добре да не се натискаш за фермер още в началото.Хубаво е да огледаш ситуацията,да се ослушаш,да видиш кой как работи,како може,на кого ще разчиташ и как ще го стимулираш да работи,за да е успешно фермерството.Тук Митко беше много прав.
   И друго си мисля-избирайки вице,такъв гаден номер правиш на чоека,защото както Миленчето каза,малко да не е тя на фокус,а той.Делегираш отговорностите си на друг.Иначе пледираше Кустев да си понесе отговорността като фермер.Много двулична работа.И как точно гербаджийския съветник си избра.
   Ако аз бях на нейно място,щях да избера Боби-кротък,работлив,строителството му е работата,ще бъде като че ли най-адекватен ръководител на строежа.
   Надка сигурно я друса критическата-боли ме,сърби ме ,драго ми е!
  И да питам-не е ли в разрез с правилат аобсъждането на ратайството?Това,което Милена се опит ада направи с Дана,като я убеди,че няма да е дуелист и ще е много по-щастлива сед този период.Ей,тая Милена се изживява като велик стратег-ти там ще имаш по -малко работа,ще си почиваш.Ония пък двете-вие сте хубави-вашата работа е да хубавеете.На Надето ще връща блясъка в очите.Поли пък,била диетолог,затова при Кустев.

# 157
Хахах, да - тя на дъщерите си не би позволила да се трепят, но иначе би ли им позволила да се лестят пред мъжете, че да им повдигат хм...разни...хм...работи Wink

# 158
  • London
Цикъла не се оправя с пасти.... даже напротив, като ядеш сладко повишаваш скоростно кръвната захар, но за кратко и после рязко пак спада. Трябва да се поемат храни, които я повишават за по-дълго.  Отделно работа и движение прави цикъла доста по-лек за прекарване..... ама те видиш ли кафета и цигари и драми само. Аз мисля, че пасти трябва да се раздават на принципа ''Който не работи не трябва да яде'', жените масово не правят нищо..... малко нагло е да търсят пасти.

# 159
  • SF
Тая пък Милена какви глупости им наговори! Тая може да завърти успешен бизнес с агенция за модели, компаньонки и танцьорки... Готова съдържателка е! Не си ли дава сметка, че това се снима или си мисли, че идеята й е гениална и на нито един фермер в историята на Фермата досега не му е хрумвало да повиши КПД-то на отбора си!
После равенство между половете, достойно заплащане на жените. Ето, нали сравнява всичко с политиката и държавата. Слагаш жена на власт и тя се огражда със съблазнителки, които да й вършат по втория начин работата, да й събират подписите, да й уреждат гласовете...
В момента върви някакъв филм Братя и там я има тази нишка: красивите момичета вършат черната работа и всички са доволни.

А Надето какво селянче е... Нали не искаше да шета на никого. Тя е от тези хора, на които като им кажеш "Готви!" и те: "Не съм длъжна!", "Не готви!" - "Ще готвя!". Или ще се цупя. Вярно, че е интригантка. Клюкарка. И всичко, свързано със селския манталитет.
Другият сигурен съботьор в кухнята е Илиян. Тоя колко мръсно може да постъпва, докато в неговите ръце е и хляба, и ножа.
С избора си на главен готвач Милена скочи от трън на глог. Но пък ако не беше избрала Шеф Кустев, какви псувни я чакаха... Трябваше да избира от двете злини: Кустев готвач или Кустев монтьор.

# 160
  • Пловдив
Ейй, каква лисица е Милена, как ги врътка само. Обаче подозирам, че ще си навлече много хейт до края. От сега има разцепление при жените. Тия пасти още ги дъвчат. Супер дребнаво е. Ванчето пък в цикъл била.. 🙄 Абе в предишни сезони освен захар и мед, друго сладко нямаше, а сега сухи пасти и диетично хранене?! 🤦🏼♀
Кустев и Надя ме дразнят все повече. ✌🏻
Актрисата и на мен ми се вижда доста елементарна.
Не,не е супер дребнаво и жените не направиха проблем за пастите, че са малко или нещо от този сорт,а за това,че на  мъжете се дава по една,а за тях една се дели на 6.Милена  наистина даде силна заявка,а се оказа съвсем различна.И още изпълнения ще има според мен от нейна страна, това с пастите и компаньонките е само върхът на айсберга на нейната тъпотия.А в  началото я харесвах лично аз.

# 161
Хахах, да - тя на дъщерите си не би позволила да се трепят, но иначе би ли им позволила да се лестят пред мъжете, че да им повдигат хм...разни...хм...работи Wink

Пълна излагация на Милена с тия курвенски оферти. Личи си, че само търси слабото място на фермерите за да ги изманипулира. На двете въртиопашки го набара, въпреки че пред публиката се изложи. Майка ми е същата манипулаторка - мисли си че хората са прости и не се усещат. Затова и не и обръщам внимание от доста време насам. Въпреки че при нея мотивацията е чисто егоистична с цел да стане нейното, а Милена по-скоро се мъчи да изпъкне като лидер с индивидуален подход към всеки.

Цикъла не се оправя с пасти.... даже напротив, като ядеш сладко повишаваш скоростно кръвната захар, но за кратко и после рязко пак спада. Трябва да се поемат храни, които я повишават за по-дълго.  Отделно работа и движение прави цикъла доста по-лек за прекарване..... ама те видиш ли кафета и цигари и драми само. Аз мисля, че пасти трябва да се раздават на принципа ''Който не работи не трябва да яде'', жените масово не правят нищо..... малко нагло е да търсят пасти.

ами не се оправял - на мен като ми се дояде сладичко човек ще убия. А една паста едва ли ще дигне много захарта - ако мускулите работят ще глътнат захарта още преди да е провокирала инсулина

# 162
  • SF
Аз това за пастите не го гледах, но пък какви мъже!  Задължително, ама задължително, особено след като е станало неприятно, всеки един да си поднесе пастичката със сутрешното кафе на някоя от жените. За да съм силен, ще ми дадат 100 грама въглехидрат и аз ще го изпукам пред жадните за захар очи на някоя моя съотборничка. И ще забия 2 пирона по-лесно. Глупости! Ако така работеха пастите, във фитнесите щяха да ги раздават на входа на цена 10 лева за паста.

# 163
Аз още не мога да повярвам, че това са решения на самата Милена.
Повече ми изглежда като груба намеса на Иван и Андрей.
Как на жена би й хрумнало такова нещо - да лиши жените от сладко и да ги кара да се държат като магистралки...Нещо хич не ми прилича на такъв човек тя. Подозирам интрига по сценарий.
Вероятно и онова с "изборите" на Илиян беше нещо подобно. "Избухването" му ми се стори даже преиграно някак.

# 164
  • London
Ами за мен е липса на воля да ревеш за една паста. Не ми е понятно и това.... '''човек да убиеш за сладичко'',  тези неща просто алармират за здравословни проблеми, било с инсулина, кръвната захар, щитовидната жлеза, хормони и тн....

Общи условия

Активация на акаунт